Önceliğim hangisi olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1ceps

Üye
1.80 civarı boydayım. 76 kiloyum. Yazın başında kollarım-göğsüm-karnım yağsızdı. Yaz boyunca hareketsiz oturmaktan ve kötü beslenmeden yaklaşık 8 kilo aldım. Kollarım yine aynı cılız kaldı ama göğsüm ve karnım çok yağlandı. Ektomorf halindeyken, skinny fat haline geldim. Tüm vücut olarak vücut geliştirmeye başlamak ve aynı zamanda yağlarımı eritmek istiyorum. Bunun için kardiyo ile vücut geliştirmeyi birlikte mi yürütmeliyim yoksa sadece birini mi yapmalıyım? Önce yağlardan mı arınmalıyım yoksa bulk'a mı girmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sadece kardiyo yapmak bence hata kardiyo ile beraber ağırlıkta çalışılmalı mutlaka hatta ağırlık daha iyi yağ yakar bence.2 kardio 3 ağırlık iyidir haftada hatta1 kardiyo bile oalbilir.yağlı oldugunuzu söylüyosunuz bi süre yağlarınızı yakmak için calısabilirsiniz

haftada 3 gun agirlik antremani yapmalisin.full-body yani tum vucut antremani. 2 gunde kardio. alman gereken kalori miktarini sitelerden ogren ve 500 kalori azini al. kardiolari sabah kalkinca ac karina yap bir muddet.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

haftada 3 gun agirlik antremani yapmalisin.full-body yani tum vucut antremani. 2 gunde kardio. alman gereken kalori miktarini sitelerden ogren ve 500 kalori azini al. kardiolari sabah kalkinca ac karina yap bir muddet.

Teşekkürler Eresbos. Peki hiit kardiyo başlangıçtaki biri için ağır gelir mi, vücut geliştirmeyi ve kardiyoyu ilk defa yapacağım. Koşma-(yüksek/düşük hızda) yürüme konusunda sıkıntım yok. Hatta baya iyi sayılırım bu konuda.

hiit seklinde kosmak seni zorlayabilir. ama kosu bantlarindaki yukseklik ayarini ayarlayarak hiit yapabilirsin. mesela 0 egimle basla,sonra 5e cikar,sonra 3e indir ve 7 ye cikar. 2-3 tur 7-3 egim yap.sonra dusurerek 0 egime gel. hizin seni biraz zorlasin.hizla fazla oynama.

Back
Yukarı