murad1
Üye
88 kiloyum günde 350 gram karbon 170 gr protein mi almam gerek*
Arkadaşlar yaklaşık 10 kilo vermem lazım günde 40 dakika yürüsem Vg yemek programını uygulasam kilo verebilir miyim? Kardio yapmadan.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:15 ----------
Evet o yüzden 10 kilo vermeye karar verdim. Hoca setlerimi 4 * 15 yaptı vücudunu sıkılaştırmamız lazım dedi. Zor oluyor ama alışacağım.
Akşamları eve yürüyerek gidiyorum. 40 dakika azda olsa yağ yakabilirim.
Arkadaşlar yaklaşık 10 kilo vermem lazım günde 40 dakika yürüsem Vg yemek programını uygulasam kilo verebilir miyim? Kardio yapmadan.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:15 ----------
murad1 ;
zamanla göreceksiniz ki öyle sıkıntılı bir iş değil, kendinizi kasmıyorsunuz, aksine hayatınız düzene girecek zamanla, sağlıklı besleneceksiniz, aynada baktığınızda gördüğünüz görüntü ile gurur duyacaksınız, kendinize kesin sınırlar koymayın, sadece misal kilonuz 70 kg ise günlük 120-140 gram protein almaya çalışın , zamanla arttırırsınız miktarı.
Alternatif aramışsınız, bir kaç tane yazayım...
Dana Jambon,Hindi Füme/Dana Füme,Dana Biftek,Tavuk,Ton balığı, bu alternatifler uzar da gider...
Bir de hergün full time spor diye birşey yok , dinlenmezsek gelişemeyiz.
Dediğim gibi zamanla bu yaşam tarzından keyif almaya başlıyacaksınız.
Evet o yüzden 10 kilo vermeye karar verdim. Hoca setlerimi 4 * 15 yaptı vücudunu sıkılaştırmamız lazım dedi. Zor oluyor ama alışacağım.
Akşamları eve yürüyerek gidiyorum. 40 dakika azda olsa yağ yakabilirim.
Son düzenleme: