Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer postanedeyse ürün sana vermek zorundalar.(gümrükten geçmiş demektir.)oradaki posta memurunun görevi senin pakedini sağ salim sana vermek.Git hakaret et,cahil de ağzına geleni söyle,hatta polis çağiracağını söyle.rezillik çıkar vermek zorunda kalır.Çünkü üstüne vazife olmayan bilmediği bir işi yapmaya çalışıyor oradaki memur.

Ptt ile gelen cargolar İstanbul gümrüğünden transit geçiş yapar. özel kargo şirketlerindeki gibi İStanbuldaki gümrükle ilişkisi yoktur. bulunduğunuz şehirdeki PTT Avpimde bulunan gümrükte işleme alınır buradaki memur aynı zamnada gümrük memurudur. küfretmek hakaret etmek malesef bir sonuç getirmeyecektir..

1 inde bb den verdiğim siparişimi bugün aldım. İçerik;

gaspari myofusion 5lbs
mhp glutamine 1000g
harbinger Men's Pro Gloves small (sonraki eldiven siparişi için deneme eldiveni :d )
+ hedaye havlu (havluyu beğendim. Sitedeki gibi yazının yanında başka yazıda var)

major24 peki bodybulding.com sitesinden ödeme nasıl yaptın.Başlıkta paypal üzerinden ödeme yapıldığında sorun çıkartmadığı söyleniyor genelde.Biraz bilgi verirmisiniz..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

iherp den verdiğim 5 lbs lik whey protein 6. gün içinde elime geçti. kargo dahil 56 $ ye mal oldu. Kutuyu gördüğüm kadarıyla hiç açmamışlar. Kargo sağsalim geldi.Bakalım Twinlab'ın kalitesi nasıl.

Twinlap yalan bir marka 3 defa protein tozunu kullandım hiç faydasını görmedim..

twinlab en eski ve kaliteli markalardandır dostum bi yanlışın var........

ayrıca whey'den ne gibi bir etki beklediğini bilmiyorum ama sadece bir besin desteği olduğunu unutmamalısın.........

bench_O

twinlab en eski ve kaliteli markalardandır dostum bi yanlışın var........

ayrıca whey'den ne gibi bir etki beklediğini bilmiyorum ama sadece bir besin desteği olduğunu unutmamalısın.........

bench_O

Sizce ne gibi bir etki bekliyor olmam gerekirki.Kütle arttırmamda hiçbir etkisi olmdadı.O kadar da iyi beslenmeme rağmen.Şimdi optimum kullnıyorum.1 kutu bitirdim.Ve 3 kutuda yakalayamadığım sonucu yakaladım.Boş iş twinlap.Benim görüşüm tabi.O kadar para verip aldık iherbden.Ben helal etmiyorum verdiğim parayı.Üstelik adiler tarihi geçmiş protein tozu yolluyorlar bana.İherble işim bitmiştir.Şuan odaklandığım marka optimum ve musletec.

hmm anladım diliniz yanmış ama yani twinlab 15 yıldır bildiğim bi marka ve kesinlikle kalitelidir......

ama rezil herifler size tarihi geçmiş ürün yolladıysa, resim çekip yollayıp iade talep etmeliydiniz neyse geçmiş olsun....

(iyikide söylediniz benimde pzrtsi iherbden gelicek ürünlerim var,kargocunun yanında açıp kontrol edip gerekirse tutanak tutururuz)

Son düzenleme:
hmm anladım diliniz yanmış ama yani twinlab 15 yıldır bildiğim bi marka ve kesinlikle kalitelidir......

ama rezil herifler size tarihi geçmiş ürün yolladıysa, resim çekip yollayıp iade talep etmeliydiniz neyse geçmiş olsun....

(iyikide söylediniz benimde pzrtsi iherbden gelicek ürünlerim var,kargocunun yanında açıp kontrol edip gerekirse tutanak tutururuz)

Yok o kadar da papuç bırakmadım adamlara paramı aldım fakat bu iherb bir üçkağıt çekiyor diye düşünüyorum.Belkide kendisi dolduruyordur kutuları.Kim bilir.

Yok o kadar da papuç bırakmadım adamlara paramı aldım fakat bu iherb bir üçkağıt çekiyor diye düşünüyorum.Belkide kendisi dolduruyordur kutuları.Kim bilir.

bende iherb den twinlab whey aldım açıkcası bende hiç memnun kalmadım bnde nesquik tarzı bişey olarak izlenim bıraktı. Sahte olup olmadığı hakkında birşey soyleyemem çünkü ilk kez bu markayı kullandım. Bende tarihi geçmiş değilde kapağın altındaki koruma bandı sonradan yapıştırma gibi vede üzeri delinmişti. Ben gümrükte yapılmıştır diye düşündüm ama Türkiye de kargom açılmamıştı yapıldıysa iherbden çıkarken mi yapıldı bilemiyorum.

bende iherb den twinlab whey aldım açıkcası bende hiç memnun kalmadım bnde nesquik tarzı bişey olarak izlenim bıraktı. Sahte olup olmadığı hakkında birşey soyleyemem çünkü ilk kez bu markayı kullandım. Bende tarihi geçmiş değilde kapağın altındaki koruma bandı sonradan yapıştırma gibi vede üzeri delinmişti. Ben gümrükte yapılmıştır diye düşündüm ama Türkiye de kargom açılmamıştı yapıldıysa iherbden çıkarken mi yapıldı bilemiyorum.

nesquik ile alakası yok gymde hocalarım ve ben ordan 5 aydan beri twinlab whey ve aminolarını kullanıyoruz, sahte olması için kapağın üstünde plastik jelatin ve kapağı açınca güvenlik jelatini de olmazdı dimi?

Sizce ne gibi bir etki bekliyor olmam gerekirki.Kütle arttırmamda hiçbir etkisi olmdadı.O kadar da iyi beslenmeme rağmen.Şimdi optimum kullnıyorum.1 kutu bitirdim.Ve 3 kutuda yakalayamadığım sonucu yakaladım.Boş iş twinlap.Benim görüşüm tabi.O kadar para verip aldık iherbden.Ben helal etmiyorum verdiğim parayı.Üstelik adiler tarihi geçmiş protein tozu yolluyorlar bana.İherble işim bitmiştir.Şuan odaklandığım marka optimum ve musletec.

camkinoz_61 haklısın dstm bundan yaklasık 6 ay once ıherbten aldıgım twınlabın sahte oldugu konusunda suphelerım vardı , demek ben yanılmamısım kargo ucuz dıyee adamlar paso ordan twınlab verıyorr ama ne kadar guvenlı tartısılır. bb den paypalla odeme yapmada sorun yok onemlı olan nokta su paypalldakı adresle bb dekı adresın harfıyen aynı olcakk ok aksı takddırde kımlık fotokopısı fln ısterler. paypalla odeme yaptıktan sonra lıvechatten sadece shıppıng adresını vermen yeterlı belkı onu bıle vermesen yıne sorun olmaz. cunku dedıklerımı harfıyen uygularsan herhangı bır ıptal maılı almıorsun ok . agustos 1 ınde verdıgım paket 4lbs nıtro tech elıme bu sekılde ulastı. ondan oncede paypalla odeme yaptım no problem

dhl turkce takıp sıstemı dhl.com.tr

ups turkce takıp sıstemı https://www.ups.com/myups/login?returnto=https://www.ups.com/cva?loc=tr_TR&reasonCode=-1&appid=CVA

fedex turkce takıp sıstemı paketim.com

turkce karakter kullanma asagıdakılerı kullan ok

b c d e f g h i j k L m n o p q r s t u v w x y z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

camkinoz_61 haklısın dstm bundan yaklasık 6 ay once ıherbten aldıgım twınlabın sahte oldugu konusunda suphelerım vardı , demek ben yanılmamısım kargo ucuz dıyee adamlar paso ordan twınlab verıyorr ama ne kadar guvenlı tartısılır. bb den paypalla odeme yapmada sorun yok onemlı olan nokta su paypalldakı adresle bb dekı adresın harfıyen aynı olcakk ok aksı takddırde kımlık fotokopısı fln ısterler. paypalla odeme yaptıktan sonra lıvechatten sadece shıppıng adresını vermen yeterlı belkı onu bıle vermesen yıne sorun olmaz. cunku dedıklerımı harfıyen uygularsan herhangı bır ıptal maılı almıorsun ok . agustos 1 ınde verdıgım paket 4lbs nıtro tech elıme bu sekılde ulastı. ondan oncede paypalla odeme yaptım no problem

dhl turkce takıp sıstemı dhl.com.tr

ups turkce takıp sıstemı https://www.ups.com/myups/login?returnto=https://www.ups.com/cva?loc=tr_TR&reasonCode=-1&appid=CVA

fedex turkce takıp sıstemı paketim.com

turkce karakter kullanma asagıdakılerı kullan ok

b c d e f g h i j k L m n o p q r s t u v w x y z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

phobiabenjamin sorumu cevapladığın teşekkürler.Sana katılıyorum.Bunlar bir 3 kağıt çeviriyor gibi bana da öyle geliyor.Mesala yasadığım bir durumu paylaşayım, iherb.com dan ilk Twinlap marka çikolatalı protein tozunu sipariş verip kullandığımda hiçbirşey anlamadım.Ama ikinci siparişimde şüphelendim.Çünkü ilk aldığım Twinlap marka çikolatalı protein tozu son aldığımdan çok farklıydı.Ve kapağın üstünde koruyucu jelatini delikti.

Şimdi gmrükte açsalar tamam dicem ama gümrüktede delmemişler daha ne diyim yani.En azından kendileri yapmışsada bir şekilde faturada yada mail ile belirtebilrlerdi.Neyse ben soğudum açıkçası onu belirtmek istedim.Kimseye de engel olmam ama dikkat edelim.Türkiyeye 2. 3. snıf ülke muamelesi yapılmasına müsade etmeyelim.

Optimum Nutrition, MuscleTech ve Gaspari Nutrition firmaları dışında hiçbir üründen memnun kalmadım. Hele ki son aldığım kazein proteini (keçi sütü) içilmesi imkansız bir ürün. Mt. Capra keçi sütü proteini. Herşeyi yemeye ve içmeye alıştım ama bu ürünü içmek imkansız. İçiminin ağır olduğunu sonra öğrendim ne yazıkki. iherb.com'da satılıyor ve sakın yanaşmayın derim.

İherb de böyle bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.Jelatini delik olması ürünün defolu olduğunu gösterir.İade sebebidir.O site dünya çapında bir site ve Türkiye'ye satacakları protein tozlarınında üçkağıt yapma ile uğraşmazlar.Son 2 yıldır oradan alışveriş yapıyorum.Twinlab ürünlerinden de(whey,likid amino) kullandım.Ayrıca başka marka ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Memnun da kaldım.

Genel olarak fikir belirtmem gerekirse de ; markaya göre bu iyi bu kötü nasıl yorumlanıyor anlamak mümkün değil.Önemli olan içeriğidir.O kısımda da yanlış bilgi verme şansları yok.İçerikleri birebir aynı olan ürünlerde sadece tadı,kokusu,topaklanması gibi faktörlerin bu ürünleri birbiri ile ayrıabileceğini düşünüyorum.

Forumda protein tozları konularında bazı arkadaşlar birbiri ile aynı içerikte olmayan tozları mukayese edip şu daha iyi diyebiliyor.Onların oranı aynı değil ki.Biri 1 liralık,diğeri 2 liralık ürün kıyaslayamazsınız.

sahte diyenler zahmet edip bir numune inceletsinler lavaratuar sonucunu buradan paylaşsınlar. yeni yeni bu işe emek vermeye başlayanların kafasını tümden gelim yöntemlerle karıştırmasınlar. büyük şehirde yaşayanlar özellikle ürün inceletmesi yaptırırsa seviniriz thums: malesef benim bulunduğum yerde mümkün değil

sahte diyenler zahmet edip bir numune inceletsinler lavaratuar sonucunu buradan paylaşsınlar. yeni yeni bu işe emek vermeye başlayanların kafasını tümden gelim yöntemlerle karıştırmasınlar. büyük şehirde yaşayanlar özellikle ürün inceletmesi yaptırırsa seviniriz thums: malesef benim bulunduğum yerde mümkün değil

osmanov34 gel görki sende haklısın ama malesef sakıp sabancı yada bill gates gibi bir dayımız abimiz babam yok.O yüzden dediğin iş zor.Yani gidip 60 - 70 lirayı çöpe atamam. Eğer senin imkanın varsa git tetkik ettir.

beyler orjinal mi çakmamı diye yaptığınız tartışma diğer arkadaşların aklını bulandırabilir ...

ayrıca iherb 12yıllık güvenilir bir firmadır.

benim kargo bugün geldi ne dış koruma ,nede içdeki ellenmemiş ve son kullanma 05/2012 yani sorun yok..
bench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı