Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bb den dhl global maille sipariş vermiştim malesef elimde sipariş takip no falan da yok siarişimin akıbetini nasıl öğrenirim sizece? Türkiye geldiğinde ptt dağıtıyormuş sanıyorum herhangi bir ptt şubesinde isimle falan çıkma şansı varmı? elime ulaşma başarısı nedir sizce ve 15 gün gibi elimde olabilirmi bu konuda tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler

Yazdım ya sana 20-30 gün arası eline geçer diye.

Ben her ay dhl global post ile sipariş veriyorum ( supplement dışı ).

İçinde ne olduğunun önemi yok. Takılmıyorsa 20-30 günde ulaşır.

valla beyler sahibinden. com'da gg den çok daha ucuza satışlar var. GG yüzde10 kestiğinden ve vergi sorunlarından dolayı millet sahibindene kaçmış. Ben eskiden ürün aldığım kimseyi gg'de bulamıyorum. hepsi kapamış dükkanı :)

mesela 90-95 liraya bsn noxplode satıyor. nerdeyse abd fiyatıyla aynı. nasılsa yurtdışından da peşin alıyorum, artık riske girmeyip buradan alıcam

valla beyler sahibinden. com'da gg den çok daha ucuza satışlar var. GG yüzde10 kestiğinden ve vergi sorunlarından dolayı millet sahibindene kaçmış. Ben eskiden ürün aldığım kimseyi gg'de bulamıyorum. hepsi kapamış dükkanı :)

mesela 90-95 liraya bsn noxplode satıyor. nerdeyse abd fiyatıyla aynı. nasılsa yurtdışından da peşin alıyorum, artık riske girmeyip buradan alıcam

GeT sistemi ile %7 fark alınıyor sahibinden.com'da da. Diğer yönteme kişiye güveniyorsanız alın tabi.

Onun dışında insanların içine kurt düşüyor gerçek midir değil midir diye. ( ben sorun olmadığını düşünüyorum) ama sizi etkilemezse bu sorular almaya devam.

ya bu gerçeklik sahtelik olayı tamamen distribütörlerin uydurması. Kendi satamadığı için milleti böyle kandırıyolar. Böylelikle 50 lira farkı ittiriyolar. Sonuçta hepsi aynı yerden geliyor. 20 30 dolara satılan şeylerin kim niye sahtesini yapsın ki...

get olunca gene aynı mantık.. maliye giriyo devreye. distribütörler şikayet etmiş sanırım. bütün millete binlerce lira ceza gelmiş. kimse satmaz artık bu şekilde. yada verirsin 50 60 lira farkı alırsın distribütörden

Son düzenleme:
Bugün gidip Topkapı dan paketimi aldım ve içinde 5 ürün vardı. Gümrükteki bayan bana gelecek sefere bu kadar çok olursa izin vermeyeceğini söyledi ama kağıda muaf diye damgayı da vurdu saolsun:)

iherp den verdiğim 5 lbs lik whey protein 6. gün içinde elime geçti. kargo dahil 56 $ ye mal oldu. Kutuyu gördüğüm kadarıyla hiç açmamışlar. Kargo sağsalim geldi.Bakalım Twinlab'ın kalitesi nasıl.

05-07-'10'da BB'den Optimum 5lbs whey protein ve muscletech hydroxycut sipariş ettim. Ürünler bir türlü gelmek bilmedi ve bende araştırmada durmak bilmedim. En sonunda gümrük müdürlüğü bunlar yasak kardeşim alamassın dedi.
Fakat bugün posta kutumda mavi bir "gümrüklü posta kargo" kağıdı gördüm ve sevindim. Hemen telefon trafiği başladı. Bana postaneden almam gerektiğini söylediler. 50 derece Antalya sıcağında gittim postaneye söylenen şu: Sağlık bakanlığı iznin olmadan alamazsın.
Sizlerden ricam bu konuda bana çözüm yolu göstermeniz. Tabi varsa bir yolu. Sağlık bakanlığı bu gibi durumları ciddiye alır mı?
Antalya'dan bu mesajı okuyupta ptt'de eşi dostu olan birileri varmıdır acaba?

GeT sistemi ile %7 fark alınıyor sahibinden.com'da da. Diğer yönteme kişiye güveniyorsanız alın tabi.

Onun dışında insanların içine kurt düşüyor gerçek midir değil midir diye. ( ben sorun olmadığını düşünüyorum) ama sizi etkilemezse bu sorular almaya devam.

Ben 2 ay önce Animal Cuts almıştım gg.com'da bir satıcıdan 92 liraya.

Burada distribütörlerde en uygunu 138 liraydı, yurtdışından getirtsem 90 liraydı yine.

Hatta baya tereddütlüydüm ama ürünün kodunu Animal'a gönderdim, ürün orijinaldir cevabını aldım.

Ben 2 ay önce Animal Cuts almıştım gg.com'da bir satıcıdan 92 liraya.

Burada distribütörlerde en uygunu 138 liraydı, yurtdışından getirtsem 90 liraydı yine.

Hatta baya tereddütlüydüm ama ürünün kodunu Animal'a gönderdim, ürün orijinaldir cevabını aldım.

barkod klonlaması yapmamışlardır umarım ?

2 x Bodybuilding.com Shaker Bottle, 12 Oz.
1 x SciFit Tribesterone 1500, 60 Capsules - Buy 1 Get 1 FREE!
2 x SciFit Shockwave, 1220 Grams, Orange get a FREE 100% Whey Isolate, 5 Lbs., Ice Cream Vanilla!
2 x Dymatize Super Amino 4800, 450 Caplets

arkadaşlar bu siparişi vermiştim bb.comdan ürünler az önce gümrüğü geçmiş valla riskti ama zevkliydi :)

toplamda 23.5 lbs/10.7 kg pazartesi 19:30da vermiştim siparişi.fiyatta şu şekilde ;
Subtotal: $168.89
Discount/Coupon: $-25.18
Discounted Subtotal: $143.71
Shipping: $72.82
TOTAL: $216.53 ( 2 adet 5 lbs whey hediye denedim farklı wheyleri koymayı 5 lbs kargo bi anda uçtu sci-fit markasında recovery ürünü olan shockwawe de böyle bir kampanya var recovery düşünen arkadaşlar bence bir göz atsın ayrıca %25 indirim var tüm sci-fit ürünlerinde bence gayet makul hemde whey bedavaya geliyor kargoyada yansımıyor )

Son düzenleme:
05-07-'10'da BB'den Optimum 5lbs whey protein ve muscletech hydroxycut sipariş ettim. Ürünler bir türlü gelmek bilmedi ve bende araştırmada durmak bilmedim. En sonunda gümrük müdürlüğü bunlar yasak kardeşim alamassın dedi.
Fakat bugün posta kutumda mavi bir "gümrüklü posta kargo" kağıdı gördüm ve sevindim. Hemen telefon trafiği başladı. Bana postaneden almam gerektiğini söylediler. 50 derece Antalya sıcağında gittim postaneye söylenen şu: Sağlık bakanlığı iznin olmadan alamazsın.
Sizlerden ricam bu konuda bana çözüm yolu göstermeniz. Tabi varsa bir yolu. Sağlık bakanlığı bu gibi durumları ciddiye alır mı?
Antalya'dan bu mesajı okuyupta ptt'de eşi dostu olan birileri varmıdır acaba?

Hırsız bunlar hiç birşeyden anlamazlar oturdukları yerden para alırlar,senide böle 50 derece sıcakta süründürürler.

Eğer postanedeyse ürün sana vermek zorundalar.(gümrükten geçmiş demektir.)oradaki posta memurunun görevi senin pakedini sağ salim sana vermek.Git hakaret et,cahil de ağzına geleni söyle,hatta polis çağiracağını söyle.rezillik çıkar vermek zorunda kalır.Çünkü üstüne vazife olmayan bilmediği bir işi yapmaya çalışıyor oradaki memur.

Eğer paket posta dağıtım merkezindeyse hala gümrükte demektir.Oradaki memur ilgili devlet kurumuyla yazışma yapmak zorunda ki bu sağlık bakanlığı değil,tarım il müdürlüğü.ilgili müdürlüge yazı ile soracaklar sağlık açısından sorun teşkil edip etmediğini.eğer bu yazıyı elden alabilirsen kendin gidip tarım il müdürlüğünden ilgili yazının cevabını alırsın.ilgili yazıya ürünlerin etiketlerini eklemeyi unutma.(internetten ürün sayfasından çıkarabilirsin.

Kolay gelsin.

ben bb.com dan 2.3 kg lık optimum fiyatına bakıyorum. 110 liraya geliyor. burda 120 lira ya bile var..nası iştir bu ya

iherp den verdiğim 5 lbs lik whey protein 6. gün içinde elime geçti. kargo dahil 56 $ ye mal oldu. Kutuyu gördüğüm kadarıyla hiç açmamışlar. Kargo sağsalim geldi.Bakalım Twinlab'ın kalitesi nasıl.
benimde 5inde verdiğim sipariş almanyaya ulaşmış eğer takılmazsa pzrtsi ulaşır elime...........

bench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı