Yumurta sarisi

fatih.b

Üye
Sayin bodyforum üyeleri yumurtanin sarisinda carb beyzinda protein olduğunu biliyorum hafif gobegim var eritmeye uğraşıyorum ayni zamnda homegym yapiyorum sormak istedigim sey yumurtalari sarisiyla yesem fark edermi bence fark etmez cunku zaten 1 yumurtaa 1.5 carb var cok fazla degil bence ama yinde olmasi gerekeni bilmek istiyorum

NOT:kabalik etmek gibi olmasin ama lutfen yorum yazmayin sadece gercek bilgilerinizi yazarsanis sevinirim

Hayir yeme tabiki...sarisindada protein var ama yağ orani cok fazla...bnde low carb diyetindeyim..sabahlari 5 yumurta yiyorum 2 sini tam diger 3 unun sadece beyazini..boyle bisey olmaz..ama kalkip hepsini komple yersen olmaz :))

Hayir yeme tabiki...sarisindada protein var ama yağ orani cok fazla...bnde low carb diyetindeyim..sabahlari 5 yumurta yiyorum 2 sini tam diger 3 unun sadece beyazini..boyle bisey olmaz..ama kalkip hepsini komple yersen olmaz :))
Niye olmasın ?

Nasil niye olmasin ? Arkadaşın göbeği var zaten yağdan ve fazla karbonhidrat dan uzak durmali..yağlanmış gobek yapmak istemez dimi ? Sekerden de öyle. .kesinlikle kullanmamali

Nasil niye olmasin ? Arkadaşın göbeği var zaten yağdan ve fazla karbonhidrat dan uzak durmali..yağlanmış gobek yapmak istemez dimi ? Sekerden de öyle. .kesinlikle kullanmamali
Kesinlikle kullanmamalı diye bir şey mantıksız. Yağdan neden uzak durmalı ? Karb. zaten az, enerji gökten mi gelecek?

günde ortalama 4 nadiren 5 tam yumurta yiyorum 2seneyi aşkındır bir zararını görmedim kan tahlilimde filan, yumurta sarısını bu kdar abartmayın, yiyin korkmayın.

Trans yağlar harici diğer yağları kullanabilirsiniz bu yağlar vücutta depo edilmez kullanılırlar,yani hayvansal yağlardan korkmayın tüketin.

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı