normalde gıda maddesidir, supplement'tir, ilaçtır hiçbiri geçmez. ilaçlar için sağlık bakanlığından diğerleri için tarım bakanlığından izin almanız gerekir. işin özeti hepsi gümrüklü malzemedir ve kontrole tabidir.
şu anda geçiyorsa iyiniyetli davrandıkları için geçiyor. takıldığında nasıl takılır onu da anlatayım, işini çok seven ve her şey mevzuatına uygun olsun diyen bir memura denk gelirse geçmez, gümrükte o an müfettiş vardır işler sıkı tutuluyordur o nedenle geçmez.
ağalık malı takmak değil malı geçirmek. zorlarsanız hepsi mevzuatına uygun olsun derseniz hiçbiri geçmez.
ek bilgi olarak bu ürünlerin türkiye temsilcisi bu ürünler benim bilgim dışında başka firmalar tarafından ithal edilmektedir, yasal temsilci benim ithalatların durdurulması diye başvurursa o zaman gümrüklü de geçmez, tarım bakanlığından izin alsanız da geçmez.
gümrük muayene memurları işlerini gevşek tutup ürünlerinizi geçiriyorsa ağalık odur, takmak değil. takmak esas görevleri, açın bakın ithalat mevzuatı nasılmış...
avukat iki dilekçe yazar gümrük müdürüne gider, gümrük müdürü de avukatınıza ithalat mevzuatını gönderir. olay biter... sonra da aynı gümrük müdürü muayene memurlarını çağırır bu sporcu zamazingolarına dikkat edin der. sonra da bu sayfa ağlama duvarına döner. sadece ordino 150 tl, ardiyesi var, vergisi var, gümrük beyannamesi var, tarım bakanlığı izni var...
Bunun bir adı olmalı takarsa takar takmazsa takmaz nedemek ordakiler ağa mı?BEn paraya kıyım avukata para verdim ne çıkcak bakalım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:21 ----------
kullanılmıyor. o sadece ilk sipariş için.
arkadaşlar iherbde ilk alışverşten sonra verilen indirim kuponu 2. alışverişte nasıl kullanılıyor