Hknn
Üye
Hepinize merhaba arkadaşlar.Ben 23 yaşındayım.1,89 - 1,94 boyları arasında 132 kiloyum.Yaklaşık olarak 1 aydır düzenli bir şekilde diyet yapıyorum.Bunun yanı sıra sabahları 05:30'da uyanıp 1 - 1,5 saat tempolu bir şekilde sahilde yürüyüşümü yapıyor hemen arkasına sahilde bulunan spor aletlerinde vakit geçiriyorum.Bu şekilde 141 kilodan 132'lere düştüm.İnanın belki çok duymuşsunuzdur bu şekilde sizden fikir isteyenleri fakat birçok kez diyete başlamama rağmen devam ettiremedim irademi ortaya koyamadım.Fakat artık yepyeni bir hayat istiyorum , kurtulmak istiyorum kilolarımdan.Bugün supplement satışı yapan bir sporcu ürünleri satan bir markete gittim.Bu sporcu ek besinleri hakkında bilgi almak için orayı da işleten bir spor salonu hocasıymış.Bana spor salonuna gitmediğim takdirde vücudumu daha çok kaybedeceğimi , sarkmaların olacağını söyledi.Kısacası spor salonuna gitmem şartmış.Spor salonuna başladığım takdirde CLA ve L-Carnitine ürünlerinden almam gerektiğini söyledi.İşin beni üzen tarafı şu ki işlerim dolayısı ile spor salonuna gitmemin imkanı yok kimi zaman gece 23:00'da eve geldiğim oluyor.O yüzden sabahın kör vaktinde uyanıp işe gidene kadar spor yapmaya çalışıyorum.Velhasıl kelam bu konuştuğum hoca moralimi , motivasyonumu alt üst etti.Vücudumun daha kötü olacağını söylediği için madem kötü olacak bırak böyle kalsın diyorum içimden.İnanın moralim sıfır.Sizce ben şimdi ne yapmalıyım ? Bu yola devam mı etmeliyim yoksa hocanın dediği gibi vücudum alt üst olacağına bırakayım mı ? Çok özür dilerim hepinizden ama zor durumda olmasaydım buraya bunları yazma gereksinimi duymazdım gerçekten.