ZeusS_
Yeni Üye
ayrıca şu internetten hastalık belirtilerine bakma gözünü seveyim.
basit bir karın agırmasını internete sordugunda kanser olup cıkıyorsun.
enteresan kaynaklar enteresan yorumlar okuyorum ve hemen kapatıyorum sayfaları.
ayrıca şu internet ortamında herkes hastalık hastası olmuş vaziyette cok cok dkkat et bu tür insanlara.
Oktay sağ olasın kardeşim iyi dileklerin için

Bu eleştiriler sürantane konusuna gelmiş sanırım

Yerden göğe haklısın abi, evet sürantane den şüphelendiğim ciddi bir performans kaybı dönemi yaşadım, ama vertigo atağımdan sonra o da yalan oldu şuan off dönemdeyim

Preferik vertigo benim zaten çocukluğumdan beri mevcut olan bir hastalığım bazen 6 ay bazen 2 senede bir ataklarını yaşıyorum ve çok kötü hırpalıyor beni...
Yani vertigo meselesi defalarca yaşadığım ve birden fazla doktorun teşhis birliği yaptığı net bir şey, o internetten öğrenme felan değil yani...
En sağlam kbb doktorlarına da gittim bu bende olan bir şey bunu hayatım boyu yaşıycam

Ama sürantane meselesi evet biraz panikdeki acemi usulü; ulan şu mu acaba yoksa bu mu felan şeklinde netten akıl alma vari oldu

Ve karataydan dolayı kanser oldun ondan performansın düşük gibi yorumlar gelebilirdi bekliyordum doğrusu

Ama ben performans konusunu da kendi kafamda çözdüm, sebebi neyse ne, ben şu sonuca vardım; 3gün ant 1 gün off yada 4 gün ant 1 gün off gibi sistemleri 6-7 ay boyunca yapmak senin neyine Zeus?
Etim ne budum ne benim daha spor alt yapım ne ki, bariz net yorduk kendimizi acele ettik abi, vücutta isyan ediyor bu kadar basit bunu daha kompleks hale getirmenin anlamı yok

O yüzden şu vertigo sersemliğini atıpda antremanlara geri döndükden sonra Hit vari bir sistem düşünüyorum; Ptesi - Peşembe hafta da 2 gün çalış 5 gün off.
Antremanı çok daha seyrek , yıkımı biraz daha sağlam verip, yapımı yani dinlenme beslenmeyi daha uzun tutan bir sisteme geçeceğim.
Haaa o zamanda şu sorun ortaya çıkacak, zaten az ant yapıyorsun onda da yıkımı sağlam vermen gerekir, yani büyük ağırlıklarla çalışman gerekir, eee o zaman senin eklem doku yeterliliğin spor alt yapın ne ki bu seferde kendini sakatlarsın diyebilirsin.
Evet o yüzden benim kisi aşırı ağırlıklara girmediğim çok daha beginner bir Hit olacak.
Çok iyi ısınıcam ve asla sakatlıyacak ağırlıklar olmayacak!
Peki o zaman bu light Hit den ne kadar bir kas gelişimi bekliyorsun ki diye sorarsan...
Beklemiyorum!
2 sene de olsun 3 sene de olsun abi, ne acelem var, nereye ne yetiştiriyoruz?!
Sonuç olarak antremanlara döndüğüm zaman yeni dönemimde; çok daha aklı selim, ne kendimi sakatlayarak, ne yorgunluktan geberterek, 1-1,5 senede değil istediğim kütle ağırlığına 3 senede ulaşmayı hedef koyarak, çok daha böyle ben yapayım o nasılsa zaman içinde olacak mantığı ile bir spor hayatı ortaya koymak istiyorum