Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherb den aldığım
twinlab 5ıbs whey
twinlab amino likit
E vitamini 360 tablet
Dhl kargo ile toplam 94 dolar
5. gün elime sorunsuz ulaştı,gümrükte kontrol edildiğine dair bir şey yoktu

bilgilerinize

Şimdi mesela 5 LBS protein sipariş verdiğimizde, Türkiye fiyatıyla aynıya mı geliyor?
Bu arada iHerb sitesindeki Supplement tarafı biraz zayıf sanki. Fakat Netrition üzerindeki alışverişlerinde pek garantisi yok gibi.
garantisi yok derken neyi kast ettin bilmiyorum ama mevcut en iyi suplement sitesidir netrition.......

bench_O

Beyler Netrition'dan ödeme yaparken Kredi kartı numaramızı mı veriyoruz da onlar parayı çekip gönderiyo ?

Ödeme konusunda biraz aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar NETRITION.com dan aşağıdaki ürünleri (tek siparişte) sipariş etmek istiyorum:
Animal pack
animal pump
animal stak
animal nitro

Bunları burada almaya kalksam 500 tlden fazla tutuyor. fakat hepsi Netrition da kargo dısında toplam 136 $ ediyor. tam yarıyarıya. Gümrükten hepsi birlikte geçmeme durumuna karşı bile yinede risk almaya değer görünüyor. sizin fikirleriniz nedir?

Beyler koliyi büyük tutmamak amacıyla Whey siparişi vermemeyi düşünüyorum. Göze batmasın gümrükte diye. Onun dışında,

Kreatin, Glutamine, GH-Max, Amino ve Animal Pak siparişi versem gümrükte takılır mı ?

Allahtan koliyi büyük tutmadık :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:00 ----------

evet dostum aynen öyle ,zaten başka türlü alma imkanın yok........

bench_O

Düşük limitli bir kart kullanmak daha mantıklı olur o zaman.
Her ne kadar güvenilir bi site olduğu belirtilse de ipi sağlam kazığa bağlamak lazım.
300 TL'lin üni kartını kullanayım en iyisi :)

Netrition'dan vermeyi düşündüğüm örnek sipariş bu, fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim (:

Optimum Nutrition Superior Amino 2222 325 tablets $20.99

Prolab Creatine Monohydrate 1000 g $21.99

Prolab Glutamine Powder 1000 g $39.99

Ultimate Nutrition BCAA 12,000 Powder 400 grams $22.49

Universal NutritionGH Max 180 tablets $19.95

Total $125.41

Önümüzde ki ay siparişi vermeyi düşündüğüm için ve daha ilk siparişim olacağı için Ödeme kısmına geçmedim ve Kargo ücreti ne kadar olacak bilmiyorum. Bildiğim şey 150 € gibi bir kısıtlama. Bu da ona göre gayet uygun bi navlun sanırım.

Kolinin büyüklüğünü kestiremiyorum, sizce ürün gümrük de takılır mı, geçer mi ?
Biliyorum kesin bir şey söylenmez ama dikkat edilecek husuları belirtirseniz sevinirim.

Saygılar.

Netrition'dan vermeyi düşündüğüm örnek sipariş bu, fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim (:

Optimum Nutrition Superior Amino 2222 325 tablets $20.99

Prolab Creatine Monohydrate 1000 g $21.99

Prolab Glutamine Powder 1000 g $39.99

Ultimate Nutrition BCAA 12,000 Powder 400 grams $22.49

Universal NutritionGH Max 180 tablets $19.95

Total $125.41

Önümüzde ki ay siparişi vermeyi düşündüğüm için ve daha ilk siparişim olacağı için Ödeme kısmına geçmedim ve Kargo ücreti ne kadar olacak bilmiyorum. Bildiğim şey 150 € gibi bir kısıtlama. Bu da ona göre gayet uygun bi navlun sanırım.

Kolinin büyüklüğünü kestiremiyorum, sizce ürün gümrük de takılır mı, geçer mi ?
Biliyorum kesin bir şey söylenmez ama dikkat edilecek husuları belirtirseniz sevinirim.

Saygılar.
kutu büyüklüğü benzer 10lbs whey bikaçkere sipariş etim sorun olmadı.......
küçük kutular olarak animal pump*2 felan siparişlerim oldu ama herşekil şans işi mesela son gelen 10lbs whet gümrükte açılmış(dış kutu) ama takılmamıştı....
5lbs sipariş veren ve takılanlarda oldu yani ufaktan bi riziko var...

bench_O

Benim tanıdığım bi gümrük müdürü var, ayrıca Lojistik mezunu olduğum için gümrükçülerle içli dışlı sayılırım. Mal takılması durumunda ufak tefek torpil yaptırabilirim di mi ?

Valla mecburuz disaridan getirmeye ben su ana kadar cok para doktum
11 $ 90 kapsul optimen burda 75 ytl ayrica 180 kapsul olan 18$ bb.com da

210 ytl satilan casein protein 44$.

Sonucta biz burda saglik olsun diye ugrasirken 3-5 misli paralar oduyoruz sanki biz yabancilardan cok daha fazla para kazaniyoruzda :)

Herseyde oyle fotograf makinesi alican yurtdisinda 1100 dolar olan makine bizde 1600 dolar bu nasil bi mantiktir dunyanin en zengin ulkesinde yasamiyoruzki biz.

Adamlar cok daha fazla maas aliyorlar ve hemen herseyde satilan seyler ucuz ve kaliteli ve yabancilar para harcarken cok dikkat ediyor oyle sacmiyorlar.O kadar cok seyin ornegini verebilirimki uzuluyorum malesef.

Son düzenleme:
airmail ile 20dolar civarı olması lazım(min) o yurtiçi(usa) fiyatıdır....

ilk önce bi kontrol et yurtdışına kargo yapıyolarmı diye sakata gelme:)

bench_O

http://www.totaldiscountvitamins.com/ arkadaşlar su sıteden twinlab 5lb aldıgım zaman kargo uluslar arası 6kusur dolar mı dıo yoksa bana mı ole gelıo :D

Dostum nüans'ı kaçırmışın

6.95 usd + KARGO PARASI YAZIYOR BAK.

13227311.png

www.allyouwonder.com/yurtdisisupplement.html

böyle bir site buldum internette dolaşırken.yurtdışından sipariş vermeyi bilmeyenler için oldukça yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.bodybuilding.com sitesinden sipariş vermek isteyip ingilizcesi yeterli olmayanlar için güzel bir kaynak olabilir screenshotlarla anlatılmış..

buarada netritiondan sipariş ettiğim 2 adet jack 3d geldi 15. günde airmail ile
geçen verdiğim 10 protein yine airmail ile 24 gündü yani belli olmuyor.....

gümrükte açılmamış zaten küçük kutu........

hayırlı alışverişler:)

bench_O

Selamlar arkadaşlar bazı sorularım olucak inşallah cevaplarsınız çok sevinirim . İherbten ürün almak istiyorum hangi sanal kredi kartını çıkartmaylım , getirceğim ürün bu kargo parası ne kadar olur Türkiye ye http://www.iherb.com/Twinlab-Super-Gainers-Fuel-Pro-Vanilla-10-3-lbs-4-7-kg/11474?at=0 , birde son sorum diyelim ürün gümrükte takıldı benden ayrı bir para talebi olurmu , eğer gümrükte takılırsa zaten alma şansım yok o bakımdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı