arkadaşlar likit yumurtayı eve nasıl getiriyorsunuz..yani hava sıcak firmadan gittik aldık diyelim eve getirene kadar yarım saat 1 saat içinde bozulma tehlikesi olduğu söyleniyor...buna ilişkin olarak çözümü olan var mı..
Doğalının yerini tutmaz bence adamlar ne koyuyorlar kim nereden bilecek çok zor değil bence yumurta haşlamak.
1 saatın sorun yaratcagını sanmam ama ıstersen marketlerde ben bımden aldım dondurmalar ıcın ozel posetler var ondan alabılırsın bu poset ıcındekını daha uzun sure soguk tutuyor onerırım
https://magaza.hammaddeler.com/index.php?do=catalog/product&pid=1491
arkadaşlar bunu da likit yumurta ile karıştırsak daha iyi olur diye dşünüyorum kullanan varmı tadı nasıl olur acaba. İş yerinde günde 10-15 yumurta haşlıyorum milletin bir bakışı var hayvan görseler bötle bakmazlar. Bazı kişiler helal sana böyle bak kendine ilerde taş gibi olursun falan diyo ama yinede koku falan insan çekiniyor bununla milkshake gibi bir karışım hazırlamayı düşünüyorum. Forumda bi kaç yerde okudum etkisi iyimiş ama içine aroma katmadan kullanabilirmiyiz?
Doğalının yerini tutmaz bence adamlar ne koyuyorlar kim nereden bilecek çok zor değil bence yumurta haşlamak.
Ben hergün 3 yumurta yiyiyorum daha fazla yemek istiyorum ancak karaciğere zararlı olduğu söyleniyor fikriniz nedir?
tam yersen zararlıdır ama beyazından bir şey olmaz ben 15 - 20 tane yiyiorum(bulk dönemi).
SEZER YZL, whey derken peniraltı konsantresinimi söylüyorsun yoksa aromalı whey proteinlerimi kasteddin. Bu peyniraltı konsantresi hakkında bi kac yerde normal wheylerden pek farkı yok diye yazmışsın. Gerçekten yararlı bir şey ise peyniraltı konsantresi ve sadece aroma ile karışım hazırlamayı düşünüyorum.
evet dogru bu aromasız proteını kast ettım bu proteının ıkı cesıdı var bırı ınstant(cozunebılır) dıgerı mıkser olmadan cozunmeyen ben ıkısıde denedım ve ınstant olanı tavsıye ederım ınstant olanın cozunurluk acısından markalı tozlardan hıc farkı yok zaten ıcerık olarkta fark yok ınstant olan 66 dıgerı 54 ıkısıde uygun fıyatlı bence eger ıyı bır karısım ıstersen sut proteını ıle cok zengın bır proteın shakı hazırlayabılırsın oda 43 lıra ıstersen aynı yerdekı aromalarlada cok guzel bır tad elde edebılırısn tavsıye olarakta cılek ve muzu tavsıye ederım ama cıkolatayı ben pek begenmedım
sana fıkır olması acısından
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...mak-t19971.html?t=19971&highlight=hammaddeler
1 saatın sorun yaratcagını sanmam ama ıstersen marketlerde ben bımden aldım dondurmalar ıcın ozel posetler var ondan alabılırsın bu poset ıcındekını daha uzun sure soguk tutuyor onerırım
Sezer sadece posetlerımı bımden aldın yoksa lıkıt yumurta akınıda mı bımden alıyorsun..Yanı demek ıstedıgım bımde var mı lıkıt yumurta akı?..
Pastörizasyon ne demek? Bir şeyi pastörize ettiğinizde, anlık çok yüksek sıcaklıklara çıkartılır. Normal haşlama işleminden kat kat yükseğe. Doğal yumurtayı makul bir sıcaklıkta, sadece zararlı bakterileri öldürecek şekilde haşlamak varken, işlemden geçirilimiş, yüksek sıcaklıklara maruz bırakılmış, yapısı bozulmuş pastörize yumurta üzerinde durulmasını anlamıyorum. Ayrıca içine bir şey katılıp katılmadığı da belli değil.
nereden bulucaz bu likit yumurta akını