30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Teşekkürler dostum
Yarın eczaneden magnezyum alicam tablet bakalm ne önerirse eczacı bide b 12 vitamin belki ise yarar
Onun disinda Hafif ağırlık çalışıyorum zaten 15 kilo nedir ki biseps için ama diğer dumbell hareketleri de etki edio haliyle
Bu bileklik ise yarıyor mu nasıl bişi kullaniosun sert bişi mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bence, multivitamin al supradyn felan, magnezyum gereksiz.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Loss bişiler de :)

Barış, insan organizmasinda vitamin eksikligi cok sık gorulecek birsey degil (b12 ve d vitamini haric) , mineral dengesi cok daha onemli, eger anatomik bir sakatlik veya deformasyon yoksa glucosamine alman yeterli hareketli eklemlerin devamliligi icin, birde eger seviyorsan ve senin icin sorun degilse haftada birkac kez paca corbasi ic...

Barış, insan organizmasinda vitamin eksikligi cok sık gorulecek birsey degil (b12 ve d vitamini haric) , mineral dengesi cok daha onemli, eger anatomik bir sakatlik veya deformasyon yoksa glucosamine alman yeterli hareketli eklemlerin devamliligi icin, birde eger seviyorsan ve senin icin sorun degilse haftada birkac kez paca corbasi ic...

Kelle paça derse öncesinde rakı da içmem lazım işler karısir :)
Glucosamine olayina bakim bir eczanelerde mi satılır yoksa suplement mi
tavsiye edebileceğin bir marka falan var mı

Kelle degil ayak paca [emoji4] suplement olarak alabilirsin, kendi adima konusayim, kulladigim zamanlarda eczane urunu ise h&n herbs suplement ise ultimate nutrition aliyorum

Kelle degil ayak paca [emoji4] suplement olarak alabilirsin, kendi adima konusayim, kulladigim zamanlarda eczane urunu ise h&n herbs suplement ise ultimate nutrition aliyorum
ultimate biraz pahalı imiş
Ultimate Nutrition Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 Tablet
bumudur?

diğerinde o marka altında bikac tane urun var
peki bunu devamlı mı kullancaz nasıl kullanımalı gunde ve sure olarak

ultimate biraz pahalı imiş
Ultimate Nutrition Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 Tablet
bumudur?

diğerinde o marka altında bikac tane urun var
peki bunu devamlı mı kullancaz nasıl kullanımalı gunde ve sure olarak
Evet o gunde bir tablet yeterli, spor yap veya yapma omrunun sonuna kadar kullanabilirsin, hatta esinede kullandir...

Merhaba arkadaşlar.. Uzun süre aralıklı da olsa dövüş sporları yaptım.. Son 3-4 yıldır hep vücut geliştirme - fitness tarzı antrenmanlara başlayıp devamını getiremedim.. Araya evlilik girdi, tayinler girdi vb... Geçen yıl çok güzel ve istikrarlı başlamıştım.. Her sabah kardiyo ve evdeki aletlerimle ağırlık çalışması yaptım.. Bırakmayı düşünmüyordum ki ailede sağlık sorunları başladı.. Moral bozuklukları filan derken unuttum antrenmanları.. Buradaki yazışmaların iyi motivasyon kaynağı olacağını düşünüyorum . Yaklaşık 2 haftadır bir salonda yeniden idmanlara başladım.. Şimdiye kadar başaramamanın hırsından mıdır bilmiyorum ama kendimi güçlü hissediyorum.. Hatta gençler "abi kaç yıldır yapıyorsun - iyisin maşallah " vs. diyorlar. Umarım bu yıl bir aksilik olmaz ve en azından bu işi bir yıldır yapıyorum diyebilirim.. Ha unutmadan yaş 36.. boy 180, kilo kışın 102 idi.. şu an tartılmadım 95 - 96 umuyorum :)

Hayir hayir gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz ancak kisinin buna alerjik bir durumu veya bir komplikasyonu varsa sorun olur, boyle birseyide hic gormedim.
loss bu paca konusu sakat.ıkı gunde bır evde somon pişiriyorum ev hep balık kokuo hanımle papaz olucaz yakında bıde paca kokusu koyarsam ısın ıcıne vay halıme :) aslında severim bol sarımsaklı paca ne guzel gıder.
bu bılek agrısı ıcın calıstıgım agırlıkları azaltsam dıyorum ama bu seferde gelişim olmıcak yanı dogru mu nekadar cok agırlık okadar gelişme mantıgı dogru mu .yada az agırlıkla tekrar sayısını arttırsam mesela 4x12 degilde 4x20 yapsam yada yapabildigim kadar .az agırlıkla calısmak boşa spora gitmiş gibi bişey oluyor sankı ne dıyorsun[DOUBLEPOST=1435560395][/DOUBLEPOST]

ben ullandım dizler için köpekbalığı katkısı olandan ancak fayda verdimi vermedimi bilemiyorum
kimi içindeki bazı maddeler ağrı kesici etki veriyor iyileşti sanıyorsun diyor
yani kesin bir çözüm değil
ancak ağrı yapan yere çok yüklenmeden güzel beslenme ile geçmesi beklenebilir
benim 6 aykadar sürmüştü glukozamine kullanmadığım dönemde geçti

Teşekkürler dostum
Yarın eczaneden magnezyum alicam tablet bakalm ne önerirse eczacı bide b 12 vitamin belki ise yarar
Onun disinda Hafif ağırlık çalışıyorum zaten 15 kilo nedir ki biseps için ama diğer dumbell hareketleri de etki edio haliyle

Bileklik ozellikle ağir kilolarda dirençi aliyor sanki veya bilegin saga sola asagi yukari kaymasini engelliyor. Benim standart satilan kemerli cirt cirtli bi bileklik.

Bence agirlik kilosuna cok takilma, en azindan sakatligin gecene kadar hafif kilolarda antrenman yapabilirsin. Biliyorsun her zaman soyledigimiz gibi gerilimi yuksek tuttugun ve temponu yavas ayarladigin surece hafif kilolardada calisa bilirsin.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler dostum

Bileklik ozellikle ağir kilolarda dirençi aliyor sanki veya bilegin saga sola asagi yukari kaymasini engelliyor. Benim standart satilan kemerli cirt cirtli bi bileklik.

Bence agirlik kilosuna cok takilma, en azindan sakatligin gecene kadar hafif kilolarda antrenman yapabilirsin. Biliyorsun her zaman soyledigimiz gibi gerilimi yuksek tuttugun ve temponu yavas ayarladigin surece hafif kilolardada calisa bilirsin.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

loss bu paca konusu sakat.ıkı gunde bır evde somon pişiriyorum ev hep balık kokuo hanımle papaz olucaz yakında bıde paca kokusu koyarsam ısın ıcıne vay halıme :) aslında severim bol sarımsaklı paca ne guzel gıder.
bu bılek agrısı ıcın calıstıgım agırlıkları azaltsam dıyorum ama bu seferde gelişim olmıcak yanı dogru mu nekadar cok agırlık okadar gelişme mantıgı dogru mu .yada az agırlıkla tekrar sayısını arttırsam mesela 4x12 degilde 4x20 yapsam yada yapabildigim kadar .az agırlıkla calısmak boşa spora gitmiş gibi bişey oluyor sankı ne dıyorsun[DOUBLEPOST=1435560395][/DOUBLEPOST]

Sende disarda ic corbayi [emoji4]
Diger konuya gelince az kilo cok tekrar cok kilo az tekrar falan bunlar artik m.ö bilgiler, kas yeterli baski altina altina alindigi surece gelisir, 4x20 anlamsiz bir calisma sekli senin icin su anda, agirligi dusur bir sure, ayrica gercekten bir sakatlik durumu yok ise bileklik dizlik dirseklik kemer gibi aparatlarin kullanimini tavsiye etmiyorum sahsen...

Sende disarda ic corbayi [emoji4]
Diger konuya gelince az kilo cok tekrar cok kilo az tekrar falan bunlar artik m.ö bilgiler, kas yeterli baski altina altina alindigi surece gelisir, 4x20 anlamsiz bir calisma sekli senin icin su anda, agirligi dusur bir sure, ayrica gercekten bir sakatlik durumu yok ise bileklik dizlik dirseklik kemer gibi aparatlarin kullanimini tavsiye etmiyorum sahsen...

1 ayda 700-800 gr almıs durumdayım tartıma gore az da olsa belirginlik var yada kendimi avutuyorum :)

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 362
1 ayda 700-800 gr almıs durumdayım tartıma gore az da olsa belirginlik var yada kendimi avutuyorum :)
Barış bu halin emin ol çok daha iyi. yavaş kilo alımı da gayet güzel olmuş. böyle devam et.
Bu arada sadece haftasonları oruç tuttuğum halde kilom 83 ten 80 e indi :(
Bilek ağrısı mart ayında bende de çok şiddetli bi şekilde vardı. hatta ben kesinlikle karpal tünel sendromu oldum diye düşünüyordum. vücudunda ödem varsa bilek bölümündeki sinirler kılıfın içerisinde sıkışıyor. bu baskı da bilekte çok ciddi bir ağrıya sebep oluyor. kreatin kullanıyorsan bir süreliğine kullanmayı kes. tükettiğin su miktarını artır. glukozamin kullan. loss da söylemiş. bende kilo fazlalığından olmuştu. o zamanlar 88 kilo civarındaydım.
Geçmiş olsun

Back
Yukarı