30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Servet hocam, bilgi amacli soruyorum, genelde ben bu tabloya gore yag oranimi olcuyorum, bu resme gore baris in yag orani 22lerde ölcu bu resim olmasin mi
725227bcf1907e0b52396b2ba710d62d.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sensin 22 :) :) :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Servet hoca duzenli deadlift ve row yapiyorum ama deadlift formda sorun olabilir.buyuk trapez hosuma gidiyor,amatorlere ne onerirsin.birde evde calisiyorum bar dumbil ve barfix demirim var sadece.sirt iyi ust kanat geride kaldi bana bi akil verirsen sevinirim.sagoalasin

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 ekim de 68.5 kilo bugün 30 ocakta 71.5 kilo 3 ayda 3 kilo 1 kilo ayda kabuledilebilir bir aralıkta sanırım ama bunun nekadar kısmı yağ nekadar kısmı kas o önemli tabi

30 ekim de 68.5 kilo bugün 30 ocakta 71.5 kilo 3 ayda 3 kilo 1 kilo ayda kabuledilebilir bir aralıkta sanırım ama bunun nekadar kısmı yağ nekadar kısmı kas o önemli tabi

en kolay yağlanma bel gölgesinde oldugu için bel ölçüsünden takip edilebilir gibime geliyor abi.ben kilomu takip etmiyorum bel ölçüme bakıyorum.bek ölçüsü yukselmedikçe kas ölçüleri artıyorsa kaldırılan ağırlıklar artıyorsa benim için gelişiyorum diyorum.

en kolay yağlanma bel gölgesinde oldugu için bel ölçüsünden takip edilebilir gibime geliyor abi.ben kilomu takip etmiyorum bel ölçüme bakıyorum.bek ölçüsü yukselmedikçe kas ölçüleri artıyorsa kaldırılan ağırlıklar artıyorsa benim için gelişiyorum diyorum.
Bende o mantiktayim ama doğru mantık mı bilmiyorum sonuçta hala aynı beden pantalon giyiyorum 30 hatta 29 Bile oluyo hep aynı sıkmıo

Bende o mantiktayim ama doğru mantık mı bilmiyorum sonuçta hala aynı beden pantalon giyiyorum 30 hatta 29 Bile oluyo hep aynı sıkmıo

bence mantıklı abi.amaç guç ve hacım kazanıp beli inceltmek.naturel şartlarda 1 yılda beslenme dinlenme sağlam antremanla 4-5 kilodan fazla kas yapılmaz deniyor.en mantıklısı clean bulk gitmek ama o zamanda ağırlıklar hızlı artmıyor abi yavaş yavaş yukseliyor motivasyonu ona göre yuksek tutmak lazım.

nette bir site vardı geçenlerde juciciles oradan gh max aldım falan diyince takibime almıştım nedir ne değildir diye.kampanyalı kombinasyonları var kendielrinin belirlediği ve bu kombinasyonlar farklı sitelerde bulamadım aşırı derecede uygun.online yardım kısmında sordum orjinalmi diye gayet kendinden emin bir şekilde lot numarası var sorgulatabilirsiniz tum ürünlerimiz orjinaldır dedi.bilgisi olan varmı guvenilirmi değilmi acaba?
benim ilgimii çeken Universal GH Max + Scivation Xtend 1152 Gr Karpuz bu ikisi 349 tl .sağda solda. xtend 90 servis 299 tl zaten gh max 139 tl kendisi :) 438 tl yapıyor normalde.

sitenin ismide v i t a m i n . c o m. t r[DOUBLEPOST=1454149914][/DOUBLEPOST]en çokda bu ilgimi çekti
Universal GH Max + Scivation Xtend Ananas + Dymatize ISO100 419 tl :eek::eek::eek:

Son düzenleme:
bence mantıklı abi.amaç guç ve hacım kazanıp beli inceltmek.naturel şartlarda 1 yılda beslenme dinlenme sağlam antremanla 4-5 kilodan fazla kas yapılmaz deniyor.en mantıklısı clean bulk gitmek ama o zamanda ağırlıklar hızlı artmıyor abi yavaş yavaş yukseliyor motivasyonu ona göre yuksek tutmak lazım.
1 yılda 4-5 kg kas ise ben 3 ayda 3 kilo almışım yağ fazla almış oluyorum ozamna .clean bulk baya zor bişi aslında gerçi baya clean besleniyorum kendimce ama yaş ile alakalidir belki

1 yılda 4-5 kg kas ise ben 3 ayda 3 kilo almışım yağ fazla almış oluyorum ozamna .clean bulk baya zor bişi aslında gerçi baya clean besleniyorum kendimce ama yaş ile alakalidir belki

en guzeli diyetisyene gitmek abi.herşeyi söylüyor herşeyi görüyor 5 dakkada.50tl aldı benden birde üstüne :)
tabii abi yaşında etkisi vardır muhakkak.
kolay kilo alan biriyim ben o yuzden mecbur clean bulk yapmam lazım.

Servet hoca duzenli deadlift ve row yapiyorum ama deadlift formda sorun olabilir.buyuk trapez hosuma gidiyor,amatorlere ne onerirsin.birde evde calisiyorum bar dumbil ve barfix demirim var sadece.sirt iyi ust kanat geride kaldi bana bi akil verirsen sevinirim.sagoalasin

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum;
Sirt kaslarini barbell rowing dumbell rowing gibi hareketler yogun calistirir.ozellikle sirtin en buyuk kas grubu olan latissimus dorsiyi.

Ust kanat dedigin yerde latissimus dorsinin ustundeki teres major kasi;bu kasi da lat pull down,lat pull front,barfiks ve her turlu ustten cekis calistirir..

Trapezler icin barbella upright rowing 4x15
Dumbel shrug 4x20
Seklinde calisabilirsin..

@mali67 verdigin sitden hic alisveris yapmadim ama yapan cokkisi var , uygun bir urun denk gelse bende alirim o siteden, fittbu l dan aliyorum genelde ve dedikleri lot numarasi var sonucta direk ithalacci firmadan teyid edilebilinir, kanimca sıkıntı olmaz oradan alman, sadece su olabilir son kullanma tarihi yaklasmistir urunu elden cikartmak icin mecbur o fiyata veriyorlardir, mpv cignemeli amino asit almistim, acayip hosuma gitti 200tl den 125e felan almistim, son kullanma tarihi bitti ustune 6ay gecti urunu anca bitirdim ama sorun yasamadim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı