öncelikle şunu söyliyim, bir öğünde 60 gram protein almaktansa, 2 öğünde 60 gram protein almak her zaman daha mantıklı olacaktır...
Belki siz acıkmıyor olabilirsiniz, ama bünyeniz o kadar saat aç kalıyor...
Kendinizi zoraki yemek yemeğe mutlaka alıştırmalısınız, idealinizde ki vucudun ne kadar kaslı bir vucut olduğu önemli olmaksızın.
Ayrıca 10 da kahvaltı yapınca ,12 de acıkmanın da imkanı var

Makarnaya gelince , makarna son derece kaliteli bir karbonhidrat kaynağıdır, sağlam enerji verir , öğlen yemeği olarak makarna tüketmek çok mantıklı bir seçenek olur, tabi burda tereyağlı makarna yemiceksiniz lütfen

Makarnayı sadece suda haşlıyıp yiyeceksiniz...
Sabah erken yemek faydalı mı ? derken neyi kastettiniz tam anlayamadım, ama şöyle bir örnek vereyim; misal sabah patates kızartması yedinizi, vehayut akşam yediniz...
Sabah yediğiniz patates kızartmasının yağa dönüşme olasılığı , akşam yediğinize göre oldukça azdır...
Not

atates kızartması örnekti, kesinlikle uzak durun.
Yumurta midenizi bulandırıyorsa , arama bölümüne , ''imdat yumurta beyazı'' yazın ve orayı okuyun zamanında benim de böyle bir sorunum vardı fakat sitemizdeki arkadaşlar sağolsun hallettim.Yumurta yemenin çeşitli yollarından bahsedilmiştir.
Yumurtayı ayrıca sucukla tüketmeyin, illa yanında bir et istiyorsanız, dana jambon tüketin, sucuğa göre çok daha yağsızdır...
saygılar