Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere ciddi bir kilo problemim var.Artık tişört giyip çıkmaya utanır oldum.Özellikle göğüs bölgesinde oluşan yağlanma beni çok utandırıyor.Görünümü bir kenara bırakmak gerekirse artık kısa mesafe bile yürüsem nefes almakta zorlanır oldum.Daha önce 1-2 aylık bir süreç içinde body yapmıştım daha sonra bıraktım. 2.5 ay boks yapma fırsatım oldu ancak kilo vermede fit olmada başarılı olamadım.Biliyorum süreç aralığı çok kısaydı bu yüzden artık sağlığımı da etkilediği için azimle spora başlamak istiyorum.Çeşitli araştırmalar yapıyorum body yaparsam yağlarımın kasa dönüşeceği bıraktığım zaman tekrar sarkacağını söyleyenler var etrafımda.Forumdaki bilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Benim niyetim kas yığını olup şişmek değil sağlam ve fit olabilmek.Gerekirse fotoğraf ekleyebilirim body göbekteki ve göğüsteki yağlanmayı nasıl etkiler bıraktığım zaman tekrar sarkma ve yağlanma olurmu? Birde son olarak gittiğim salonlarda hocaların çoğunda göbek olduğunu görüyorum evet kaslılar ama göbek sabit oluyor bunun sebebi nedir?