Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abilerim nolur biri bana yardımcı olsun bb com 3 adet nitrotech hardocore aldım 2 alana bi bedava toplamda 130 dolara geldi ürünleri dhl ile aldım tam 3 hafta önce gümrüğe geldi ama bir türlü haber almıyorum ne geçti diye nede gümrükte takıldı diye haber yok hala conrol ediliyormuş normal mi bu kadar durması bb com la görüşüyorum yeni bilgi yok flan filan 3 haftadır beklyiorum nolur birisi bana akıl versin napmam gerekyior gümrüğe ulaşmayıda beceremedim nereyi aricamı bulamadım yardımcı da olmadı aradğım yerler teşekkürler
biraz sabırlı ol dostum bb deki dhl tracking olmadan geliyor yani pek yapılıcak bişey yok ama o şekil alan arkadaşlara ulaşması 1ayı rahat buluyomuş, bu hafta gelmez ise bb ile yazışmaya başla.........

kolay gele

bench_O

bb.com dan kredi kartıyla bir kez alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı. Kredi kartıyla siparişlerde bir sıkıntı yaşayan var mı bb.comla ilgili olarak?

ya arkdaşlar allah aşkına yardım edin burda verdiğim paralara yazık ya şimdi konuyu görünce şaşırdım kaldım daha yeni görüyorum 27 dolara 5lbs optimum whey %100 protein tozu alınmış ben burda 180 lira vermiştim ama şimdi yaşım küçük 17.5 yaşındayımnasıl yapılır edilir hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz lütfen buralardan alış veriş yapanlar özeldende konuşabiliriz lütfen yardım edin

ya arkdaşlar allah aşkına yardım edin burda verdiğim paralara yazık ya şimdi konuyu görünce şaşırdım kaldım daha yeni görüyorum 27 dolara 5lbs optimum whey %100 protein tozu alınmış ben burda 180 lira vermiştim ama şimdi yaşım küçük 17.5 yaşındayımnasıl yapılır edilir hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz lütfen buralardan alış veriş yapanlar özeldende konuşabiliriz lütfen yardım edin

Onun yerine biraz zahmet etsen de bu konuyu baştan okusan sence de daha verimli olmaz mı :) Herşey A dan Z ye anlatılıyor ve konuşulmuş.Tam 373 sayfa :)

Onun yerine biraz zahmet etsen de bu konuyu baştan okusan sence de daha verimli olmaz mı :) Herşey A dan Z ye anlatılıyor ve konuşulmuş.Tam 373 sayfa :)
biraz okudumda dediğiniz gibi 373 sayfa o yüzden :) ve yaşım küçük nasıl halletcem onu merak ettim para yatırma vs hiç bir şey bilmiyorum yabancı dilimde yok

@yok başka şeylerde almayı düşünüyorum amino asit falan creatin falan

Arkadaşlar bb den sipariş vermek istiyorum sizce
fedex mi dhl mi?
dhl nin takip sistemi var mı?
kaç günde elime ulaşıyor dhl ile?
gümrük sıkıntısı olur mu dhlde?
bir de arkadaşlar paypalla alınabiliyor bb den demişti kredi kartıyla alma seçeneği var onu neden kullanmayayım?

Arkadaşlar bb den sipariş vermek istiyorum sizce
fedex mi dhl mi?
dhl nin takip sistemi var mı?
kaç günde elime ulaşıyor dhl ile?
gümrük sıkıntısı olur mu dhlde?
bir de arkadaşlar paypalla alınabiliyor bb den demişti kredi kartıyla alma seçeneği var onu neden kullanmayayım?
bb deki dhl airmail traking yok(ucuz ama 1 ay kadar sürüyo).
gümrük sıkıntısı hepsi için geçerli.
şahsen sadece kk ile alışveriş yapıyorum.
bench_O

ya ben anlayamadım şimdi daha 17 yasşındayım bu para işlerini falan ben halledebiliyormuyum yoksa büyük birisimi gerek li illa nasıl yapcam ben bu işi

ya ben anlayamadım şimdi daha 17 yasşındayım bu para işlerini falan ben halledebiliyormuyum yoksa büyük birisimi gerek li illa nasıl yapcam ben bu işi
öncedende ingilizcem felan yok demişin,iyi ingilizcesi olan ve kredi kartı olan bi tanıdık aracılığıyla yapabilirsin.....

adım adım anlatmakla olucak bir iş değil kardeşim.......

başlıca siteler:
bodybuilding
netrition
iherb
,
bench_O

iherbden siparişimi verdim. ürünlerim kargoya verildi. bana kargo durumunu takip etmem için numara verilmiş. numaramı girdiğimde "Tracking Numbers could not be displayed. Please see specific errors below." diye hata uyarısıyla karşılaşıyorum.

iherbden siparişimi verdim. ürünlerim kargoya verildi. bana kargo durumunu takip etmem için numara verilmiş. numaramı girdiğimde "Tracking Numbers could not be displayed. Please see specific errors below." diye hata uyarısıyla karşılaşıyorum.

Aynı gün kargo takip numarası çalışmayabilir. Ertesi gün tekrar deneyin.

bb.com da fedex in dhl den farkı ne? ben dhl yi aradım kargo gelince aras kargoyla evlere yolluyorlarmış diğer şehirlere. fedex nasıl yolluyor acaba? dhl airmail falan denmiş dhl malları kendi getirmiyor mu, airmail nedir?

arkadaşlar ödeme seçeneklerinde kredi kartı haricinde en altta money order var kredi kartı bilgilerini girmeden bu seçeneği seçtiğimizde siparişi verildi sayıyor. kapıda ödeme gibi bir seçenek mi bu 370 sayfa olmuş hepsini okuyamadım kusura bakmayın. netrition.com dan bahsediyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar ödeme seçeneklerinde kredi kartı haricinde en altta money order var kredi kartı bilgilerini girmeden bu seçeneği seçtiğimizde siparişi verildi sayıyor. kapıda ödeme gibi bir seçenek mi bu 370 sayfa olmuş hepsini okuyamadım kusura bakmayın. netrition.com dan bahsediyorum.
eft o hocam :)

kapıda ödeme seçeneği olma ihtimali yok zaten gümrüktü kargoydu hiçbir firma yurtdışı o şekil yollamaz hepsi önce ödeme şeklinde çalışır.

bench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı