yrni baslicagim ama aklimda bir takim sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zLatans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar konu yanlis yerde olabilir ozur dilerim nereye acacigimi bilemedim.

Sizden yardim almak istiyorum yeni baslicagim 1.70. Boy 67 kiloyum kendime bi antreman programi yapmak istiyorum ama neye dayali olarak yapacagimi bilmiyorum

Sadece bi bolge degil kol, kanat ,omuz ,karin ,göğüs bacak, calismak istiyorum ant programını hangi setler ne kadar olacagina kac gunde olacagina karar veremedim. Protein takviyesi yada baska takviyeler gereklimi onuda bilmiyorum sizden yardim istiyorum. Gunde okula git gel nedeni ile 15 km geckin yuruyus yapmis oluyorum.

Kisacasi sizden istedigim antreman programini .neye nasil dayanarak ne aralikla yapmam gerektigi ve hangi takviyeleri kullanmam gerektigi.

Yeni başlayacaksan yazıl bir salona zaten orada sana 1 aylık bir fullbody workout verirler ondan sonra splite geçersin

Iste bizim burasi gelismis bi yer degil salon yok o yuzden ekipmanlari alip kendi salonumu kurucam eve ama bazi sorularim var

Hic burdakilerin hepsi gobekli hantal acilsa is yapar ama is yapicak kimse yok ben ekipmanlarimi felan alcam gerekli bi ptogram tozlar felan ayarlasam gerisi kolay aslinda

Senin daha spor geçmişin yoksa 3-4 ay toz vs. kullanmana gerek yok kardeşim.Parana yazık olur.Doğal besinlerden alacakların sana yeterli olur bu süre zarfında

1. Sene calismistim dogal olarak daha kaslarim gorunur şekilde ama tekrar baslamam lazim onun icin profesyonel olarak devam ettirmek istiyorum

Antreman programimi yapip butun aletleri alicam alamadigim pahali aletleri zaten kaynakciyiz kendim yapicam . Ama demek istedigim su yapilcak hareketlere gore gerekli malzemeleri alicam

Senin işini ayarlanabilir dumbelllar bir tane uzun bir tane kısa bar ve ayarlanabilir sehpa büyük ölçüde görür.Ve tabiki ağırlıklıkları da unutmamak gerekir

İşte orası sıkıntı kendine göre bir program ayarla kimse sana en iyi programı veremez buna vücudunu tanıyıp sen karar vereceksin.

Tamam onu ayarlicam haftada 3 gun tum vucudu calistiracak şekilde yaklasik 2-.2.5 saat surecek sekikde ama tozlarin hangilerini kullanmam gerek ona karar veremedim

Tamam takip edicem hemen. Ayri yeten forumda kullanma konusunda danisabilecegim kimse varmi. Mesela cretain ptotein tozu ve amino asiti bi arada alabilormiyim antrrmandan once ve sonra bunu sormak istiyorum

Back
Yukarı