30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Sevgili loss
Sana birsey sormak istiyorum kasları bogum bogum sismeden belirgin bir şekilde kas yapan cimnastikciler falan var adam sırf kas ama şişkin değil bunlar nasıl bir çalışma eseri

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek yogacıların da boğum boğum kasları var, onlar bence uzun vadede oluşan kaslar, bizim gibi 1-2 senelik değil.
Bayanlarda olmuyor veya oluyor ama en az 5 yıllık kaslardır onlar, bayanlar kas için baya ağır kaldırıp iyi beslenmesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gunaydin herkese, barış cimnastikciler cok kaliteli bir disiplin icinde buyurler, kas tonusu ve esnekligi hat safdaha oldugu icin ve psikolojik-fizyolojik acidan butun gelisim evrelerini yasayarak buyurler, su an dunyada populer olan calistenics tipi calismalarin herbiri aslinda cimnastik temelli, deneyebilirsin ancak o cim.cilerin bu ise 3-4 yasinda basladigini unutmamak lazim.

Sute gelince, arkadaslarin dedigine katiliyorum, muhtemelen miden laktoza reaksiyon gosteriyor ki buda bir yetiskin olarak gayet normal, pinar denge laktozsuz sut var onu bir dene ama fiyati normal sutun iki kati sayilir, 2.bir secenek ictigin sutun icine bir adet kup seker at birde boyle dene.
Aynı anda yazmışız [emoji4]
Günaydın.

010c785e9e2c9b226b1fbf69b3e3b5ea.jpg

Ben de 30'undan sonra spora başlayan bir bayan olarak bir fotoğraf paylaşayım. Kollar için 2x6kg dumbbelldeyim şu an. Baby bicepsler.

Arkadaşlar selam 38 yaşındayım, çocukluğumdan beri spor yapıyorum, uzun yıllar, basketbol oynadım 2 seneden bu yana evde ağırlık çalışıyorum, fakat boynumda fıtık çıktı, hatta omuzlarıma koluma ve göğsüme vuruyor ağrısı. Spor, hayatımın bir parçası o yüzden çok üzgünüm. Sizce ne yapmalıyım devam mı yoksa bırakmalı mıyım? Geçmesi için bir öneriniz var mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar selam 38 yaşındayım, çocukluğumdan beri spor yapıyorum, uzun yıllar, basketbol oynadım 2 seneden bu yana evde ağırlık çalışıyorum, fakat boynumda fıtık çıktı, hatta omuzlarıma koluma ve göğsüme vuruyor ağrısı. Spor, hayatımın bir parçası o yüzden çok üzgünüm. Sizce ne yapmalıyım devam mı yoksa bırakmalı mıyım? Geçmesi için bir öneriniz var mı?

Hos geldiniz, bu soruya loss hoca cevap verecektir umarim, bu forumda cok sansli oldugumuzu dusunuyorum loss hoca oldugu icin :-)

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben antrenmandan sonra iki ölçek protein tozu alıyordum ama hoca fazla dedi tek seferde en fazla 30 gr protein alınmalıymış fazlası yağ olarak depolanıyormuş bilginiz olsun.

Sent from my iPad using Tapatalk

Selam, ağrının şiddeti kola kadar indiyse devam etmek pek akıllıca değil, bu durum ne yazık ki artık sizin için tıbbi bir hal almış durumda, profesyonel tavsiyem iyi bir fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniğine gidip önce fıtığın tam olarak derecesini öğrenmeniz ardından cerrahi bir durum yok ise (umarım yoktur) bir süre fizik tedavi görmenizdir. Birşey olmaz deyip üzerine gitmeyin lütfen, inanın bana hayatınızı cehenneme çevirebilir.

Merhaba, 1 ay kadar süre fizik tedavi gördüm aslında ama çok bir faydasını göremedim. MR sonuçlarım pek iyi değil Şimdi akupunktur yada proloterapi (yeni bir yöntemmiş) denemeyi düşünüyorum.
Sorumu şöyle değiştireyim o zaman, eğer bir şekilde bu fıtığı geçirebilirsem tekrar başlayabilir miyim?
Diğer merak ettiğim ise, şınav ve barfiksin dahi şu an zararı olur mu?
Teşekkürler..

Back
Yukarı