Fvrkan
Üye
Herkese merhaba . Bu spora sürekli bir biçimde 4 aydır başlamış bulunuyorum. Daha öncede uğraşmıştım fakat bir temek alt yapı yapamayacak şekilde kesik kesik ve çok az sürelerle . Arkadaşlar yaşım 25 boyum 1.91 ve yanlış olduğunu biliyorum ama kilomu ölçemedim
En son göbekli halimle tartıldığımda 98 idim . Birazdan resimlerimi de yükleyeceğim . Evde çalışan birisiyim . Yeterli şekilde ağırlığım var ( 240 kg'a kadar ) 3 adet düz bar , 1 adet EZ bar , koridor barfiksi, ve istemediğiniz kadar dumbell
Belli seviyede isteğimi gerçekleştirdim . Güzel bir "kilo veya su veya yağ" adı herneyse atmış bulunmaktayım vücudumdan . Tüm resmi ve sivil giysilerimden anlayabiliyorum . Fakat istediğim şey bulk dönemine girip yağsız hacim almak mı yoksa mevcut hatlarımı kullanarak senenin bu döneminde definasyonla uğraşmak mı karar veremedim . ? 3 haftadır çelişkideyim . Sitemizi her gün takip ediyorum . Çelişkide olduğum dönemde de planı bozmadan bulk dönemi idmanıma devam ettim . Siz bilgili kardeş ve abilere danışmak istiyorum artık .
Öncelikle resimler ; 

Bu da akabinde takriben 4 ay sonraki halim ;

Bench Press 4x8
Dumbell Fly 4x8
İncline Bench Press 4x8
Pullover 3x 10-8-8
Biceps;
Barbell Curl 4x8
Hammer Curl 4x8
Concentration Curl 4x8
Salı ; OFF
Çarşamba ; Sırt + Triceps
Sırt
One Arm Dumbell Row 3x10
Palm Rotation Row 3x10
Bent Over Reverse Grip Row 3x10
Triceps ;
Close Grip Bench Press 4x8
Bench Dips 3x 10 (Ağırlıklı)
Skullcrusher 4x8
Perşembe ; OFF
Cuma ; Omuz + Bacak
Omuz ;
Lateral Raise 3 x 10
Ez bar upright row 3 x 10
Dumbell Press 3 x 10
Bacak ;
Squat 4x8
Deadlift 3x10
Lunge 3x10
Leg Extension 4x8
Beslenmeme Gelince ; Öncelikle devletin asayiş sağlayan bir kolunda görev yaptığım için düzenli saatlerim malesef yok . Fakat evde her daim her gün bulgur pilavım ve tavuk göğsüm hazırdır

Son düzenleme: