Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sakıbın oğlu, bill gatesin gözlüğü

osmanov34 gel görki sende haklısın ama malesef sakıp sabancı yada bill gates gibi bir dayımız abimiz babam yok.O yüzden dediğin iş zor.Yani gidip 60 - 70 lirayı çöpe atamam. Eğer senin imkanın varsa git tetkik ettir.

ben aldığım ürünlerin sahte olduğunu düşünmüyorum o yüzden yaptırmayacağım. fakat kullandığı ürünün sahte olduğu şüphesine kapılanlar bu ürünleri sahte olduğunu düşünerek hala nasıl kullanıyor hayretler içerisindeyim. madem sahte diyorsun ozaman ya çöpe atarsın yada tahlil yaptırırsın. hepimizin sakıp çocuğu olmamıza gerek yok. zaten kullanılan ürünlerin fiyatı 60 70 tlden çok çok fazla. tahlil için sakıp yakıştırması abez kaçmış. bu arada bulunduğum yerde imkanımda olmadığını belirtmiştim. büyük şehirde yaşayanlar daha avantajlı. sahtemi değilmi. onun kokusu böyle bunun tadı şöyle,kutusunda koruma yok, köpürdü vs vs bu şekilde 20 sene tartışsanız yine anlayamazsınız. şüphelenenler gerekeni yapsın bizde bilgilenelim thums:

Ürünlerin fiyatı uygun olunca bu tarz acabalar çoğalıyor.Ama dışında orijinal jelatini olan,kapağın altında gene koruyucu kılıfı olan ürünlerde sahtelik aramak yanlış.Son kullanma tarihinde dikkatli olmak lazım.Adamın stoğunda kalmıştır.Yanlışlıkla göndermişte olabilir.Ben bu tarz dev sitelerde kasıt aramam.Yoksa zaten yoğun rekabeti olan bu sektörde bizden önce rakipleri onu alaşağı eder,bitirir onları.

arkadaslar bgn arkadasımın sıparısı geldı. ıherbten 5lbs ve 2 lbs twınlab kutuları actık ıc yuzeydekı kırmızı yazılı olan kagıtlara ıgneyle 5 - 6 tane ıgneyle delık acmısllardı . anlamadım neden oyle jelatın fln saglam hersey guzel ama ıc yuzeydekı koruma kagıdına delık acmaları sızce olagan bır durummu daha oncekı twınlabta boyle bır durum gormedım... aynı durumu yasıyanlar da varsa burda bılgı aktarımında bulunursa sevınırım

selam
benim vucut geliştirmeyle alakam yok.
kafamda bi kac soru işareti varrdı tesadüfen denk geldim sayfanıza
bana yardımcı olursanız cok sevinirimm

iherb den vitamin ve mineral takviyeleri siparişi vermek istiyorum yalnız bazı şeyelre takıldım

1.bazı takviyelerin içeriginde gelatin var.sıgır yada domuzda yapıldıgını nasıl anlıcam?? aşagıda markalarını yazdıgım ürünlerde domuz gelatini varmıdır

2.twinlab,now foods,swanson,carlson markaları hakkında ne düşünüyorsunuzz
özellikle swansonun ürünlerinin bu kadar ucuz olması dikkatimi cektii.kalitesi nasıldırrr

bu arada ben bayanım .kendim ve eşim için vitamin mineral destegi almak istiyorum
tşkler şimdiden.umarım yardımcı olursunuz

selam
benim vucut geliştirmeyle alakam yok.
kafamda bi kac soru işareti varrdı tesadüfen denk geldim sayfanıza
bana yardımcı olursanız cok sevinirimm

iherb den vitamin ve mineral takviyeleri siparişi vermek istiyorum yalnız bazı şeyelre takıldım

1.bazı takviyelerin içeriginde gelatin var.sıgır yada domuzda yapıldıgını nasıl anlıcam?? aşagıda markalarını yazdıgım ürünlerde domuz gelatini varmıdır

2.twinlab,now foods,swanson,carlson markaları hakkında ne düşünüyorsunuzz
özellikle swansonun ürünlerinin bu kadar ucuz olması dikkatimi cektii.kalitesi nasıldırrr

bu arada ben bayanım .kendim ve eşim için vitamin mineral destegi almak istiyorum
tşkler şimdiden.umarım yardımcı olursunuz

Gelatin de başlıca hammadde olarak bugün domuz ve sığırın kemik ve derileri karışık olarak kullanılmaktadır. Ürünün etiketi üzerinde kökeni hakkında hiçbir açıklama olmaksızın gelatin kelimesini görürseniz, genellikle domuz ve sığır kemik ve derilerinden yapıldığı kabul edilmeli ve böylece ondan sakınmalıdır

twinlab,now foods, ürünlerini hiç düşünmeden kullanın diğer 2 firmadan ürün kullanmadım.

arkadaslar bgn arkadasımın sıparısı geldı. ıherbten 5lbs ve 2 lbs twınlab kutuları actık ıc yuzeydekı kırmızı yazılı olan kagıtlara ıgneyle 5 - 6 tane ıgneyle delık acmısllardı . anlamadım neden oyle jelatın fln saglam hersey guzel ama ıc yuzeydekı koruma kagıdına delık acmaları sızce olagan bır durummu daha oncekı twınlabta boyle bır durum gormedım... aynı durumu yasıyanlar da varsa burda bılgı aktarımında bulunursa sevınırım
delik değil onlar delik görünümünde çıkıntılar(bende aldım sen diyince kontrol ettim).....

bikaç kişi kötüledi diye millet paronayaya bağladı.....

beyler bunlar(twinlab+iherb) köklü ve en kaliteli markalardır şüpheniz olmasın..

ayrıca ucuz felan diye insanlar endişeleniyomuş, optimumdan 5 dolar daha az ürünün fiyatı sadece dhl kampanyalı kargo ile %50 ucuza geliyo kargo okadar.
bench_O

delik değil onlar delik görünümünde çıkıntılar(bende aldım sen diyince kontrol ettim).....

bikaç kişi kötüledi diye millet paronayaya bağladı.....

beyler bunlar(twinlab+iherb) köklü ve en kaliteli markalardır şüpheniz olmasın..

ayrıca ucuz felan diye insanlar endişeleniyomuş, optimumdan 5 dolar daha az ürünün fiyatı sadece dhl kampanyalı kargo ile %50 ucuza geliyo kargo okadar.
bench_O

jakooo23 ben delık dıyorum cunku delmısler ok hemde yorgan ıgnesı kalınlıgında bır ıgneyle cıkıntı fln deıldı bendekıler ok benım kutumun gormeden delık deıl demen sasırtıcı :)

jakooo23 ben delık dıyorum cunku delmısler ok hemde yorgan ıgnesı kalınlıgında bır ıgneyle cıkıntı fln deıldı bendekıler ok benım kutumun gormeden delık deıl demen sasırtıcı :)
ilginç bi durum belkide iherbde şırıngalı bi sapık vardır:)

şaka bi yana dıştaki plastik sağlamsa sorun olmaması lazım yada gümrükte kontrol gibi bi durum olsa hepten çıkarıp bakarlar gibi geliyo ama olabilir......

benim tavsiyem bidahaki sefere kargocunun yanında açıp kontrol et için rahat olsun(ben şahsen açıp bakıyorum özel kargo olduğu zaman)bench_O

Orası Türkiye değil beyler kafasına göre bi şirket sahte ürün yapsın, şişeleri kendisi doldursun, buna da yargı organları sessiz kalsın.

Hamburger'in içinden bocek çıkınca ilgili firmaya milyonlarca dolar tazminat ödeten bi hukuk sistemleri var.

iherb ürünleri kendisi dolduracak ve bunu bizden başka kimse fark etmeyecek öyle mi, lütfen paranoya yapmayınız.

Tabii ki hatalı (son kullanma tarihi vs) hasarlı ürünler gelebilir, onu da kargo elinize ulaştıgında kuryeyle birlikte kontrol ederek, herhangi bir sakınca varsa zabıt tutturarak kayda geçirir ; siteyle iletişim kurduktan sonra da iade edebilirsiniz, değiştirebilirsiniz.

ıherbten verılen sıparıslerın o kadar adam akıllı kargolandıgı kanaatında deılım. ama bır bodybuıldıng.com dan gelen paketlere 10 uzerınden 10 referans versem haksız sayılmam adamlar hava balonu koyuyor kargo kutusuna ve teslım den sonra defalarca maıl atıyorlar nasıl urunu begendımı fln yanı son gelen twınlab kutusu gercekten benım ıherb e olan guvenımı artcı derecede sarstı. ama tabı belkı olur 1000 de 1 , oda belkı bana denk geldı dıcem oda deıl dıger kutuda da aynı sorun var. tabı ben burda ıherb e karsı bır karalama kampanyası baslatma amacında deılım herhangı bır dısturbıtor yetklısı de deılım sadece sahsı fıkırlerımı forumun genel anlamı adında paylastım.

ıherbten verılen sıparıslerın o kadar adam akıllı kargolandıgı kanaatında deılım. ama bır bodybuıldıng.com dan gelen paketlere 10 uzerınden 10 referans versem haksız sayılmam adamlar hava balonu koyuyor kargo kutusuna ve teslım den sonra defalarca maıl atıyorlar nasıl urunu begendımı fln yanı son gelen twınlab kutusu gercekten benım ıherb e olan guvenımı artcı derecede sarstı. ama tabı belkı olur 1000 de 1 , oda belkı bana denk geldı dıcem oda deıl dıger kutuda da aynı sorun var. tabı ben burda ıherb e karsı bır karalama kampanyası baslatma amacında deılım herhangı bır dısturbıtor yetklısı de deılım sadece sahsı fıkırlerımı forumun genel anlamı adında paylastım.

İherb e neden mail atıp sormuyorsun? En azından bir cevap alırdın.

o iğneleme işini iherb değil gümrükte yapıyolar köpekler koklasın diye hemen çamur atmaya ne kadar meraklısınız anlamadım ki iherb sayesinde ucuz ve kaliteli supplement alıyorum burdaki fiyatının yarısına hatta çeyreğine

iherb dev bir site ve fiyatları çok da uygun.iyi de kampanya yapıyorlar fiyatlarda.Ambalajlama konusunda da iyi değil denmiş ama ben beğeniyorum.Herhangi bir sıkıntı da görmedim.Hızları da mükemmel.Zaten yurtdışı alışverişinden nedense çekinen ve bu yüzden de 3-4 katı parayı yerli firmalara verme hastalığımızdan kurtulamayan bir milletiz.Bu tarz sitelere dünya güveniyor.Bizde güvenelim.

o iğneleme işini iherb değil gümrükte yapıyolar köpekler koklasın diye hemen çamur atmaya ne kadar meraklısınız anlamadım ki iherb sayesinde ucuz ve kaliteli supplement alıyorum burdaki fiyatının yarısına hatta çeyreğine

cadocx sen ne kadar akıllısın sana dıyorum kı kutunun kapağı acılmamıss dıs kapaktakı jelatın duruyor sadece ıcındekı jelatınde delıkler var gumrukte acılmıs olsa koruma bandını da yırtarlardı ok daha kargo kutusu acılıp kontrol edılmemıss kalkıp bana gumrukculer kopeklere koklattı dıyorsun sen ıstanbul gumrugunu gordunmu c termınal ını kopek muhabbetıne gırıyorsun anlamıs deılım arkadasım

Konuya dün de yazı yazmıştım ama tesadüf bu ya.İşyerinden arkadaşım da laflarken sabah söyledi.Onunda geçen gün gelen tozda iç jelatinde bu deliklerden 6 tane varmış.İçten dışa çıkıntılı olanları demiyorum.hatta dış kapağı açınca koruyucu jelatin üzerindeki deliklerden tozun azbiraz kısmının döküldüğünü belirtti.

Akşam fotosunu çekip bana mail atcak.Bende o resmi buraya ekleyeceğim.Sadece dış ambalaj ellenmemiş olmasına rağmen delik olayı olmasının sebebini merak ettim.

Onun dışında iherb den haftaya gene sepet yapacağım.Siteden sıkıntı olmaz ama üretici firmanın acaba yeni üretim tekniğinde mi bu delikler açılıyor diyeceğim ama acaba da kaldım??????

Gümrükte dış koruyucu ambalajı açmadan delme şansları yok.Üretimde olduğu belli.

Son düzenleme:
bendede vardı o deliklerden

no problem.

Beni merakım delik delmelerinin sebebi nedir?Sonuçta bir amaç için deliyorlardır.Boşuna niye elle delik delinsin.Twinlab da zaten sıkıntı olmaz.Likid aminosuda dahil çok ürününü kullandım.Ama 2 ay önce bitirdiğim protein tozunda delik yok sadece içten dışa yanılmıyorsam 5 adet çıkıntılı iz vardı.

Neyse konu dağılmasın iyicene.Marka açısından ve iherb den acaba diye kıllanmaya gerek yok.Zaten açıkları olsa rakipleri boru niyetine onları öttürür.Ama kullanıcının bu tarz soru işaretleri adına o deliklerin anlamının da bilinmesi gereklidir.

cadocx sen ne kadar akıllısın sana dıyorum kı kutunun kapağı acılmamıss dıs kapaktakı jelatın duruyor sadece ıcındekı jelatınde delıkler var gumrukte acılmıs olsa koruma bandını da yırtarlardı ok daha kargo kutusu acılıp kontrol edılmemıss kalkıp bana gumrukculer kopeklere koklattı dıyorsun sen ıstanbul gumrugunu gordunmu c termınal ını kopek muhabbetıne gırıyorsun anlamıs deılım arkadasım
kardeşim sende taktın deliklere burda sen söyledikten sonra bikaç arkadaşta onayladı onlardada çıkmış .......

ayrıca dış kapak açılmadıysa ne gibi bi sorun olabilir senin düşüncen nedir bilelim.
bench_O

Product Qty Unit Price Discount SubTotal
Life Time, B-100, Vitamin B Complex Capsules, 90 Capsules (LIF-60015)
Status: ShippedOut
1 X $11.20 $11.20
Now Foods, L-Glutamine Powder, 1kg (35.3 oz) (NOW-00222)
1 X $44.86 $44.86
MRM, Metabolic Whey, 100% Premium Whey Protein, Rich Chocolate, 5.0 lbs (2270 g) (MRM-72050)
1 X $41.97 $41.97

Extra Discounts:
Extra 5% discount for orders over $60.00 (12% if $240.00, 14% if $480.00)
5.0% ($4.90)

iherb.comdan 5 gün önce verdiğim sipariş arkadaşlar dün elime ulaştı... Proteinin son kullanma tarihi 2013, yani hiçbir sorun yok. Malzemeler de sahte falan değil emin olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı