Yeterli protein alınmazsa?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebayar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
protein vucut geliştirmeci için olmazsa olmazmıdır dersen
evet olmazsa olmazdır derim

dedigimi yanlıs yerlere cekiyorsunuz 70 kg için 280 gr karbonhitrat alması lazım bunu alırsa büyüme gercekleşir benim demek istedigim bu yani protein almasına "kilo almak için" gerek yok. lafımı baska yerlere cekmeyın 60 -65 kg bir insan için ne kadar önemli protein bazen çok yüzeysel yorum yapıyorsunuz insana göre yorum yapın ezbere kalıplara göre degil merak etme o adama makarnadan gelen proteinde yeter antreman sonrasındada 30 gr lık tavuk eti ton balgıı vb seylerle kas yıkımına en gel olup kilo alabilir lafımı baska yere cekiyorsunuz 2 3 mesajdır. ayrıca markanının degeri düser dogrudur 25 gr falan oluyor bildigim kadarıyla karbonhitrat oranı zaten paket dedım 350 400 gr alsa yeterli olur zaten lafımı cımbızla alıyorsunuz tekrar soyluyorum kilo alan adam için protein o kadarda onemli degil karbonhitrat agırlıklı beslensin kilo alıcaktır en azından ben kendi vücudumda bunu gördüm bulka girerken proteini cok az tutup karbonhitrat agırlıklı beslendim ve güzel sonuclar aldım kilo bakımından arkadaşada bunu tavsiye ettim büyümek istiyosak proteine degil karbonhitrata onem vermeliyiz[DOUBLEPOST=1393708311][/DOUBLEPOST]ayrıca protein hiç almıyın demiyorum 130 140 gr protein nedir 65 70 kg bir insan için kg bası 2.2 .23 gr ma denk geliyor kafayımı yediniz vücut bunu atar zaten bu kaar proteni alırsa dogal yoldan karbonhitrat almaya midesinde yer kalmaz o kilolardaki insanların
Şişmanlayarak kilo almanının ne anlamı var ki? Ayrıca benim gibi 172 santim boyu olan biri için 65 kilo olmak zayıf değil. Herkesin 180 santim boyu yok bu ülkede. 65 kilo olan herkes şişmanlamak istiyor diye bir genelleme yapmışsın sen de. Zaten Endormorph'um. Çok kolay kilo alıyorum. Koşu ve Yürüyüş ile 89 kilodan 65 kiloya inmiştim. Kardiyoyu azaltınca 70 kiloya çıktım. Daha sonra 2 kilo Geri verdim. Şu an 68 kiloyum. Kilo alma fobim var. Şişmanlamak hiç cazip gelmiyor bana. 70 kiloda surat tombullaşmaya başlıyor benim.

Son düzenleme:
Bu konuda şöyle bir mantık yürüttüm mesela bazı adamlar var soğan ekmek yiyor.gu de Max 60 protein bile almiyordur ama adamın adeleleri dolu doludur genetikmi dersiniz yada hormonlarmi bilemem ama sizin mantiginiza göre bakacaksak toplumun yüzde 90 i cılız olmalıydı çünkü çoğu 60 Gr proteini gecmiyordur

Bu konuda şöyle bir mantık yürüttüm mesela bazı adamlar var soğan ekmek yiyor.gu de Max 60 protein bile almiyordur ama adamın adeleleri dolu doludur genetikmi dersiniz yada hormonlarmi bilemem ama sizin mantiginiza göre bakacaksak toplumun yüzde 90 i cılız olmalıydı çünkü çoğu 60 Gr proteini gecmiyordur
Bu mantıkla baktığınızda neden günde 4-5 ölçek protein tozu içiyorsunuz?

Back
Yukarı