Yeni kardeşine yardımcı olacak var mı?

Merhaba beyler. Ben 1.73 66-67 kilo civarıyım. Bel çevremde biraz yağlanma var. Omuzlarım geniş yani aynı boy ve kiloda biriyle yan yana durunca cidden iriliği hissediliyor. Kemiklerim ince ama dışardan omuzlarım yüzünden iri duruyorum.

Bugün 4. Antremanıma çıktım. 30 kilo bench Press yaptım 3x9. Fakat üst göğüs için harekete geçince 20 ye düşürmek zorunda kaldım. Enerjim neredeyse bitti arka kolumu boşlukta hissettim. Bench yaparkende o kadar zorlanmadım. Salonda arkadaşlarım bazen benden yüksek basıyor ve rahat basıyor buda moral olarak beni etkiliyor.

Antreman çıkışlarında tavuk göğsü pilav nohut vs yiyorum. Şimdi ben 1 ay kadar gidip 2-3 hafta ara vermek zorunda kalcam çünkü şehir dışına çıkacam. Bu 2-3 haftada daha az taban kaybı için ne yapmamı önerirsiniz ve çabuk yorulmamak için arka koldaki boşluğu yoketmem için ne önerirsiniz.

Benden fazla basanlar dediğim bi kaç aylık vgciler ya da önceden yapıp bırakmış tekrar başlamış kişiler.
 
benimde aynı durum oluyordu 5 yıl geçti 150 kg 8 tekrar basınca şimdi ben herkesin moralini bozuyorum salonda o yüzden genelde evde basıyorum[DOUBLEPOST=1471552045][/DOUBLEPOST]4.idmanımda boş barı kaldıraccak gücüm yoktu[DOUBLEPOST=1471552267][/DOUBLEPOST]herşey zamanla kanka moralini bozma
 
Son düzenleme:
Sinav yapabilirsin. 15 tekrari gectikten sonra sinavi zorlastiran teknikler var. Onlari uygularsin.

Ust gogus, alt gogus yapmayi birak. Once temel gogus hareketini ogren. Sindir. Agirligini artir. Ondan sonra fantaziye girersin.

Yani bench presste 60-70-80 kaldiracaksin bir kere.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Back
Yukarı