duyduğum en saçma soru bu.senin metabolizmana bağlı bunun kaç gramını sindireceği,ayrıca çiğ yiyemeyeceğine göre bunu bilsen de bişey değişmeyecek...uzun süre pişmediği veya yakılmadığı sürece protein değerini kaybedeceğini sanmıyorum.Arkadaşlar bunu şu şekilde tekrar soralım madem 100 gram pişmemiş tavuk göğüsünü suda haşlayıp yediğimizde kaç gram protein almış oluruz ? Bu konuya bilimsel bi açıklama getirecek arkadaşın elini öpeyim yaHerkes ayrı kafadan birsürü şey söylüyor? yok pişmiş ayrı,pişmemiş ayrı .v.s. Soru basit lütfen cevap verecekler bana kaynak göstersin "100 gram pişmemiş tavuk göğsünü kaynar suda haşlayıp yediğimizde vücudumuza kaç gram protein almış oluruz" ? Cevapları (kaynak göstererek) lütfen alayım.
Soruyu tekrarlıyayım istersen kaç gram sindirebiliriz değil soru, kaç gram almış oluyoruz hani bu bi ölçme makinası varya onla ölçüldüğünde haşlanmış tavuk ne kadar protein barındırır kaçgr ? Kaç gramını sindiririz değil ? Anlatabildim umarım.duyduğum en saçma soru bu.senin metabolizmana bağlı bunun kaç gramını sindireceği,ayrıca çiğ yiyemeyeceğine göre bunu bilsen de bişey değişmeyecek...uzun süre pişmediği veya yakılmadığı sürece protein değerini kaybedeceğini sanmıyorum.
Bu sitedeki yazıyı kimin yazdığı bile belli değil hocam adı bile yazmıyorhttp://fitnessvezayiflama.blogspot.com.tr/2011/05/en-ucuz-protein-yemegi.html
Buradan bakabilirsiniz.. Protein bar da bana kaldı[DOUBLEPOST=1412672151][/DOUBLEPOST]Tabi ne kadar bilimsel olduğu tartışılır
Anladım hocam çok sağolasındostum pişince artmıyor ya. ya şimdi diyelim ki 100gr tavuk pişince 50gr oluyor icinde 35gr protein var. 100gr pisince agirligi 50gr oluyor ama protein degeri degismiyor. 100gr pismis tavuk = 200gr pismemis gibi adamlar pişmiş degerini yaziyor
umarim anlatabilmisimdir