arkadaşlar boy 1.80 94 kgdım 70 kg a kadar beslenmemi düzgün yapmadan(çok az kalori alarak) sporla kısa sürede kilo verdim , üzerine birde clenbuterol ve dnp kullandım dönem dönem. Tartı beni çok memnun ediyordu fakat görünüm pek iyi olmadı 70 kg ken normal bir insanın 80kg görünümünde gibiydim kollar ve göğüs olarak durumum gayet iyi fakat çok çirkin bir göbeğim var ve sanırım acemilikten çok fazla mekik 8 min abs falan yaptım altta çok sağlam karın kasları var gerçekten hacimli gel gelelim üsteki yağ tabakasıyla çirkin bi göbek halini alıyo .Göbeği havluyla kapadımmı vicudum çok hoşuma gidiyo. Kollarımda damarlar hatta omuz tarafında kemikler ve damarlar gözüküyor görünümü güzel dahada geliştirmek istiyorum ama göbek çok sinirimi bozuyor çokta kolay yağlanan biriyim 1 aydır 350gr karb , 150gr protein , 60gr yağ olarak besleniyorum 76 kg oldum kas ve güç kazandım fakat malesef sanki göbek biraz daha büyüdü. Şimdi çok arada kaldım 76 kg dan 65 e kadar yağ falan yakıp sonra 0 danmı başlıyayım yoksa bi kaç ay bulk sonra definasyonmu yapmalıyım.