Öneri lütfen?

Selamun aleyküm ;

Ben 94 doğumluyum. Ve 1.77 - 1.78 felanım.. ve Haziran 1'e kadar 83 kiloydum.. Zamanında 90 kiloya bile vurdum.. Şimdi Haziran 1'den bu yana neredeyse 0 yağ ile besleniyorum.. Herhangi bir programa bakmadan baya az yiyorum.. SAĞLIKLI OLMADIĞININ FARKINDAYIM.. Şuan 74 kiloyum.. Daha fazla verip yağ oranımı iyice azaltıp ramazan sonra ilk 1 ay fitness yaptıktan sonra , body sporuna başlamak istiyorum..önceden başlamıştım ancak yağ çok oldugu için hiçbir gelişme olmadı en azından gözükmedi.. bu sefer yağ azaltıp başlamak istiyorum.. acaba bana önerileriniz nelerdir.. ramazan süresi boyunca sürekli koşup mekik çekicem.. oruçta tutucam.. ama 60-65 kiloya kadar düşmek istiyorum.. öyle başlamak istiyorum.. yanlışlarım varmı varsa neler..kilo verme isteğim çok var.. çünkü hep kiloluydum hayatım boyunca.. yardım ederseniz sevinirim..
teşekkürler.

ramazanda oruç tutucam diyorsun ancak yemekte fazla abanıcaksın ister istemez onca saat açlıktan sonra vücüt hepsini kullanıcak haliyle

Hızlı kilo vermek aslında iyi degil çünkü hızlı verilen kilo geri alınabiliyor acele etmemek lazım sabır ile ilerle

kilo vermek istiyorsanda
-Yağsız
-Şekersiz
-Karbonhidratsız

Beslenmeye bak(yukardaki 3 şeyin olmadıgı yiyeceklerden bolca yiyebilirsin) ideal kilona gelebilirsin diye düşünüyorum.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum gerisini :)

Bilinçsizce yapılan dietler sonucunda yağ kütlesi kaybıyla beraber ciddi oranda kas kütlesi kaybı da yaşıyabilirsiniz. Dietisyenden diet programı edinmenizi öneririm.

Back
Yukarı