Bugün neler yaptım.
Kol günü süper antremandı, iyiki biceps-triceps beraber vermişim çok verim gördüm, büyük bölgeden sonra fazla enerjim kalmıyordu, hem kan akışı açısından da mantıklı bir sistem
Önce 5*2 squat sonra 5*2 bench sonra 3maks parelel dips ve ardından bölgesel çalışmalara geçtim...
barbel curl ile alna press süper set girdim...
Ardından triceps devam ettim öncelik onun, french triceps ensonda da tek set drop ropedown ve ağırlıksız bench dips ile öldürerek onu bitirdim.
Biceps hummer curl ardından concentration curl yaptım en son öldürmek için hafif ağırlık incline sehbada yordum iyice....
Peki neler yedim?
Dışarı çıkmam gerektiği için yine beslenmem iyi değildi, zaten spor günlerine bir türlü tam istediğim gibi beslenmeyi denk getiremiyorum

Off günlerde maşallah tosuncuk gibi yiyorum.
Bu kahvaltı benzer önce yarım porsiyon wheypro ardından kahvaltı 2 yumurta ekmeği arttırdım her öğünde 3 dilim min olacak şekilde, beyaz peynir vb.
2 saat sonra dışarda sulu yemek çorba bol salata vb. yedim 2 saat sonrada antremana çıktım.
Antremandan hemen sonra meyve suyu ve whey pro...
1 saat sonra evde çok güzel öğün aldım nohut bulgur pilavı bol marul salatası 4dilim ekmek götrüdüm yine...
Daha önce kötü tecrübelerle yaşadığım kuvvet problemine gelecek olursak; beslenme ve metabolizmamın çok yavaşlaması da bir etmen ama büyük bir yüzde bugün artık kanaat getirdimki temel hareketleri zamanında yeteri kadar üstünde durmama yani temel hareketlerde yeteri kuvveti kazanamama kaynaklı!
Kısacası temeli çok iyi atamamışız...
İzole hareketlerde büyük ağırlıklara bile eyvalla derken vücut özellikle kopleks güç hareketlerinde çok zorlanıyorum...
Özetle zamanında kaçtımız barbel curller gün gelir ... tırmalar

En azından problemimi tespit etmiş oldum, bunda sultanmehmedin faydası çokdur!
Güç hareketlerini temel hareketleri arttır diye beni ayıktıran o dur