Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ulan ne biçim bi ülkede yaşıyoruz.Spor bile yaptırtmıyorlar insana!
Bu arada amerikadan bi arkadaşım gelecek. şu ürünlerin hepsini geçireblr mi gümrükten?

2 kutu animal pump
2 kutu animal nitro (44'lük paket)
2 kutu animal stak
2 kutu Universal Glutamine powder 600 gr
2 kutu No Xplode 800 gr

Yanlış hatırlamıyorsam 60kg a kadar geçirebilir. Forumda bununla ilgili mesajlar vardı. Doğru yanıt gelene kadar araştırırsan belki bulabilirsin.

Bende az evvel sipariş verdim. Umarım iptal etme söz konusu olmaz.(şimdiye dek de olmamıştı)

Gaspari Myofusion 5lbs
Mhp glutamine-sr 1kg
Eldiven ( 18$ sanırım)
Gift (havlu)

ulan ne biçim bi ülkede yaşıyoruz.Spor bile yaptırtmıyorlar insana!
Bu arada amerikadan bi arkadaşım gelecek. şu ürünlerin hepsini geçireblr mi gümrükten?

2 kutu animal pump
2 kutu animal nitro (44'lük paket)
2 kutu animal stak
2 kutu Universal Glutamine powder 600 gr
2 kutu No Xplode 800 gr

Serbest bagaj hakkı olarak kişi başı 1 bavul ve 30 kg sınır getirildi. Bu sınır aşılmadıkça her şeyi getirmek mümkün. Bir yakınım toplantı amaçlı gittiğinde gelirken 1 bavul benim için supplement getirmişti. Bir problem olmaz sınır aşılmadıkça.

30 kg hakkı tüm yük için mi?Yoksa sadece supplement için mi?

Eğer tüm bavul 30 kilo olmalıysa atıyorum 40 kilo yük war aradaki 10 kg için napabiliriz?

Add 47-0789 Ultimate Nutrition
Shaker Bottle 25 oz $9.95 $4.95 $4.70
Add 52-0070 Universal Nutrition
Animal M-Stak 21 packs $58.95 $32.95 $31.30
Add 52-0201 Universal Nutrition
Animal Pak 44 packs $51.95 $28.95 $27.50
Add 52-0111 Universal Nutrition
Animal Stak 21 packs $58.95 $32.95 $31.30

SİPARİŞİ VERDİM BAKALIM NE ZAMAN GELECEK, GELEBİLECEK Mİ. BURADAN PAYLAŞIRIM. AMA SİPARİŞİMİ NASIL TAKİP EDEBİLECEĞİMİ BULAMADIM HALA. UPS Yİ SEÇTİM KARGO OLARAK.

selamlar kargom yola cıktı 29 unda sanırım 9 u gıbı antalyada olacak suan fransadaymıs paket ıcerıgı; optımum whey 5 lbs,mrm bcaa 2 lbs, shaker ve spor cantası toplamda 10 lbs yapıyor bi sorun cıkacagını sanmıyorum gelıncve yazarım yıne iyi forumlar..

selamlar kargom yola cıktı 29 unda sanırım 9 u gıbı antalyada olacak suan fransadaymıs paket ıcerıgı; optımum whey 5 lbs,mrm bcaa 2 lbs, shaker ve spor cantası toplamda 10 lbs yapıyor bi sorun cıkacagını sanmıyorum gelıncve yazarım yıne iyi forumlar..
uçak antalyaya mı iniyor yoksa istanbula iniyor da ikamet yeriniz mi antalya?

dhl ile iherb'den siparişim

Cuma günü verdigim mrm whey ve glutamine siparişi gümrükten geçmiş bulunuyor.Bugun aksamustu, engeç yarın elimde olur heralde.Mutluyum...

Eklentiler

• yes.jpg
    yes.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 383
Arkadaslar ne diyim. Super.. Bugun saat 10:00 da gümrükten geçen ürünler saat 12:00 da elime geçti. Toplam agırlık 9.57 lb imiş. Verdiğim sipariş tam 2.5 günde elime geçti...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:44 ----------

bu gösterdiğin takip sistemi iher in mi sistemi yoksa dhl nin mi? ben netritio.comdan verdim siparişi ama takip edemiyorum ups kargo ile.

Bu DHL in sitesinden alıntı takip belgesi.. Ups ile verdiysen kargoyu mutlaka sana bir takip numarası vermişlerdir. Siteye girip takip numarasıyla bakabilirsin..

inşallah kardeş bi sorun yoktur. sen gene de siteye bi mail at istersen. benimki kargoya verilmiş bugün bakalım dedikleri gibi 2-3 günde getirebilecekler mi! ve en önemlisi gümrükçüler napacak kargoya....

Az önce gelişme oldu. Yol güzergahlarımı değişti ki :d Boise den çıkardı şimdi MIDDLETOWN, PA diye bir yerden başladı. Hadi hayırlısı. İnş sağ sağlim gelir.

Son düzenleme:
arkadaşlar netritiondan sipariş vericem. Register Biiling infarmation bölümünde kredi kartıı bilgileri girilen yerde

Card Number:
Expiration date:
Bank telefon number dedikleri ne oluyor acaba card number kartın üstündekimi

arkadaşlar iherbten vermiş olduğum 2. whey protein ( twinlab 5lb ) siparişim gene elime ulaşmıştır. toplam 83 tlye mal oluyor çok memnunum umarım fiyatlarda değişiklik olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı