Yumurta sarisi

Benim gittiğim salondan bi bilir kişi tutturmuş sarısından aminoasit var diye var mı böyle bişey ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yumurtanin sarisinda yag orani fazladir bu yuzden karaciger yaglanmasi yapabilir. Ornegn 3 yumurtanin sadece bi tanesini tam olarak yiyin digerl 2sinin sadece beyazini tuketin. Kas yapicam derken sagliginizi hiçe saymayin.

Yumurtanin sarisindan korkma icinseki carb yeni dogmus bebegin bile isine yaramaz ondan korkma yaga gelincede ondanda korkma cunku yumurtanin asil faydasi vitaminler minareller amino asid ler orda beyazinda sadece protein var bi ise yaramaz yani pro ihtiyacindan baska gunluk kalorinden az al yumurtslarin sarisini heba etme spor yap dinlen o gobek gider.

Benim gittiğim salondan bi bilir kişi tutturmuş sarısından aminoasit var diye var mı böyle bişey ya

Sent from my iPhone using Tapatalk
zaten proteinin en küçük yapı taşı aminoasit, yumurtanı sarısında da protein var. dolayısıyla sarısında aminoasit olması normal fakat bir sürü aminoasit çeşidi var, ama benim bildiğim kadarıyla beyazında temel amino asitlerin hepsi bulunuyor.
yani bence sarısını yemek fuzuli veya zevk için olacaktır.

Back
Yukarı