30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

s.aleyküm gençler sizin favori set şekli ne dir ya hangi daha verimli 3x10....4x8....4x12...
a.s abi ben genelde piramit takılıyorum.hafifden ağır kiloya doğru 12-10-8-6 tekrarlı en sonada son 1 aydır 1 set hafif kilo bitene kadar yapıyorum. ama bunun belli bir standardı yok bende.elimden geldiğince ağır kilolarla zorlamaya çalışıyorum.kaç tekrar çıkarsa bazen son setlerde yardım alıyorum :)

Fulbody gectigimden beri benim sistem de bu mali.yag yakiminda etkisini gördüm.
abi ben 1 yıldır böyle çalışıyorum nerdeyse ara ara ufak değişiklikler yaptım o kadar.hızlı çalışıyorum aralarda durmak lak lak çok az nadir.salonda su gibi terliyorum ben tişört üstüme yapışıyor spor ayakkabılarının içine akıyor bacaklarımdan ter :):) hatta salonda başka böyle terleyen yok :):):) geçenlerde birisi abi tüm salon adına terliyon dedi bana :):):) bende terliyorsam doğru yoldayım diyorum devam ediyorum aynı sistemle

Bugün bi yarışmacı dost yazdi en az 6 ay yaptisan 1.2ay bu programı yap dedi bana deyiş geldi
uploadfromtaptalk1452803992828.jpg

Bugün bi yarışmacı dost yazdi en az 6 ay yaptisan 1.2ay bu programı yap dedi bana deyiş geldiEki Görüntüle 41214
bu program işi kişiden kişiye değişen şeyler.ben göğüsde 6 harekette önkolda 4 hareket aynı gun giriyorum :)
ben idmanlara hep temel hareketlerle başlıyorum.enerjim yoğunken onlara asılıyom..[DOUBLEPOST=1452804606][/DOUBLEPOST]
O kiloya gore bel çok. Benim kilodan çok baktığım bel cevremdir.kiloya takilmam.bende 105 bel cevresi ve 102 kiloyla başlamıştım. Ama uc sene oldu.su an da bel 88 kilo 80.sunu ogrendimki spordan onemlisi
beslenmeyi cozmek lazim.
bende kilo takip etmem sordun diye yazdım abi.benim için en önemli gösterge bel çevresi 105 le başladım 6 ay içinde 95 oldum. bu benim için büyük baaşarı son 6 aydır kardıo karın falan hiçbirşeyde çalışmadım :) 95de kaldı öylece hiç değişmedi bazen 97 lere çıktı sonra yine 95 oldu falan :) bencede 82 kiloya 95 bel çok. bulkdayım diye umursamıyorum abi :) clean bulk yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
definasyonda bakarız kolayına diyorum kendi kendime :) bu işde en önemli şey beslenme makroları kalorielri iyi ayarlamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Mali67 senin full body programın nedir?

Sent from my iPad using Tapatalk

Hahah tamam abi hatlar karışmış. Servet abi bende fullbody'e geçtiğimden beri deyince sende fullbody calışıyorsun sandım.

Sent from my iPad using Tapatalk

Back
Yukarı