30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

abi bende kendime bakınca %20 üstu diyordum ama servet hocam %15-16 dedi bana çok düşük geldi.bugun ölçtürdüm %16,5 çıktı :) acaip motivasyonum arttı.
servet hocam gelince yapar bir nokta atışı.senin resme bakınca kendimle kıyaslıyorum seninde ben gibidir diye tahmin ediyorum.ama ustalar daha iyi görüyor abi.
Kardiyo yu arttırmak lazım kanımca

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirli cumalar...
park1-02.jpeg

bende crossfit sertifikasini cok istiyorum ama Türkiyede acilmiyor kurs malesef. Tebrikler size.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ustad selam,

gecitigmiz yıl ilk kez Istanbulda acıldı aslında Haziran ayında. ben epey yeni oldugum icin katılmamıstım

egitim ve sınavlardaki tek handikap cok iyi ingilizce bilgisi istenmesi ve ne yazık ki Turkce'nin sınav dillerinden biri olmaması. dusununki Arapca dahi secebiliyorsunuz ama Turkce yok

Marka ve fiyatını ogrensek yaş icabı gereklilik var tabi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi marka yok:) aktardan aldım kilosu 40 liraymış.çektiriyom ben onu.hergun bir çorba kaşığı yutuyorum peşine su içiyorum.

Deve dikeni aktarlarda var kucuk olan tohumlar cat icin uygun,sabah ac karnina iciliyor..
cat için ne demek hocam?ben kafama göre gun içi kullanıyordum fark eder mi?

Tese
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servet hoca hayirli cumalar trapezleri kac tekrar hanki hareketlerle calisiyosun.agirmi hafifmi hangi sirada
Tesekkurler hayirli cumalar..

Trapezler icin belki degisik gelecek ama deadlift ve bent over barbell row bende yogun sekilde uyariyor trapezleri duzenli yapiyorum ve agir kilolarla..[DOUBLEPOST=1454101166][/DOUBLEPOST]
Servet selamlar
Dün 3 resim ekledim söyle bir baksana yüzde 20 varmı yağ oranı sence .salondaki cihazda öyle çıktı pek güvenmiyorum o cihazlara

A.selam dostum
Resimlere baktim kesinlikle yuzde 20 yag oranin yok cunku 24-25 ler amerikan saglik orgutune gore obezite olcusu
Senin 15-16 gibi gorunuyor bence iyi bir yerde olcum yaptir

Tese

Tesekkurler hayirli cumalar..

Trapezler icin belki degisik gelecek ama deadlift ve bent over barbell row bende yogun sekilde uyariyor trapezleri duzenli yapiyorum ve agir kilolarla..[DOUBLEPOST=1454101166][/DOUBLEPOST]
A.selam dostum
Resimlere baktim kesinlikle yuzde 20 yag oranin yok cunku 24-25 ler amerikan saglik orgutune gore obezite olcusu
Senin 15-16 gibi gorunuyor bence iyi bir yerde olcum yaptir
Eyvallah teşekkür ederim
Bakicam başka biryerde

Servet hocam, bilgi amacli soruyorum, genelde ben bu tabloya gore yag oranimi olcuyorum, bu resme gore baris in yag orani 22lerde ölcu bu resim olmasin mi
725227bcf1907e0b52396b2ba710d62d.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı