Yeni başladım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar antrenman öncesi yediklerim 2 kaynamış yumurta, 6 tane zeytin, bir kaç dilim domates, bir k. Kutusu kadar beyaz peynir ve şekersiz limonlu çay 1 veya 1.5 saat sonra antrenman başlar. Antrenman sonu ise 1 sade veya meyveli soda veya evde 2 mandalina veya kuru kayısı sizce nasıl bu bir de ben 114 kilo olan biriyım yaş 26 arkadaşlar iş gereği vardiya olduğu için beslenme değişiyor o gün evde ne yemek var ise az olmakla birlikte tüketiyorum sizin tavsiyeleriniz nedir

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yumurta 2 çok az antreman öncesi 6 adet sadece beyazını ye
zaytin konusunda 6 tane ile sınırlı kalma 10 15 o sorun olmaz
ekmek yeme yeter ..

Kas kaybı oluyor tabiki Bcaa kullan derim

O nedir ama dur araştırayım sağol kardeş ben spor salonuna gidiyorum ilk kardiyo sonra bir kaç tane ağırlık yapıyorum hoca eşliğinde umarım yaza kadar biraz kilo vermiş olurum :))) vücut geliştirme ve fitness aynı şey mi

Fitness vücut geliştirmeden farklidir. Amaç yağ oranini düsürmek hatları belirginleştirme vs. Senin şu an yapacaģın şey fitness. Yaģ oranini düşürmek için kardio ve aģırlığa önem verme lazim.

Vücud geliştirme rooney coleman fitness a da bi nebze lazer angelov diyebilirz

Bence Ek birşey almaya illa gerek yok. Bende 110 kg civarlarındaydım 22 kg verdim ve belim 18 cm inceldi. Yani proteini bol almak ve komplex karbonhıdrat(bulgur,yulaf,kepeklı makarna hıc yoktan pılav) almak gerekiyor özellikle diyetteyken millet hiç karbonhıdrat almıyor ondan sonra kas kaybettim diyor. Amaç yağ yakımı olduğu için en azından 100 gr proteinin altına düşmemek gerekli bence.Günde 2.5-3 litre su içmeyide ihmal etmemek gerek ve ufak öğünler şeklinde hiç aç kalınmamalı.

Başlarda haftada 3 gün 40 dk kardio yapılabilir ilk başladığımda bende böyle gittim sonra ilerledikçe kardio azalttım.

Şeker,fast food,abur cubur ve rafine un dışındaki besinlerde hiçbir sorun olmaz , yarışmaya katılmıcaksınız heralde gramı gramına hesaplar yapmanızada gerek yok.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı