servet dağlı
Üye
Yasa gore gayet iyi..![]()
![]()
İmrendim bnde resim koyayım dedim![]()
![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Salonda guzel görünüyor sanirim macfit
Yasa gore gayet iyi..![]()
![]()
İmrendim bnde resim koyayım dedim![]()
![]()
Eyvallah Üstad Teşekkürler.Yasa gore gayet iyi..
Salonda guzel görünüyor sanirim macfit
Abi utanıyomAlper resimler geliyor ardı ardına sende bir resim koy da şanin yürüsün
Çıplak resim koy demedik heraldeAbi utanıyom![]()
Abi o nasıl kol öyle fotomontaj mi anlamadımBen halen tatil modundan çıkamadım[emoji55][emoji57]![]()
![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Abi utanıyom![]()
Bu ikisini anlamadım şimdi,niye utanıyosun?çıplak resim nerde?Çıplak resim koy demedik heralde
Yok artık barışAbi o nasıl kol öyle fotomontaj mi anlamadım
Abi adam resim koymaya utanıyorum yazmışBu ikisini anlamadım şimdi,niye utanıyosun?çıplak resim nerde?
Yok artık barış![]()
Ben orayı kaçırmışım,benim resimlerin ardından gelince karıştırdımAbi adam resim koymaya utanıyorum yazmışbnde sanki çıplak resim koy dedik niye utanion yazdım noldu bu kadar sasircak
olm resim koyan adamlara baksana, nasıl utanmiyim yawAbi adam resim koymaya utanıyorum yazmışbnde sanki çıplak resim koy dedik niye utanion yazdım noldu bu kadar sasircak
Fotograf koyan adamlarim hepsi bizden etsote, yapistir gelsin [emoji1]olm resim koyan adamlara baksana, nasıl utanmiyim yaw![]()
Burda biz bizeyiz,madem utandın hadi biz kapattık gözlerimizi![]()
Kollar mükemmel cok yakışmış vucut tebrikler abi..Abi utanıyom![]()
Hoşgeldinyaşım 36. 1 yıldır haftada 3-4 gun body yapmaya çalışıyorum.ilk başlarda bu yaşdan sonra olmaz falan diyenler oldu ama ben kafamı dağıtmak için başladım ama hastalık gibi oldu şimdide bırakamıyorum zaten bırakmakda istemiyorum.hasta olunca 1 hafta falan evdekielr zor tuttu evde o halde bile gidecektimkeşke daha erken başlasaydım dediğim çok oldu...herkese iyi sporlar..
hoşgördük .siteyi takip etmeye çalışıyordum fırsat buldukça...sonunda üye olmak nasip oldu...Hoşgeldin
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Bi resim bekliyoruz o zaman [emoji2]yaşım 36. 1 yıldır haftada 3-4 gun body yapmaya çalışıyorum.ilk başlarda bu yaşdan sonra olmaz falan diyenler oldu ama ben kafamı dağıtmak için başladım ama hastalık gibi oldu şimdide bırakamıyorum zaten bırakmakda istemiyorum.hasta olunca 1 hafta falan evdekielr zor tuttu evde o halde bile gidecektimkeşke daha erken başlasaydım dediğim çok oldu...herkese iyi sporlar..
utanıyorum dermişim şimdiBi resim bekliyoruz o zaman [emoji2]
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi