Zayıfım ama yağlı bir görüntüm var

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi zayıfım ancak hala göbeğim ve yağlarım var..1.70 boyunda 62 kiloyum 21 yaşındayım..Bundan 3 sene önce 96 kiloydum spora yazıldım ve 3 sene içinde 62 kiloya kadar düştüm..Çok ağır kardiyo yaptım her gün 90 dakika 8 hızda koştum bazı zamanlar ağırlık da çalıştım ama şu an 62 kilo olmama rağmen hala göbeğim var,özellikle oturduğumda üst üste katlanıyor,sarkma da olabilir ama ne yaptıysam gitmiyor,bana bu konuda ciddi anlamda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim,yaz da geldi okullar tatil yine bir aydır spora gidiyorum hem egzersiz programına hem de beslenme listesine ihtiyacım var lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...

Yağ,kas,su,kemik ölçer tartı aldım ne kadar doğru bilmiyorum ama sonuçlarım şunlar :
Kg:63.2
Yağ oranı: %19
Su oranı : %55,6
Kas oranı : %42,6
Kemik oranı : %14,1
Kalori gereksinimi : 2554

Ölçümün yanlış olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi yağlı bir görüntüm var zaten bence doğru ayrıca tartıyı yeni aldım ama kilo olarak zayıfım :(

XS gömlekler bile üzerimde büyük duruyor kollarım falan içinde kayboluyor ama yandan bakınca göğsüm şişik ve göbeğim var daha doğrusu sarkma var özellikle eğilip üstten bakınca göğsüm ve göbeğim lap diye sarkıyor

XS gömlekler bile üzerimde büyük duruyor kollarım falan içinde kayboluyor ama yandan bakınca göğsüm şişik ve göbeğim var daha doğrusu sarkma var özellikle eğilip üstten bakınca göğsüm ve göbeğim lap diye sarkıyor
Kardesim buna durus bozukluguda denilebilir.Ve bence sen agir cardio yaptim diyorsun, eger asiriya kactiysan kasta kaybetmis olabilirsin, yag oranin 19 ise bu yuksek miktar dusurmeye calis.Ve kesinlikle yuksek agirlikla cok tekrar calis yag yakimina yardimci olacaktir.Ve kas yapimina basla bu seni daha kalipli vucudunu duzgun gosterecektir.Beslenmene cok dikkat et.
Saygilar.

90 dakika kardio nedir yav allah aşkına panter falan mısın :D Hala yağ var demekki onları da yakmak lazım 62 kg %19 yağ oranı çok fazla sağlıksız kilo vermişsin erkeksen aşırı sağlıksız kilo vermişsin bayansan orta derecede sağlıksız olmuş biraz tahminime göre 62 kg %19 yağ oranında erkek olmak için ciddi anlamda herşeyi yanlış yapman lazım bayansın herhalde. Dicektim erkekmişsin şimdi baktım profilinden evet çok şeyi yanlışş yağ ölçümünü hastanede yaptırdıysan ve doğruysa nasıl başardın 62 kg da %19 yağ oranını :D

Beslenme idman programlarını detaylı verebilirmisin yardımcı olmamız için

Vucudunun yag oranı fazla. Kas kutlesını arttırırken (agırlık calısırken),haftada en az ıkı gun HIIT antrenmanlarla kardıo yapmanı tavsıye ederım basarılar ;)

Back
Yukarı