Niaterim
Üye
eft o hocam
kapıda ödeme seçeneği olma ihtimali yok zaten gümrüktü kargoydu hiçbir firma yurtdışı o şekil yollamaz hepsi önce ödeme şeklinde çalışır.
bench_O
hmm o zaman havale yapmadığım takdirde şiparişim iptal olacak. teşekkürler.
eft o hocam
kapıda ödeme seçeneği olma ihtimali yok zaten gümrüktü kargoydu hiçbir firma yurtdışı o şekil yollamaz hepsi önce ödeme şeklinde çalışır.
bench_O
en geç yarın aktif olur takip sistemi yani bikaç saat alabiliyo sistemde gözükmesiIherb den dhl seçerek sipariş verdim takip edemiyorum siparişimi![]()
en geç yarın aktif olur takip sistemi yani bikaç saat alabiliyo sistemde gözükmesi
sonrada en ufak hareketten bile haberdar olucakın NO PANİC.
bench_O
tamam öyleyse süper sorun yok![]()
bb.com da fedex in dhl den farkı ne? ben dhl yi aradım kargo gelince aras kargoyla evlere yolluyorlarmış diğer şehirlere. fedex nasıl yolluyor acaba? dhl airmail falan denmiş dhl malları kendi getirmiyor mu, airmail nedir?
öncedende ingilizcem felan yok demişin,iyi ingilizcesi olan ve kredi kartı olan bi tanıdık aracılığıyla yapabilirsin.....
adım adım anlatmakla olucak bir iş değil kardeşim.......
başlıca siteler:
bodybuilding
netrition
iherb
,
bench_O
buarada benim kargo takip sisteminde çıkıyo bi bak istersen sendedumbelllls
bu gece yada, yarın almanyada olur perşembede ulaşır bize herhalde.....benimki de takip sistemine girdi hatta 3 şehir dolaştı şimdiye kadar. herhalde 2 gün içinde Türkiyeye gelir. haftasonuna da elime geçer inşallah.
şu anda ürünüm "Depart Facility Cincinnati Hub, OH" bakalım ne zaman gelecek. ilk defa yurtdışından ürün alıyorum. inşallah gümrüğe takılmayız.
arkadaşlar eve kargo geldiği zaman kargo parası ödediniz mi acaba ;?
yakın zamanda bb.comdan fedexle sipariş veren var mı acaba bi sorun çıkıyor mu
bazıları 3 günde elime ulaştı falan diyordu. bizim 1 haftayı bulacak sanırım. aşırı yoğunluk var snaırım