30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

e57a0504ce35edc26cc4a760758ccca3.jpg
9242aae261925768be775a0e80e7ab9f.jpg

İmrendim bnde resim koyayım dedim :) :) :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yasa gore gayet iyi..
Salonda guzel görünüyor sanirim macfit

yaşım 36. 1 yıldır haftada 3-4 gun body yapmaya çalışıyorum.ilk başlarda bu yaşdan sonra olmaz falan diyenler oldu ama ben kafamı dağıtmak için başladım ama hastalık gibi oldu şimdide bırakamıyorum zaten bırakmakda istemiyorum.hasta olunca 1 hafta falan evdekielr zor tuttu evde o halde bile gidecektim :) keşke daha erken başlasaydım dediğim çok oldu...herkese iyi sporlar..

yaşım 36. 1 yıldır haftada 3-4 gun body yapmaya çalışıyorum.ilk başlarda bu yaşdan sonra olmaz falan diyenler oldu ama ben kafamı dağıtmak için başladım ama hastalık gibi oldu şimdide bırakamıyorum zaten bırakmakda istemiyorum.hasta olunca 1 hafta falan evdekielr zor tuttu evde o halde bile gidecektim :) keşke daha erken başlasaydım dediğim çok oldu...herkese iyi sporlar..
Hoşgeldin

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Bi resim bekliyoruz o zaman [emoji2]

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi resim bekliyoruz o zaman [emoji2]

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
utanıyorum dermişim şimdi :) bir resim çekmak şart oldu artık..before after yapamam before olacak resmim yok :) son halimi ilk fırsatta atmaya çalışıcam..1 yıl kısa bir süre gibi görünsede bu sporda emeklerin karşılığı birşeyler olmuşmu ustalar yorum atarlar..

Back
Yukarı