Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet iherbte o sorun oluyor kredi katını sisteme girince orada hafızada kalıyor ve denemek için bile sepete ürün atarsanız dikkatsizlik sonucu alışverişi istemeden tamamlayabilirsiniz.

Alışverişten sonra Myaccount kısmına girip

Kredi Kartı bilginizi silebiliyorsunuz.

Silmezseniz sistemlerinde bilgiler tutulur.

Site hacklenirse o bilgilerde çalınmış olur dikkatli olun.

Her seferinde silin kredi kartı bilginizi.

i herb le gorustum live chatten urunleri geri alabiliceklerini soylediler en az %20 bi kesintiden bahsettiler artik geri gondericez napalim...urunler iherb whey 5 lbs i herb ripped fuel 5X yag yakici ve 325 tablet 1000mg cla 3 tane ve 104 dollar kargo dahil bana aslinda soyle oldu komik bi olay ben 2 kredi karti kulllandim birinde yetersiz sandim fakat 2 kere ayni siparisi verdim yanlislikla 3 gun ara ile 1 parti bana ulasit 2. parti 3 gun sonra gumruge takildi

geri gönderirken o gümrükte tutan 260 tlyi ödemiyorsunuz di mi

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition'dan
Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]100% Whey Gold Standard Protein 10 lbs - 78 $

Kargo ücreti yaklaşık ne kadar tutar. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]Değer mi değmez mi? Ürünün Türkiye fiyatı yaklaşık 250 tl..
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

KİŞİSEL ÇIKAR SAĞLAYAN İNDİRİM KUPONU YAYINLAYANLAR TESPİT EDİLDİKLERİNDE SÜRESİZ BANLANACAKLARDIR!

Bu tür paylaşımlarda bulunanların lütfen pm ile ya da moderatöre bildir butonu ile yönetime bildiriniz!

ptt ile gelmeyen yani posta gümrüğüne gelmeyen mallar eğer gümrüğe takılmışsa özet beyan verilerek geçici depolama yerine konulur, size de ordino düzenlenir (en az 150 tl), ithal işlemlerini ya ordinoyu kendiniz alarak yaparsınız ya da gümrük müşaviri aracılığla yaparsınız (noterden vekaletname çıkarmanız ve gümrükçüye komisyon ödemeniz gerekir). ayrıca ambarda beklediği dün için de ambara ardiye ödemeniz gerekir. 20 gün içinde ithalatı tamamlamazsanız ve ilgili gümrük müdürlüğünden 30 günlük ek süre istemezseniz mallarınız devlet malı olur ve tasfiye tüzüğüne tabi olur. vs vs vs... yani gümrüğe takılırsa astarı yüzünü geçer olayın. ambarda bekleme süresini sınırsız hale getirmek isterseniz antrepo beyannamesi verebilirsiniz, ama unutmayın ki antrepoya da beklediği gün için sürekli para ödemeniz gerekir. ürünlerin değeri ne olursa olsun, ardiyesi ordinosu vergisi mergisi derken 2-3 katından fazla masraf çıkar. gümrük işi kolay iş değildir, malzeme takılırsa çok kasar ve hayal bile edemeyeceğiz kadar çok masrafınız olur.

gecen hafta bb.com sahibi oldugu wheycheap.com dan seattle'a kuzenimin evine siparis verdim. siparisi verdim hemen onay mesaji geldi 24 saat icinde kargoya verilmistir ,mesaji gelecek diyede yaziyordu fakat mesaj falan gelmedi 24 saatte sonra canli chat yaptim benden kredi karti faturasini yada kredi kartini arkali onlu kopyasini gonderin dediler. yani ben ilgilenmesem haberim olmayacak, bende sadece k.karti faturasini gonderecegimi soyledim. kabul oldu ve kargoya verdiler.
neyse bugunde bb.com dan bi kac sey siparis verdim k.kartiyla. hemen onay mesaji geldi. daha once tecrubeli oldugum icin hemen livechat e basladim. bu sefer sadece fatura bilgisinin yetmeyecegini, k.karti onlu arkali kopyasini ve kimlik onlu arkali fotokopisini istediler. tabiki oha dedim. gecen hafta siparis verdim bi sorun olmadi dedim. 75$ alti oldugu icin sorun olmamistir dedi eleman. yardimci olun falan dedim nuh dedi peygamber demedi. kredi kartimdan ayrica para cekilmis. ve parayi geri almaya calisiyorum. geri gelir kuskusuz ama 4 -5 gun surecek gibi. limit varmi bilmiyorum ama kuzenim cumartesi ucaga binecek. internetten alisveris yaptigim k.kartinin limti yok su anda bb.com sayesinde. aklinizda bulunsun magdur olmayin bb.com dan kkarti ile alisveris yapmayin hatta hic bir sey almayin kargosuda sorunlu. anlamiyorum bi ton supplemet sitesinden alisveris yaptim ama hicbiri bb.com gibi sorun cikarmiyor. hesabta buyuk firma olucaklar

21 haziranda sipariş verdiğim aminio-prototype 120 tablet elime ulaşmadı. dhl ile kargoyu göndermiştim, 28 ile 01 tarihleri arasında evde de kimse yoktu o ara gelmiş olabilirmi?

bugun dhl den aradilar siparis geri gonderimi icin bi kac kagit istemislerdi iherb e fakat bugun tlf geldi dhl den iherb ten 103 dolarlik 7lbs alisverisin gumruk giderleri geri gonderimi vs.. fazla tuttugundan i herb geri almiyor dendi bende i herb live chat ten supervisior la gorustum o da ayni seyi soyledii.. yani sonuc 103 dolar cope gitti yapilabilecek hic bir cozum yolu gormuyorum acikcasi gumrukten sadece evrak icin 150 tl istiyolar ki oda alabilicegim mechul mus dhl memurunun deidigine gore protein tozu icin testler falan onlarin masraflari vs kisacasi ....bilginize arkadaslar

iherb den sipariş vericem ve yalnizca cuma günü evde olabiliyorum, şu anda siparişi versem sizce cuma günü içinde elime geçermi yoksa cumartesiye yada bir sonraki haftaya sarkarmi ?

cuma dişinda bir gun kargo için evde olamayacagim, bir hafta sonrayada sarksin istemiyorum, ne önerirsiniz???

iherb den birkaç defa sipariş verip ortalama kaç gün geldiği konusunda tecrübesi olanlar, hangi kargo seçeneği ile kaç günde ellerine ulaştigini yazabilirlerse sevinirim.......

Son düzenleme:
gr eger istanbuldaysan, siparişi pazartesi versen perşembe - cuma ulaşır.
ama tam olarak şu gün diyemiyorum. 3-4-5 gün arasında değişir.
DHL ile dediğim gibi 3-5 gün arasında geliyo, cuma verirsen çarşamba falan ulaşır.
Şöyle yaparsın, ürün gümrükten geçtikten sonra DHL'nin ofisine geliyo, telefon açarsın kargoyu şubeden alacagını, eve gelmemesini söylersin.

21 haziranda sipariş verdiğim aminio-prototype 120 tablet elime ulaşmadı. dhl ile kargoyu göndermiştim, 28 ile 01 tarihleri arasında evde de kimse yoktu o ara gelmiş olabilirmi?[/QUO
avpimw gitmelisin ve adına sorgulama yaptırmalısın eğer gümrüğe gelmişse ordadır..sana bilgi verirler..

kardeş ankaradaki ptt gümrüğe gittim isme göre arattırdım burda yok dediler istanbuldamıdırki acaba?

bugun dhl den aradilar siparis geri gonderimi icin bi kac kagit istemislerdi iherb e fakat bugun tlf geldi dhl den iherb ten 103 dolarlik 7lbs alisverisin gumruk giderleri geri gonderimi vs.. fazla tuttugundan i herb geri almiyor dendi bende i herb live chat ten supervisior la gorustum o da ayni seyi soyledii.. yani sonuc 103 dolar cope gitti yapilabilecek hic bir cozum yolu gormuyorum acikcasi gumrukten sadece evrak icin 150 tl istiyolar ki oda alabilicegim mechul mus dhl memurunun deidigine gore protein tozu icin testler falan onlarin masraflari vs kisacasi ....bilginize arkadaslar

görüldüğü üzere mahrece iade de öyle kargoya 20 dolar ödemiştim, o halde 20 dolar vereyim de geri gitsin gibi basit bir şey değil. gümrüğe takılmışsa ve ambara alınıp özet beyan verilmişse takılan malzemeyi unutun gitsin. 2-3 katı masrafla bile çıkarmanız garanti değil çünkü. ptt ile gelen ve posta gümrüğüne tabi malların durumu bambaşka tabii ki.

son 3 gunde 2 sıparısımde elıme ulastı.ilk siparişim 5lbs diğeri 8lbsydi.
KACIRMAYIN derim.indirim kuponu isteyen mesaj atabilr.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı