Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben cuma günü fedexle verdim. Paketim.com dan baktım. Gecici bir süre takip edilemiyor tekrar deneyiniz diyor. 6 haneli heralde takip numarası?

bb.com dan

Subtotal:
null.gif
$137.85
Shipping:
null.gif
$61.39
spacer_black.gif

TOTAL:
null.gif
$199.24

böyle bir sipariş versem yasal sınırı geçmiş oluyor muyum? sıkıntı yaşar mıyım acaba.. kilo 7-8lbs

bb.com da fedex in dhl den farkı ne? ben dhl yi aradım kargo gelince aras kargoyla evlere yolluyorlarmış diğer şehirlere. fedex nasıl yolluyor acaba? dhl airmail falan denmiş dhl malları kendi getirmiyor mu, airmail nedir?

Tabi ki dhl arayınca öyle der.

Çünkü sen onlara dhl kargonun dağıtımını nasıl yapıyorsunuz diye sordun.

Global DHL post gönderimini ne yapıyorsunuz diye sormadın. Sonuçta da karşındaki kişi "HAAAA o bizle alakalı deil yav, hava yolu POSTASI o- ptt kargo dağıtır onlara sorun" diyerek 2 dk içinde telefonu kapatmadı.

DHL Express kargo farklı, global dhl post farklı yani anlayacağın.

ya kardeşim bana yardımcı olurmusun o zaman zamının varsa lütfen yani öğrenciyiz burda 17 yaşındayım verdiğim her kuruşu dişimden tırnağımdan arttırıyorum özelden anlatırsan bana sevinirim msn vs..
öncedende ingilizcem felan yok demişin,iyi ingilizcesi olan ve kredi kartı olan bi tanıdık aracılığıyla yapabilirsin.....

adım adım anlatmakla olucak bir iş değil kardeşim.......

başlıca siteler:
bodybuilding
netrition
iherb
,
bench_O

şu anda ürünüm "Depart Facility Cincinnati Hub, OH" bakalım ne zaman gelecek. ilk defa yurtdışından ürün alıyorum. inşallah gümrüğe takılmayız.

bazıları 3 günde elime ulaştı falan diyordu. bizim 1 haftayı bulacak sanırım. aşırı yoğunluk var snaırım

hocam o çıkış tarihinden 3 gün ,bazen ertsei gün çıkıyo kargolar saat farkları felanda var.........

ayrıca bizim ürünler almanyaya varmış yarın tr ye gelir gümrükten geçerse perşembe elimizdehyper_

bench_O

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı