30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Sonuç olarak ilk etken günlük aldığımız kalori miktarı,ihtiyacımız olan kalori miktarını if ile yada aralikli ,yada sık öğünlerle almamızın çokda büyük bir etken olacağını sanmıyorum fakat bu aşamadan sonra Servetin söyledikleri devreye giriyor,ihtiyacımız olan kaloriyi alıyoruzda bunu nasıl ve HANGİ BESİNLERDEN karşılıyoruz,diyet yaparken kilo almak yada vermek
Olsun ilk etapta alacağımız kalori ve daha sonrada bu kalorinin makroları olusturmalı,yoksa if mis,keto imis,yada diger diyetlermis bunlar teferruat diye düşünüyorum,kişi kendini nasıl rahat hissediyorsa o şekilde diyetini uygulamalı.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bekçi ben olaya diyet değil beslenme şekli olarak bakıyorum.benim beslenme seklimi degistirmem de ayni antreman sistemine vucut uyum sağlayıp tepkisiz kaliyosa beslenme sisteminede uyum sagladigini dusunmemden.yoksa sizlere tamamen katiliyorum. alinan her besinin kaliteli ve islevsel olmasi tartisilmaz.yoksa yaptigimiz vucuda enerji diye kalitesiz atık sokmaktan bi adim öteye gitmeyecegini aci tecrubelerimle ogrendim.

Degisik zamanlardan kareler..
20151224_174258.jpg

servet hocam harikasınız MasaAllah diyeyim,
bende 10 gündür ankaradayım, yeni dogan ikizlerim grip virus u yuzunden biri zatürre biri bronşit olmuş halen hastanede yatıyorlar ama Allaha çok şükür iyileşiyorlar, gun gectikce daha iyiye gidiyorlar Allahın izniyle, antrenman'lara ara vermistim yeme içme duzenide yok , bugun ilk antrenmanıma basldım.
bir resimde ben atayım.
Z71Mna)
7M8qkN.jpg
7M8qPN.jpg

bende 10 gündür ankaradayım, yeni dogan ikizlerim grip virus u yuzunden biri zatürre biri bronşit olmuş halen hastanede yatıyorlar ama Allaha çok şükür iyileşiyorlar, gun gectikce daha iyiye gidiyorlar Allahın izniyle, antrenman'lara ara vermistim yeme içme duzenide yok , bugun ilk antrenmanıma basldım.
bir resimde ben atayım.
Z71Mna)
7M8qkN.jpg
7M8qPN.jpg
Omuzlar sağlam olmuş valla Tebrikler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

If diyetinin sozu gecmisken benimde sozüm vardı if diyetinin yararlarını ve diger bütün genel bilgileri hakkında yazı yazicaktim fakat derslerin yoğunluğundan yazamadım abiler kusura bakmayın, önümüzdeki tatilde zaman bulursam yazicagim mutlaka

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin iki meleğe de.

bir resimde ben atayım.
Z71Mna)
Juiceles geçmiş olsun, Allah size bağışlasın onları :)

Z71Mna)
[DOUBLEPOST=1450992357][/DOUBLEPOST]Loss bu resete kafam takıldı ya, mesela benchte 12 tekrar 60 kg yapıyorum, bunun reseti kaç olmalı sence, sen bunu söle ben diğerlerini hesaplarım Losscum yormam seni Barış gibin heheheheeeeee :)

Bu arada bu reset olayı ne kaçırdım galiba bunu :)

Kabaca, arada bir vucutu rahatlatmak, merkezi sinir sistemi uzerindeki stresi azaltmak icin kullandigin agirliklari bir sureligine belirli bir oranda dusurmen diyebiliriz.

Hehehehehh vallaha her an hersey olabilir @etsote [emoji1] [emoji1]

Back
Yukarı