Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 mayıs tarihinde bb'den verdiğim sipariş bugün (8 temmuz) tarihi ile elime ulaştı..kendimi şanslı hissediyorum çnkü ben 1 ay daha falan beklemiyordum.

arkdaşlar bana bugün bi tebligat geldi tebligat şöyle:
adınıza almaynaydan 2420 gr ağırlığındna koli gelmiştir.bilgilerinizi 30 gün içinde bizzat yada vekaletnameyler alınmasını rica ederiz.
1 her bir koli için damga pulu posta gümrükleme ücreti ilge tebliğ tarihinden 15 iş günü içierisnde alınman her koli için ardiye ücreti alınır.

nedir bu ?
alıcı adı gürnmüyor ondan olabilir mi
ikametgahla gelin yazılmış

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:57 ----------

yokmu bilen

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla DHL kargo firması taşıma ücretinde indirim yapmış fakat milletin malınada göz dikmiş.Forumun 1 - 2 sayfasını okudum ve anladığım kadarıyla çoğu arkadaş iherbden ürün almış ve kargo DHL yi seçmiş.Sonunda 200 + küsür gümrük muhafiyeti ödemek zoruda kalmış.Vallahi DHL den acayip soğudum.Gerçi ben suana kadar hep UPS kargıyu kullandım ve hiçbir sorun yasamadım.Şuan için siparişler bence yavaşlatıılmalı.İşin b.... çıkmaya başlıyor sanki.Bu arada yeni bir iste keşfettim.Henüz araştırıyorum.Türkiye gönderim yapıyor.Kargo fiyatlarıda bariz uygun.Bir bakın derim

https://www.evitaminstore.com

american nutritiondan animal cuts getirticem acaba daha önce americannutrition dan sipraiş verenlerin kargoları ellerine ulaştı mı ulaştısa kaç gün sonra ellerine geldi :)

tarım bakanlığına mektup mu yolluyoruz izin için sonra bizi belge mi gönderiyorlar oraları anlatıormısınız sora ne işlem yapmam gerekiyor bazılarının dedigine göre onaylatmak gerekiyormus ondan sora gümrüge götürmek gerekiyormus bu kısımları tam anlamıyla anlatacak biri yokmu ya :(

Delivery arranged, no details expected.
blank.gif
Istanbul, Turkey 9:21 amClearance processing complete
blank.gif

Gümrükten geçtimi sizce ?

Delivery arranged, no details expected.
blank.gif
Istanbul, Turkey 9:21 amClearance processing complete
blank.gif

Gümrükten geçtimi sizce ?

alexfethiye urunun gumrukten gecmıs. gumrukten gectımı gecmedı dıye dusunmek yerıne fedex gonderılerınızı paketim.com dan takp edersenız bu stres ı yasamak zorunda kalmazsınız ok

alexfethiye urunun gumrukten gecmıs. gumrukten gectımı gecmedı dıye dusunmek yerıne fedex gonderılerınızı paketim.com dan takp edersenız bu stres ı yasamak zorunda kalmazsınız ok

çok teşekkür ederim bilgi için...Fedex değil dhl seçmiştim.iherb den twinlab 5ıbs whey, 360 tablet vitE ve twinlab amino likit kargo dahil 94 dolar,gümrükten geçtiğine sevindim doğrusu..birkaç gün içinde elimde olur galiba...teşekkürler

Arkadaşlar NUTRITION.com dan aşağıdaki ürünleri (tek siparişte) sipariş etmek istiyorum:
Animal pack
animal pump
animal stak
animal nitro
Sizce gümrükte bir sıkıntı yaşarmıyım? ayrıca UPS mi yoksa FEDEX imi seçmeliyim? yazılanlara göre UPS daha olası.

tarım bakanlığına mektup mu yolluyoruz izin için sonra bizi belge mi gönderiyorlar oraları anlatıormısınız sora ne işlem yapmam gerekiyor bazılarının dedigine göre onaylatmak gerekiyormus ondan sora gümrüge götürmek gerekiyormus bu kısımları tam anlamıyla anlatacak biri yokmu ya :(

Vallaha arkadasım bende 10 gündür uğraşıyorum, sakaryada yaşıyorum, istanbulda tarım köy işlerine de gittim bi bok olacağı yok gibi, en son geri yollarım heralde. BB.com dan aldığım BSN no-xplode ve Muscletech protein gümrükte kaldı. lanet olsun.

Merhaba,

Daha öncede öneri kısmına yazmıştım. Ayrı bir konuda, tüm alışveriş siteleri anket olarak eklense ve ürünleri eline başarılı bir şekilde ulaşan kişi, ilgili siteyi oylasa ve kullanıcıların kafasında daha kısa sürede bir izlenim oluşsa güzel olabilir.

Mesela anketler şöyle olabilir;

iHerb / DHL
iHerb / Fedex
BodyBuilding / Fedex

gibi...

iherb / dhl --> 20'den fazla sipariş
netrition / ups --> 10'dan fazla sipariş

hepsi de sorunsuz elime ulaştı.

fedex hiç kullanmadım, işin ucunda mng kargo olduğu surette de kullanmayı düşünmüyorum. mng'yi kişisel olarak sevmiyorum.

Şu an en güvenilir ve kullanışlı olan site hangisi ?

Bende bi kaç parça bişey sipariş vermek istiyorum daha önce hiç net üzerinden sipariş vermedim biraz bilgi toplamak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an en güvenilir ve kullanışlı olan site hangisi ?

Bende bi kaç parça bişey sipariş vermek istiyorum daha önce hiç net üzerinden sipariş vermedim biraz bilgi toplamak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Marka çeşitliliği ve ödeme kolaylığı bakımından Netrition.com

Kısıtlı marka imkanları ama daha ucuz alışveriş ve kargo ücretleri için iherb.com'u tercih edebilirsiniz.

Hem marka fazla olsun, fiyatlarıda uygun olsun derseniz bodybuilding.com'da fena değildir lakin ödemede problem çıkabiliyor. PayPal ile alışveriş yaptıktan sonra live chat'e bağlanarak sipariş konudunuzu verdiğiniz zaman size sorulan adres bilgisini teyit ettiğiniz takdirde siparişiniz aktif hale geliyor ve birkaç saat içinde oranın yerel saatine bağlı olarak kargolanıyor ve size kargo numarası veriliyor.

Bodybuilding.com'da önem gösterilmesi gereken en önemli husus kargo seçimi. Global FedEx Express seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eğer DHL seçeneğini seçerseniz dağıtım PTT tarafından yapılacak ve size kargo takip numarası verilmeyecektir, bir diğer deyişle kargonuz özel bir kargo şirketi muamelesi görmeyecek ve takip edilmesi mümkün olmayacaktır. Aylarca bekleyipte paketine ulaşamayan arkadaşlar mevcut, bu konu üstünde geçmiş sayfalara da bakarsanız gerekli bilgilere ulaşırsınız.

Fiyat ve ağırlık kıstasları da konu içerisinde mevcut. Ben tam bir fiyat vermek istemiyorum ama kişisel tavsiyem kargo hariç sipariş tutarını 100 dolar üstü, ağırlığını ise 6-7lb üstü tutmamanız. Seçimlerde de hacim konusuna özen gösterin çünkü koli ne kadar büyür ise o denli dikkat çekecektir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:41 ----------

Profilimde sormuş olduğun soruya buradan cevap vereyim, karakter sayısını aşıyor sanırım yazı.

Ürünlerin gümrüğe takılması tamamen denk gelme meselesi diyebilirim. Burada önemli olan bu ihtimali en aza indirgemek, bu da bazı noktalara dikkat etmekten geçiyor. Bunlarda konuda belirttiğim gibi fiyat ve ağırlık sınırlamaları. Fiyat konusunda üst sınır nedir tam olarak bilmiyorum ama şuana kadar defalarca sipariş verdim ve hepsi sorunsuz elime geçti. Bu siparişlerimin hiçbiri 100 doları aşmamış ve ağırlık olarakta 8 lbs.'nin üstüne çıkmamış idi. ( Kargo hariç 100 USD )

Diğer bir nokta ise aynı üründen birden fazla sipariş etmemen. Aynı üründen 3 tane sipariş edip geçirebilende oluyor ama dediğim gibi bu birazda denk gelme meselesi, 2lb paket takılır ama 15lb koli geçebilir aynı gün; belli olmaz. O yüzden konu içinde geçen tüm hususlara dikkat etmende fayda var.

Netrition.com'da ödeme gayet basit. İlk siparişinle birlikte seni siteye üye yapacak ve ödeme sırasında UPS veya FedEx'i seçeceksin. Eğer kargo fiyatı daha ucuz olsun diyorsan orada Yerel Posta Servisi sekmesi var ama bunu kesinlikle önermiyorum çünkü 15-20 günü bulur eline geçmesi bu şekilde, takipte edemezsin. UPS ortalama 10 dolar daha pahalıdır FedEx'e göre ama FedEx gayet güzeldir, dağıtımını İstanbul içinde MNG Kargo yapar. Eline en geç 5 iş günü içerisinde ulaşır eğer gümrüğe takılmazsa. FedEx ile verdiğin siparişlerin takibini sana verilen takip numarası aktif olduğundan itibaren ya kendi sitesinden ya da paketim.com'dan Türkçe şekilde yapabilirsin. Ödemeyi yaparken kart bilgilerini girmen yeterli olacaktır ama bilgisayar güvenliğinden emin değilsen bu sorun yaratabilir. Daha önce hiç sipariş vermemiş biri için pekte tavsiyede bulunmak istemiyorum, araştırarak öğrensen daha yararlı olacaktır. Güvenlik konusunda Netrition.com milyonlarca sipariş alan ve dağıtan bir site olarak tamamen güvenli ve sorun teşkil etmeyecek bir internet alışveriş sitesidir.Burada tek sorun senin kişisel bilgisayarının güvenlik sorunlarından ötürü gelebilecek zafiyetlerdir.

adszwyq.png

FedEx ile verdiğin siparişleri bu şekilde takip edebilirsin. Aynı sistem UPS'te de mevcuttur.

Son düzenleme:
Şimdi mesela 5 LBS protein sipariş verdiğimizde, Türkiye fiyatıyla aynıya mı geliyor?
Bu arada iHerb sitesindeki Supplement tarafı biraz zayıf sanki. Fakat Netrition üzerindeki alışverişlerinde pek garantisi yok gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı