1 hafta spora gitmedim

arkadaşlar vücut geliştirmeyle uğraşıyorum yaklaşık 1 yıldır neyse hastalandığımdan beri 1 hafta spora gidemedim güç veya hacim kaybetmiş miyimdir kafayı yiyebilirim kaybettiysem ne kadar sürede toparlarım ?

Sanmıyorum.ilk antrenmanda toplarsin oyle kolay olamaz 1 senenin emegi.zaten arada boyle aralar vermek lazim iyi gelir o yuzden takılma bence.guc olarak psikolojik olarak etkilenirsen etkilenirsin bence.guc te hacimde kaybetmemissindir diye dusunuyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafif bir güc düsüsü yasasanda cabuk toparlanirsin,fakat 1 yildir bu sporu ara vermeden yapiyorsan eger farkinda olmadan iyi birsey yapmis bir haftada olsa ara vermissin,yilda bikac kez dinlenmek iidir,hem daha sonra gelisimin daha güzel olur kaslar soklanir.

1 haftada birşey olmaz ancak ilk antrenmanlarda güç düşüşü yasarsın az bir fark olur sonra toparlanır eski haline dönersin beslenmene dikakt etmişşen gerisinden korkma arada dinlenmek iyidir
teşekkür ederim :) yorumunuz için[DOUBLEPOST=1400932789][/DOUBLEPOST]
Sanmıyorum.ilk antrenmanda toplarsin oyle kolay olamaz 1 senenin emegi.zaten arada boyle aralar vermek lazim iyi gelir o yuzden takılma bence.guc olarak psikolojik olarak etkilenirsen etkilenirsin bence.guc te hacimde kaybetmemissindir diye dusunuyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim :) yorumunuz için

Back
Yukarı