yeni basladım fotodaki aletle çalışma programı

arcani

Üye
158737122c7b.jpg

arkadaşlar merhaba,
fotodaki aleti aldım. bu aletle çalışma programı önerir misiniz?

Almadan önce forumda evde çalışanlar var onlardan yardım alsaydın keşke :( hiç olmadı arama kısmında arasaydn evde vücut geliştirme diye bir konu açtım pek ilgi görmedi ama olsun kendi tecrübelerim var :D bu aletler çok pahalı ve gereksiz almasaydın keşke 1 adet bench sehpası ( düz ve yukarı eğim olabilen ve bar tutacaklı ) 1 adet uzun bar 183 cm. 2 adet kısa bar ve 60-70 kg agırlık işini görürdü Bu aletle napacaksın ?

Gereksiz falan değil. Arkadaş daha yeni ve bu aletle pulldown, bench press, butterfly, scott curl ve daha bissürü hareket yapabilir ve çok işine yarayacaktır. 1 uzun 2 kısa bar ve şimdilik yetecek kadar plaka aldımı bununla beraber süper olur. barla ve dambılla yapılmıyacak baya hareket yapıcak bununla.

Bench press için bench press sehpası ve halter lazım resimde göremedim ?[DOUBLEPOST=1406576555][/DOUBLEPOST]Demek istediğim bu aletler çok pahalıdır orta dereceleri 2500 tl civarı yani buna bu parayı vermeye değmez. Ha zenginsindir ona bişey diyemem yanına yukarda dediklerimi de alırsan salondan farkı kalmaz tabii dediğim gibi orta halli bir insansan çok gereksiz masraf

Gereksiz falan değil. Arkadaş daha yeni ve bu aletle pulldown, bench press, butterfly, scott curl ve daha bissürü hareket yapabilir ve çok işine yarayacaktır. 1 uzun 2 kısa bar ve şimdilik yetecek kadar plaka aldımı bununla beraber süper olur. barla ve dambılla yapılmıyacak baya hareket yapıcak bununla.
çalışma programı olarak önerebileceğiniz ne var öncceden bir süre çalıştım. örneğin:
haftada 4 gün, 4x8 şu hareket... gibi.[DOUBLEPOST=1406637621][/DOUBLEPOST]
bu alet eğer altis ise 450 tl civarı. o kadar pahalı değil.
alet voit bu arada vt 1200

Back
Yukarı