söylediğin şey le bu sistemin uzakdan yakından alakası yok. biraz araşdırırsan göğüs örneğini zaten başdan sileceksin yinede saol.
Mesajınızın sonuna eklemişsiniz sistemi, sistemin adı gözümden kaçmış olacak.
söylediğin şey le bu sistemin uzakdan yakından alakası yok. biraz araşdırırsan göğüs örneğini zaten başdan sileceksin yinede saol.
hacim için minimum 8 tekrarla sınırlı kalmaması gibi bir izlenim aldım. peki bu şekilde biceps ve triceps in haftada 2 gün çalıştırılmasının bu sistemde overtraining olma gibi bir olasılığı varmı? bana olur gibi geliyor. hmm eğer sağlam beslenmeyle üstesinden gelinebilirse zaten proteinide 100 gram arttırdım o zaman biceps triceps aynı ilk söylediğim program dahilinde yapacağım.
şimdi şöyle deathlifter.yanlış anlamışsın fst 7 de 7 tekrar değil 7 set yapıyoruz. evet arada fst7 de 30 ila 45 saniye arasında dinleniyoruz.ve sabit kilo evet.
12 (8) olayı ise tekrarlar yani 25 kilo ile makara curl yapıyorsun fst7 de diyelimki 7 set aynı kiloda gidiyorsun 12 tekrarla başlıyorsun son setlere doğru bu kullanmış olduğun kilo seni zorlayacağı için zaten tekrarlar otomatikman gücüne göre düşecekdir onun için 8 tekrara kadar inme limitin var.
Jarhead omuz idmanındaki setler dikkatimi çekti bana göre omuzların çok fazla ağır kilolarla girmeden daha fazla tekrar yapılarak çalışılması lazım omuzların uzun süren gerilim istemesinden dolayı,yani 12 veya 14 tekrar yapılarak setlerin tamamlanması gelişim açısından daha iyi olur diye düşünüyorum
Benimde eski idman sistemimde 8 yada 10 tekrar aralığı vardı ama forumda araştırdım biraz,tavsiye edilen tekrar seviyelirinde artış ypılması öneriliyor,tabiki herkesin vücut yapısı farklıdır sende az tekrar çok ağırlık gelişimde daha iyi sonuç verebilir,önemli olan gelişmekyorumun için sağol ama benim omuzlarımı benden başka tanıyabilecek kimsenin olduğunu düşünmüyorum. omuz deyince vücudun en iyi bölgesi ne yapdığımı bilirim. omuz a 4 tekrar bile girsem tepki veren bi omuz yapım var ama en iyi omuz tekrar aralığı denemelerimce 8 10 tekrar arası gerekirse cheatingli çok ağar kilo davul yapıo omuzları.
Jarhead bende benzer bi program yapıorum sana danısmak istedim kolu haftada 1 mi 2 mi giriyorsun?
guardboy,benim cikis noktamfst 7 yanılmıyorsam son harekete kadar 3*8 öneriyor ve ara dinlenmelerde 1,5 dakika civarı.senin uyguladığın şekilde daha zor olmalı çunki kısa sürede idman bittiğine göre hem ara dinlenmeleri düşürmüşsün hemde tekrarların yüksek olduğu için yağlanma ihtimalin daha düşük.