Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bodybuilding. com dan verdiğim 3 siparişte sorunsuz elime ulaştı ve tam 16 gün önce verdiğim siparişin gelmesini bekliyorum büyük bir merakla. Ayrıca dün akşamda dayanamayıp yeni siparişlerimi de verdim. Bakalım gelecek mi? Ayrıca mümkün olduğu kadar burda ithalatçısı olmayan firmaların ürünlerini almaya çalışın derim ben riske girmeye gerek yok.

" tam 16 gün önce verdiğim siparişin gelmesini bekliyorum büyük bir merakla" burası BB sitesinden verdiğiniz siparişe mi ait?

Uzun sürüdir bu konuyu takip edemiyorum. Gümrük durumları nasıl ? Sipariş vermeye uygun mu arkadaşlar ? (5lbs protein + jack3d için)

" tam 16 gün önce verdiğim siparişin gelmesini bekliyorum büyük bir merakla" burası BB sitesinden verdiğiniz siparişe mi ait?
Evet ama daha önce verdiğim siparişer sorunsuz gelmişti.

Pazartesi akşam iherb'den vermiş olduğum sipariş bu sabah gümrükten geçmiş. Yarın da elimde olur heralde. Bu arada ilk defa iherb'den sipariş verdim. Türkiye dağıtımcısı gene DHL mi yoksa PTT mi ?

Kendi mesajıma kendim cevap veriyormuş gibi oldum. Türkiye dağıtıcısı, DHL express olduğu için gene DHL dir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Uzun sürüdir bu konuyu takip edemiyorum. Gümrük durumları nasıl ? Sipariş vermeye uygun mu arkadaşlar ? (5lbs protein + jack3d için)

Uygun.

Pazartesi akşam iherb'den vermiş olduğum sipariş bu sabah gümrükten geçmiş. Yarın da elimde olur heralde. Bu arada ilk defa iherb'den sipariş verdim. Türkiye dağıtımcısı gene DHL mi yoksa PTT mi ?

Kendi mesajıma kendim cevap veriyormuş gibi oldum. Türkiye dağıtıcısı, DHL express olduğu için gene DHL dir diye tahmin ediyorum.

DHL getiriyor.

sayın uyeler acilk yardıma ihtiyacım var!! arama yapamadım aceleden hemen konuya gıreyım
dun bodybuilding den paypal uzerınden odememı de yaptım fakat siparişim kargolanmadı paypayl ve bodybuıldıngte kı adresim tutmuyomus aynı olmasına ragmen ,ardından musterı hızmetlerınden maıl geldı dıyo kı; adresınızın gecerlı olması ıcın kımlık yada surucubelgesının kopyasıyla beraber paypal statement i gonderın fakat ben bu paypal statementi bulamadım siparişim kaldı bu yuzden param da cekıldı. bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olursa cok sevinirin ıyı gunler..

Bu konuda bir bilgim yok ama şuna dikkat ettin mi ? siparişi verdikden sonra paypalda onaylıyorsun ama bu arada türkçe karakterler sanırım "?" şeklinde oluyor. Belki bu yüzden olabilir ? Ben bu yüzden türkçe karakter kullanmıyorum adımda bile.

tamamdır major tesekkur ederım. live chatten asistana baglandım ehlıyet ve paypal hesabımın dokumunu gonderdım kabul ettisipariş bugun cıkıcakmıs bakalm bekleyıp gorcez artık tekrar tesekkurler:)

mrb arkadaşlar bb den dhl global maill ile sipariş veren oldumu. bir cahillik edip malesef 27 sinde sipariş verdim netteki yazılardan anladığım kadarıyla pek güvenilri bir yöntem değil bu konuda ki tecrübelerinizi paylaşabilirmsiniz kaç günde gelir acaba veya takılma sıklığı nedir? nasıl takip edilir takip numarası da yok?

yaklaşık 2 hafta türkiye'ye gelir. Geldikten sonra da 2 hafta sonra sana ulaşır.

Normalde CL91432414US gibi bir kod numarası oluyor ama bb.com bunu vermiyor sanırım.

Bende iherb.com 'dan dhl ile mrm 5lb protein ve mrm glutamine gonderttim.Cuma aksamı yola çıktı.Bakalım ne zaman elimde olacak yada elime geçebilecek mi?Bu arda paket agırlığı 10 lb miş. Toplam 76$ da tutar.(kargo hariç)

Arkadaşlar sipariş limiti hediye olursa 300 dolar mı oluyor yönetmelikte yazıyor ama insan güvenemiyor ki! Aşağıda yönetmelik adresi, altında da benim sorduğum kısım var. Şu an da tam ramazan arefesi ramazan hediyesi olarak gösterilebilir mi acaba aldıklarımız.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/21088.html
Değeri 300 EURO'yu geçmemek üzere gerçek bir kişiden diğerine posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla ve Ramazan (Şeker) ve Kurban bayramları ile Noel ve yılbaşı münasebetiyle bu tarihlerden bir ay önce ila bir ay sonra gönderilen veya Türkiye Gümrük Bölgesine Giren eşya veya yolcular tarafından ithal edilen hediyelik eşya,

o zaman 100 dolarlık bi alışveriş yapayım yarına, inşallah gelir... Bu arada anadolunun bütün şehirlerine elden teslim ediliyor kargolar sanırım yanılmıyorsam değilmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı