teşekkürlerBence hayir onlarin icinde cok seker war die biliyom
Teşekkürler köy yogurtu ile tüketiyorum 3 yemek kasıgı yogurt ve 5 yemek kasıgıda nestle nesfit koyuyorum kaseyeBence yiyebilirsin şeker oranı çok yüksek değil diet ürünü sonuçtaAz yağlı yoğurt ile tüketebilirsin...
Teşekkür ederim akşam yemegindede 1 tabaga ne yemek varsa 2 şer yemek kasıgı koyuyorum,Oh miss... afiyet olsun![]()
Tam olarak anlamadım yanı abi benım yaptıgım saglıklımı simdi kaç çeşit yemek varsa hepsınden 2 şer yemek kasıgı koyuyorum işte porsiyonumaBeslenme şekliniz, hedefinize göre değişiklik gösterebilir. Patates kızartması değil de haşlanmış/fırında patates sanki daha sağlıklı gibi...
öyle yapıyorum abi , birde bişey sorucam abi hani öglen nestle nesfitin yanında 50 gr veya 100 gr da lor peyniri yesem iyimidir ? veya hani lor peyniri yerine 1 tane orta boy haslanmıs patatez felan ?Evet, bana sorarsan sağlıklı ama kızartılmış ürünleri fazla tercih etme.
vermeye calısıyorumsen kilo almaya mı çalışıyosun vermeye mi çalışıyosun
teşekkürlero zaman protein ağırlıklı beslenmen daha iyi olur ve tabi ki kalori hesabı yap
eyvallah egemenım allah razı olsun senden hep sen kosuyosun imdatımayukarıda söylendiği gibi fazla şeker var diyette yenmemeli bence...yulaf ezmesi yenebilir onun yerine
40 gram için
- Enerji188kcal
- Protein6,9g
- Karbonhidrat36,2 g
- şekerler19,3 g
- Yağ1,2g
- doymuş0,8g
- Lif2,3g
- Sodyum0,31g
diğer konuda görmüştüm tavuk alamıyosanız her gün lor peyniri kullanın
bunlardan önce kalori ayarlamalısınız söylendigi gibi kalorinizi internetten öğrenip 500 az alıcaksınız 2500 ise 2000 gibi..
Estafurullah nedemek yardımcı olduysam sevindimeyvallah egemenım allah razı olsun senden hep sen kosuyosun imdatıma![]()
Estafurullah nedemek yardımcı olduysam sevindim![]()