Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahte olayı falan zaten yok.Bu konuda artık kapansa iyi de olur.Uzun süredir alışveriş yaptığımız site için forumda arama yapan ve bu konuyu okuyan biri bedavaya alışverişten caymasın,aynı ürünü 3 katına yurtiçinden almasın.

i herb den bugün 5. siparişimide teslim aldım,hepsi 95-110 dolar aralığında hepside dhl ile 5-6 gün arasında elime ulaştı,paketlerimin hiçbirisinin üzerinde gümrükte kontrol edildiğine dair bir işaret,delik vs yoktu....özellikle twinlab ın amini liquid mass ından ve now foods un dhea sından ve adam man multivitamininden çok memnunum..şimdi mrm metabolic whey aldım umarım oda fena değildir.saygılar...

Sahte olayı falan zaten yok.Bu konuda artık kapansa iyi de olur.Uzun süredir alışveriş yaptığımız site için forumda arama yapan ve bu konuyu okuyan biri bedavaya alışverişten caymasın,aynı ürünü 3 katına yurtiçinden almasın.

o kadarda değil 3 katı.. yüzde 20 30 la satanlarda var

o kadarda değil 3 katı.. yüzde 20 30 la satanlarda var

Ben genelden bahsediyorum.Orada anlatmak istediğim yurtiçinden fahiş fiyatlara alınmaması.Yoksa fiyatları ben çoğundan iyi biliyorum.Sen her ürünü sadece %20 daha pahalıya Türkiye de nereden buluyorsun onu da merak ettim???Verirmisin adresini rica etsem.

Son düzenleme:
22 gün önce bodybuilding.com verdiğim sipariş hala elime ulaşmadı. Normal posta ile vermiştim siparişi. Ne olmuş olabilir, umudumu yitirmeye başladım (kargo dahil 140 $ civarıydı)

Ben genelden bahsediyorum.Orada anlatmak istediğim yurtiçinden fahiş fiyatlara alınmaması.Yoksa fiyatları ben çoğundan iyi biliyorum.Sen her ürünü sadece %20 daha pahalıya Türkiye de nereden buluyorsun onu da merak ettim???Verirmisin adresini rica etsem.

Gittigidiyor, sahibinden.com gibi sitelerde bazi ürünleri %20-30 pahalı olarak satan kişiler mevcut.

Ama senin dediğin gibi, eczanelerde veya saglık ürünlerinin yanında bu tür supplement satan yerlerde fiyat 2-3 kat pahalı. Adam, bizim iherbden 75 liraya aldıgımız twinlab 5lbs whey proteine 190 lira fiyat biçti geçen :D

Gittigidiyor, sahibinden.com gibi sitelerde bazi ürünleri %20-30 pahalı olarak satan kişiler mevcut.

Ama senin dediğin gibi, eczanelerde veya saglık ürünlerinin yanında bu tür supplement satan yerlerde fiyat 2-3 kat pahalı. Adam, bizim iherbden 75 liraya aldıgımız twinlab 5lbs whey proteine 190 lira fiyat biçti geçen :D

Tabiki bazı ürünlerde bu tarz uygun fiyatlar denk gelebiliyor.Fakat o zaman da bir kaç ürünü tek yerden alamamak ta sıkınıtı oluyor.Birini Ahmetten ,diğerini Mehmetten almak gibi.O da sorun.Ama satıcıya dikkat etmek de lazım.İherb den gelen twinlab wheyde ; iç kısımdaki koruyucu kapağın üstündeki delikler birde sahibinden veya başka bir siteden aldığınız da olsaydı ne olacaktı :) O zaman ürüne hepimiz %10.000 sahte derdik :)

Sadece tek ürün alımında kabul edilebilir buluyorum bu seçeneği.Aksi halde yurtdışından alıpta vereceğiniz paranın %20-30 fazlasını da yerli satıcıya komisyon olarak vermekte mantıklı değildir.

Bu nedenle en temizi gir nete,yap spetini, paşalar gibi 3-4 güne kapına mis gibi ambalajlı gelsin ürünler.

Tabiki bazı ürünlerde bu tarz uygun fiyatlar denk gelebiliyor.Fakat o zaman da bir kaç ürünü tek yerden alamamak ta sıkınıtı oluyor.Birini Ahmetten ,diğerini Mehmetten almak gibi.O da sorun.Ama satıcıya dikkat etmek de lazım.İherb den gelen twinlab wheyde ; iç kısımdaki koruyucu kapağın üstündeki delikler birde sahibinden veya başka bir siteden aldığınız da olsaydı ne olacaktı :) O zaman ürüne hepimiz %10.000 sahte derdik :)

Sadece tek ürün alımında kabul edilebilir buluyorum bu seçeneği.Aksi halde yurtdışından alıpta vereceğiniz paranın %20-30 fazlasını da yerli satıcıya komisyon olarak vermekte mantıklı değildir.

Bu nedenle en temizi gir nete,yap spetini, paşalar gibi 3-4 güne kapına mis gibi ambalajlı gelsin ürünler.

Ben zaten iherb'de bulunmayan markalar için gg.com ve sahibinden'e bakıyorum örnegin Animal, weider vs.

Aslında %20 falan da değil, bb.com'dan 89-90 liraya gelecek Animal Cuts'ı gg.com'dan 92 liraya almıştım, barkod numarasını da Animal'a gönderdim orijinalliği teyit ettiler.

20-30 usd civarında iherbde. bb de ise 70-80 usd civarındaydı en son..diğeri de 85-90 usd gibi..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:17 ----------

bu üç online satıcıdan başka iherb** gibi kargoda indirim yapan ama ürün fiyatlarını şişirmeyen bir satıcı biliyormusunuz..herb de kargo ucuz ama ürünler pahalı.. örnek isopure 7,5 lbs 114 usd..bu ürün diğer 2 sitede ise 75-80 usd civarında.. 75 usd lık ürünü iherb gibi 20 usd civarında kargoyla taşıyan firmalar gerekli bize.. bilen var mı ?

iherb saglam ve bilinen bir sitedir. zaten amerikada cakma urun yapip satarsaniz bir daha gun yuzu goremezsiniz. cinle yada 3.dunya ulkeriyle karsitirmayin. yalniz o siteden 2 farkli whey protein aldim. twinlabdan bende memnun kalmadim. ama mrm whey cok basariliydi. mrm nin natural wheyi zaten bb.comda ilk 50 de yani protein tozunda basarili bir firma. twinlab ise daha cok sivi ve hap seklinde amino larda tercih edilmeli

Postayla aldığınız yani özel kargo şirketleri dışındaki paketlerinizin durumuna takip (tracking) numarasıyla www.ptt.gov.tr adresinden bakabilirsiniz. First Class ile geliyorsa kayıtsız postadır, takip edemezsiniz.

bb com

abilerim nolur biri bana yardımcı olsun bb com 3 adet nitrotech hardocore aldım 2 alana bi bedava toplamda 130 dolara geldi ürünleri dhl ile aldım tam 3 hafta önce gümrüğe geldi ama bir türlü haber almıyorum ne geçti diye nede gümrükte takıldı diye haber yok hala conrol ediliyormuş normal mi bu kadar durması bb com la görüşüyorum yeni bilgi yok flan filan 3 haftadır beklyiorum nolur birisi bana akıl versin napmam gerekyior gümrüğe ulaşmayıda beceremedim nereyi aricamı bulamadım yardımcı da olmadı aradğım yerler teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı