yusufkagan
Üye
Pazartesi-Perşembe
Göğüs-Omuz-Pazu
-Bench Press
-Dumbbell Fly
-Incline Bench Press
-Pullower (4*12)
-Military Press
-Dumbbell Side Lateral
-Uprigt Rowing
-Dumbbell Curl
-Barbell Curl
-Concantration (4*12)
Salı - Cuma
Bacak-Sırt-Arkakol
-Leg Press
-Leg Extension
-Leg Curl
-Calf Raise
-Lat-Pull Down (4*12)
-Rowing Machine(cable rows)
-T-bar
-Lying Barbell Press To Chin
-Tek Dumbbell Triceps
-Push-down
arkadaşlar 6.ayım bitti bu program nasıl olur sizce set sayıları 10 8 6 4
program bi hocanın programıdır kendim çıkarmadım internetten buldum ama tam olarak anlamadım bu programı günde 3 bölgemi gircez yani pazartesi ve peşembe göğüs önkol omuz salı ve cuma bacak sırt arkakol şeklindemi olcak birisi şu programın mealini yaparsa sevinirim teşekkürler
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------
belirtmeyi unutmuşum ayrıca her antreman sonunda 3 mide hareketi 2 hareket üst ve son hareket alt miğde
Göğüs-Omuz-Pazu
-Bench Press
-Dumbbell Fly
-Incline Bench Press
-Pullower (4*12)
-Military Press
-Dumbbell Side Lateral
-Uprigt Rowing
-Dumbbell Curl
-Barbell Curl
-Concantration (4*12)
Salı - Cuma
Bacak-Sırt-Arkakol
-Leg Press
-Leg Extension
-Leg Curl
-Calf Raise
-Lat-Pull Down (4*12)
-Rowing Machine(cable rows)
-T-bar
-Lying Barbell Press To Chin
-Tek Dumbbell Triceps
-Push-down
arkadaşlar 6.ayım bitti bu program nasıl olur sizce set sayıları 10 8 6 4
program bi hocanın programıdır kendim çıkarmadım internetten buldum ama tam olarak anlamadım bu programı günde 3 bölgemi gircez yani pazartesi ve peşembe göğüs önkol omuz salı ve cuma bacak sırt arkakol şeklindemi olcak birisi şu programın mealini yaparsa sevinirim teşekkürler
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------
belirtmeyi unutmuşum ayrıca her antreman sonunda 3 mide hareketi 2 hareket üst ve son hareket alt miğde