Yeniyim yardım lütfen :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

morhan

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım doğru yere mi açtım konuyu bilemedim ama :)
1 yıl kadardır spor yapmıyorum sağlık problemim yüzünden 1 yıl ara vermek zorunda kaldım şimdi çok süşür iyiyim ve kilo verip kaslaşmak istiyorum da.
Daha öncesinde su topu oynuyordum şimdi arada yüzüyorum ve ağırlık seti aldım resmini attığım setten 10 kg lik aldım kilo da vermek istiyorum bu arada ama evde nasıl çalışsam bilemedim.
Kaç kilo ile başlasam ve kaç set ne aralıkla çalışsam faydası olur?
Mekik şınav gibi hareketleri de önerebilir misiniz evde kendimce çalışarak bişeyler yapmak istiyorum olduğu kadar.
Bu arada yoğun olarak da ders çalışıyorum sabah akşam evdeyim önerinizi ona göre verebilir misiniz :)
WbZP8Y.jpg
[/url][/IMG]
WbZP8Y.jpg
pEoDka.jpg

Ö
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım doğru yere mi açtım konuyu bilemedim ama :)
1 yıl kadardır spor yapmıyorum sağlık problemim yüzünden 1 yıl ara vermek zorunda kaldım şimdi çok süşür iyiyim ve kilo verip kaslaşmak istiyorum da.
Daha öncesinde su topu oynuyordum şimdi arada yüzüyorum ve ağırlık seti aldım resmini attığım setten 10 kg lik aldım kilo da vermek istiyorum bu arada ama evde nasıl çalışsam bilemedim.
Kaç kilo ile başlasam ve kaç set ne aralıkla çalışsam faydası olur?
Mekik şınav gibi hareketleri de önerebilir misiniz evde kendimce çalışarak bişeyler yapmak istiyorum olduğu kadar.
Bu arada yoğun olarak da ders çalışıyorum sabah akşam evdeyim önerinizi ona göre verebilir misiniz :)
WbZP8Y.jpg
[/url][/IMG]
WbZP8Y.jpg
pEoDka.jpg
[DOUBLEPOST=1472036366][/DOUBLEPOST]
Öncelikle Kardesim bölgesel bir calisma yapma sadece kollar icin bir adet barfiks demiri al kolidor barfiksi sonra Barfiks Cekmeyi Calis Cekemessen demirde 2 3 hafta haftada 3 gun maximum kalabildigin kadar hafif kendini yukariya dogru cekmeye calis giclenince cekersin Cekebildikten sonra 12 x 10 x 8 x 8 tekrarli Barfiks Cek
Sinav Hareketinide gogus calisir Ve triceps Kasi ve Deltoid Kasida calisir Böyle Calismaya Bi Dene insallah Yararli olmustur[DOUBLEPOST=1472036565][/DOUBLEPOST]Ben böyle baslamistim Yarari opdu 2.5 senedir yaptigim bir is ☺

Son düzenleme:
Ö
[DOUBLEPOST=1472036366][/DOUBLEPOST]
Öncelikle Kardesim bölgesel bir calisma yapma sadece kollar icin bir adet barfiks demiri al kolidor barfiksi sonra Barfiks Cekmeyi Calis Cekemessen demirde 2 3 hafta haftada 3 gun maximum kalabildigin kadar hafif kendini yukariya dogru cekmeye calis giclenince cekersin Cekebildikten sonra 12 x 10 x 8 x 8 tekrarli Barfiks Cek
Sinav Hareketinide gogus calisir Ve triceps Kasi ve Deltoid Kasida calisir Böyle Calismaya Bi Dene insallah Yararli olmustur[DOUBLEPOST=1472036565][/DOUBLEPOST]Ben böyle baslamistim Yarari opdu 2.5 senedir yaptigim bir is ☺
Teşekkürler peki dumbell için öneriniz var mı? Dumbell ile kol kaslarımı geliştirmek istiyorum da kaç set kaç kilo ile başlamam lazım hangi hareketleri yapmalıyım bilmiyorum

Yeni basladigin icin Hafif Bir agirlik ile 2.5 veya 5 kg gibi ilk baslarda hamlik agrilarin olacak. 1 2 ay suruyor genelde 3x12 olabilir
Hummer Curl 3x12
Alternative curl 3x12
Biceps Curl 3x12
Bunlar biceps yani pazu kasi icin
Triceps icin ben stant dips hareketi 3x12
ilerki zamanlarda guclendikten sonra elmas tutus sinav ekleyebilirsin

Hareketlerin ayrintili yapilislari youtubede var Fitness Antrenörleri Anlatiyor

Sonuclari Bana söylersin Degerlendiririz[DOUBLEPOST=1472044340][/DOUBLEPOST]
Yeni basladigin icin Hafif Bir agirlik ile 2.5 veya 5 kg gibi ilk baslarda hamlik agrilarin olacak. 1 2 ay suruyor genelde 3x12 olabilir
Hummer Curl 3x12
Alternative curl 3x12
Biceps Curl 3x12
Bunlar biceps yani pazu kasi icin
Triceps icin ben stant dips hareketi 3x12
ilerki zamanlarda guclendikten sonra elmas tutus sinav ekleyebilirsin

Hareketlerin ayrintili yapilislari youtubede var Fitness Antrenörleri Anlatiyor

Sonuclari Bana söylersin bu arada Degerlendiririz Bu arada triceps arka kol kasidir buyuk kollar istiyorsan arka kol kasi daha önemli
[DOUBLEPOST=1472044729][/DOUBLEPOST]Duzgun bi beslenmeyle Harika sonuclar Alabileceginu Dusunuyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler :) diyet programı hazırladım kendime internetten araştırdım ve baya bilgi sahibi olunca kendime göre diyet liste mi ayarladım dediğiniz gibi setleri ve tekrarlarimi da planladım inşallah iyi sonuçlar elde ederim :)
buraya eklerim ne kadar etkili olduğunu diyet listemi ve kolda bilekte göğüs ve karındaki değişimleri

Bu kategori altında ki yeni başlayanlar için anreman ve diyet sistemleri başlıklarını inceleyip bilgi edinin aradığınız her bilgi forum da mevcut yapmanız gereken tek şey aramak ve okumak .

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı