Sahte olayı falan zaten yok.Bu konuda artık kapansa iyi de olur.Uzun süredir alışveriş yaptığımız site için forumda arama yapan ve bu konuyu okuyan biri bedavaya alışverişten caymasın,aynı ürünü 3 katına yurtiçinden almasın.
o kadarda değil 3 katı.. yüzde 20 30 la satanlarda var
Ben genelden bahsediyorum.Orada anlatmak istediğim yurtiçinden fahiş fiyatlara alınmaması.Yoksa fiyatları ben çoğundan iyi biliyorum.Sen her ürünü sadece %20 daha pahalıya Türkiye de nereden buluyorsun onu da merak ettim???Verirmisin adresini rica etsem.
Gittigidiyor, sahibinden.com gibi sitelerde bazi ürünleri %20-30 pahalı olarak satan kişiler mevcut.
Ama senin dediğin gibi, eczanelerde veya saglık ürünlerinin yanında bu tür supplement satan yerlerde fiyat 2-3 kat pahalı. Adam, bizim iherbden 75 liraya aldıgımız twinlab 5lbs whey proteine 190 lira fiyat biçti geçen![]()
Tabiki bazı ürünlerde bu tarz uygun fiyatlar denk gelebiliyor.Fakat o zaman da bir kaç ürünü tek yerden alamamak ta sıkınıtı oluyor.Birini Ahmetten ,diğerini Mehmetten almak gibi.O da sorun.Ama satıcıya dikkat etmek de lazım.İherb den gelen twinlab wheyde ; iç kısımdaki koruyucu kapağın üstündeki delikler birde sahibinden veya başka bir siteden aldığınız da olsaydı ne olacaktıO zaman ürüne hepimiz %10.000 sahte derdik
Sadece tek ürün alımında kabul edilebilir buluyorum bu seçeneği.Aksi halde yurtdışından alıpta vereceğiniz paranın %20-30 fazlasını da yerli satıcıya komisyon olarak vermekte mantıklı değildir.
Bu nedenle en temizi gir nete,yap spetini, paşalar gibi 3-4 güne kapına mis gibi ambalajlı gelsin ürünler.
bb.com da kargo çok pahalı; 70 80 $ falan... en uygunu iherb****** tabi istediğin ürünler varsa! animal serisi falan arıyosan yok mesela.DHL kargo ne kadar alıyor şu anda ?
dhl kargo 12 $ yazıyor o ne peki ? 20-30 kargo vereceğime sahibinden alırım. öyle fazla bişey almacam zaten