3. ay sonundaki durum budur arkadaşlar.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Süreç içerisindeki gelişimi değerlendirin?

• Gayet Başarılı

Votes: 36 26,3%
  • Yeterli

Votes: 67 48,9%
  • Başarısız

Votes: 34 24,8%

• Total voters
    137
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

shadow52

Üye

3 ayı tamamladım spor salonunda.

ölçü gelişimim: başlangıç........1. ay sonu.....2. ay sonu....3.ay sonu

ilk ölçülerim...

omuz: 55 .............60 ............60..................62
göğüs: 41 ..............43 ............45..................46
bel: 95 ..............93 ............91..................90
kol: 33 ..............35 ............37...................38
kilo: 85.6 ..........84.3 .............84...................82.9

Şu an haftanın 3 günü ağırlık 1 gün haftasonu kardiyoya devam ediyorum.

yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 15 - Kopya.jpg
    15 - Kopya.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 1.891
  • 12 - Kopya.jpg
    12 - Kopya.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 2.186
  • 8 - Kopya.jpg
    8 - Kopya.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 2.357
  • 5 - Kopya.jpg
    5 - Kopya.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 2.197
  • 3 - Kopya.JPG
    3 - Kopya.JPG
    98,6 KB · Görüntüleme: 1.882
  • 6 - Kopya.JPG
    6 - Kopya.JPG
    113,6 KB · Görüntüleme: 1.609
Son düzenleme:
Güzel gelişme.. Seninle aynı durumda sayılırız benimde 3 ay bitti fakat miğde konusunda senin kadar başarılı değilim.. Omuz ve kolu iyi ilerlettim.

teşekkürler Duratec...evet hiç sorma bu mide egzersizleri sanırım en çekilmez kısmı:) yorumun için teşekkürler..

Yanlış ölçü almışsınız.55cm omuz genişliği olmaz veya 41 cm göğüs. Nasıl ölçü aldınız merak ettim gerçekten. Özellikle göğüste. Yoksa ölçüler inç mi?

Bulunduğum salonda göğüs ve omuz ölçüleri baştan başa alınıyor kral..Çevreleyerek değil...O yüzden ölçüler bu şekilde..

Vücudunuz güzel 3 ay önce nasıl olduğunuzu bilseydim daha iyi bir yorum yapabilirdim ama şuan için güzel bir vücudunuz var işlenmeye açık Vücud geliştirmeye devam ederek 3 ay sonra gerçekten daha çok çalışma isteği vericek bir vücuda sahip olucağınızı düşünüyorum.

Yorumlar ve öneriler için teşekkürler..Bugün itibariyle hardline carnitine sıvı takviyesi kullanıcam. Açıkcası bel kısmında istediğim yağsızlanmaya ulaşamıyorum.Birde böyle deniyecem. Bakalım fayda alıcakmıyım...

Özellikle abdominal çok güzel.Göğüse ve kanatlara yüklenmenizi tavsiye ederim.Başarılar...

Dynamo uzun süre profesyonal düzeyde futbol oynadım. Ama sonra iş güç okul derken bıraktık. Dolayısıyla baktım vücudum yoldan çıkmak üzere bu spora yöneldim. Daha çok yeniyim bu forumdan alabildiğim okuyabildiğim her konuya dalıp okuyorum..burayıda görünce üstadlardan yorum ve öneri almak istedim..tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Emin olun hepsini okuyup dikkate alıyorum.

Bende başlayalı 1 ay oldu sayılır enya tebrik ediyorum bence 3 ayda çok iyi bi düzeye gelmiş inşallah bende 3 ay sonra böyle olurum :)

bench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı