Eğer postanedeyse ürün sana vermek zorundalar.(gümrükten geçmiş demektir.)oradaki posta memurunun görevi senin pakedini sağ salim sana vermek.Git hakaret et,cahil de ağzına geleni söyle,hatta polis çağiracağını söyle.rezillik çıkar vermek zorunda kalır.Çünkü üstüne vazife olmayan bilmediği bir işi yapmaya çalışıyor oradaki memur.
iherp den verdiğim 5 lbs lik whey protein 6. gün içinde elime geçti. kargo dahil 56 $ ye mal oldu. Kutuyu gördüğüm kadarıyla hiç açmamışlar. Kargo sağsalim geldi.Bakalım Twinlab'ın kalitesi nasıl.
twinlab en eski ve kaliteli markalardandır dostum bi yanlışın var........
ayrıca whey'den ne gibi bir etki beklediğini bilmiyorum ama sadece bir besin desteği olduğunu unutmamalısın.........
bench_O
hmm anladım diliniz yanmış ama yani twinlab 15 yıldır bildiğim bi marka ve kesinlikle kalitelidir......
ama rezil herifler size tarihi geçmiş ürün yolladıysa, resim çekip yollayıp iade talep etmeliydiniz neyse geçmiş olsun....
(iyikide söylediniz benimde pzrtsi iherbden gelicek ürünlerim var,kargocunun yanında açıp kontrol edip gerekirse tutanak tutururuz)
Yok o kadar da papuç bırakmadım adamlara paramı aldım fakat bu iherb bir üçkağıt çekiyor diye düşünüyorum.Belkide kendisi dolduruyordur kutuları.Kim bilir.
bende iherb den twinlab whey aldım açıkcası bende hiç memnun kalmadım bnde nesquik tarzı bişey olarak izlenim bıraktı. Sahte olup olmadığı hakkında birşey soyleyemem çünkü ilk kez bu markayı kullandım. Bende tarihi geçmiş değilde kapağın altındaki koruma bandı sonradan yapıştırma gibi vede üzeri delinmişti. Ben gümrükte yapılmıştır diye düşündüm ama Türkiye de kargom açılmamıştı yapıldıysa iherbden çıkarken mi yapıldı bilemiyorum.
Sizce ne gibi bir etki bekliyor olmam gerekirki.Kütle arttırmamda hiçbir etkisi olmdadı.O kadar da iyi beslenmeme rağmen.Şimdi optimum kullnıyorum.1 kutu bitirdim.Ve 3 kutuda yakalayamadığım sonucu yakaladım.Boş iş twinlap.Benim görüşüm tabi.O kadar para verip aldık iherbden.Ben helal etmiyorum verdiğim parayı.Üstelik adiler tarihi geçmiş protein tozu yolluyorlar bana.İherble işim bitmiştir.Şuan odaklandığım marka optimum ve musletec.
camkinoz_61 haklısın dstm bundan yaklasık 6 ay once ıherbten aldıgım twınlabın sahte oldugu konusunda suphelerım vardı , demek ben yanılmamısım kargo ucuz dıyee adamlar paso ordan twınlab verıyorr ama ne kadar guvenlı tartısılır. bb den paypalla odeme yapmada sorun yok onemlı olan nokta su paypalldakı adresle bb dekı adresın harfıyen aynı olcakk ok aksı takddırde kımlık fotokopısı fln ısterler. paypalla odeme yaptıktan sonra lıvechatten sadece shıppıng adresını vermen yeterlı belkı onu bıle vermesen yıne sorun olmaz. cunku dedıklerımı harfıyen uygularsan herhangı bır ıptal maılı almıorsun ok . agustos 1 ınde verdıgım paket 4lbs nıtro tech elıme bu sekılde ulastı. ondan oncede paypalla odeme yaptım no problem
dhl turkce takıp sıstemı dhl.com.tr
ups turkce takıp sıstemı https://www.ups.com/myups/login?returnto=https://www.ups.com/cva?loc=tr_TR&reasonCode=-1&appid=CVA
fedex turkce takıp sıstemı paketim.com
turkce karakter kullanma asagıdakılerı kullan ok
b c d e f g h i j k L m n o p q r s t u v w x y z
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
sahte diyenler zahmet edip bir numune inceletsinler lavaratuar sonucunu buradan paylaşsınlar. yeni yeni bu işe emek vermeye başlayanların kafasını tümden gelim yöntemlerle karıştırmasınlar. büyük şehirde yaşayanlar özellikle ürün inceletmesi yaptırırsa seviniriz thums: malesef benim bulunduğum yerde mümkün değil