Sağol dostum

Ben 38 yaşındayım. 85 kiloyum 177 boy. Ben de 97 kilodan indim bu sporla

yapım biraz mezo-endo arası o yüzden kalın kemikli sayılırım ve kas çalışmasına vücudum sanırım genetik olarak hızlı tepki veriyor. Yüksek kilolara çabuk çıkabiliyorum. Ben de yıllardır bölük pörçük yapıp durdum. Geçen yıl 6 ay devam ettim sonra 6 ay ara verdim

tekrar başlayalı 5 ay oldu. 15 gündür grip nedeniyle gidemiyorum ama kesintisiz haftada 4 gün gittim diyebilirim. 70 şınav çekebilirim bir seferde. Bench press 80 kg bar hariç yardımsız 6 tekrar çıkıyor. Gençken 100 kgları kaldırıyorduk ama artık yaş ilerledi. Gaza gelmemek lazım sonra toplarlamak zor.
Supplement olarak daha önce creatin kullandım. Ayrıca ara ara yağ yakımı hızlansın diye l carnitine alıyorum. Protein tozu benim için olmazsa olmaz. Çünkü iş çocuk falan derken protein oranını tutturmak zor. Fakat geçen yıl gittiğin salondaki Mert Gürler kardeşim, dünya şampiyonu oldu atletik fitnessta, bana izole protein tozu almamı marka olarak da dymatize iso 100 almamı tavsiye etmişti. Omuz pressde makinada 100 kg'ya çıktım. Biceps triceps 40 kg ile rahat çalışıyorum. Barfiks 3x8 ama artıracağım inşallah. Sende nasıl ağırlıklar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi