Yazlıkçılar geliyorrr

Aynen abı yenılerdne daha once gormedım ben bızım salonda :)

ya sende goruosun bugun ne kadar kalabalıktı eskıdne olemıydı 15-20 kısı vardı aksamları ama bızım salon bombos gozukuodu :)

Aynen sezer..o değilde hergeçen gün salon nüfusu nasıl artar çözemedim:) istanbul nüfusu gibi artıyor mübarek..bu bize eksiyönde geri dönüyor malesef :)

örn :

sular azalıyor
sular soğuk akmaya başlıyor :)

bnm gittiğim salonda da paslanmaya yüz tutan kardiyo aletleri sürekli full çekmeye başladı. %95i erkek olan salonu bi anda balık etli kızlar işgal etti resmen.

• Like
Reactions: Azi
Bunlar daha iyi günlerimz yaza doğru zman daraldıkça salonda durma süreleri artar tecrübee ile sabit :) Salona erzaklarını alıp kampa gelen insanlara şahit olmuş bir insanım , tabi yukarda allah var bazlrn hakkını yemeyek bunların ıcınde pratik zekalı ınsanlarda var adam yaza son 1 ay kala gelip "el karnitina" ile yağları kasa çevirenlerde var (bu tipler en zararsızıdr tamamen kardiyo bölümünde vucut yağlarını sentezleyp kas a çevirmekteler)

bu kış çabuk mu geçti bana mı öyle geldi bilmem ama mart ayına geldik hemen bunun anlamıda maalesef yazlıkçıların spor salonlarına dolması demek yine aynı şeyler yok arnold gibi olmak istemiyorum yok 2 ayda brad pitt vücudu yapacam dakikalarca bir aleti meşgul etmeler sadece biceps çalışarak vücut yapmaya çalışanlar en çok sinirlendiren şeyse birde kalkıp bu spor hakkında atıp tutmaları sorsanız süper set nedir onu bilemezler neyse 2 ay kadar kadar sabırlı olacağız

bütün yıl boyunca yatıp 3-4 ay spora başlayıp vucut yapmayı düşünenlerin sonucu hüsranla sonuçlanıyor :D

• Like
Ewet beyler piyasa canlandı.Ben bole cok vicut istemiom dıyenlerın sezon acıldı , plaj vucutları online .Nacizane onerım size bir amınooAssit yanına Elkarnitin pumpalamaya devam 2 ayda harikalar diyarı

Not:Isyanım 2 ay gelip(gerci 2 ay ıyı yanı baktn zaman) mal mal hava solup sonra tüyenleredir , devam eden arkadaşlar alınmasınlar :)

Şuan salonaa 7 9 arası gidenler NEFES alabılıyormu acaba ? Alanlar el kaldırsın :)

• Like
Şahsım adına alamıyorum ben , salona yeni gelen çömezlerden bıktım usandım..

genelde pek iyi davranmam öyle elemanlara.oturduğu yerden kaldırdığım çok oldu halende oluyor :) veya arkamı dönüyorum çoluk çocuk oturmuşlar benchin oraya kalkın şurdan diyorum.zaten ne hareketleri düzgün yapıyorlar nede başka şeyi.açıp kollarına bakıyorlar habire gülmekten ölüyoruz.kapıdan sigarayı atarak gidiyor,çıkınca sigaraya yakıyor falan.neler neler var.5 kişi bir sehpada çalışıyoruz yeri geldiğinde deli oluyor insan

siz asıl bilkentteki yazlıkçıları görüceksinizi :):)

böyle tişörtleri sıvamalar 30 cm kollar ile böyle hindi gibi kabara kabara yürümeler aman bir havalar görseniz...

sonra kardeş omuzların "şu" bölgesini hangi hareketle geliştiririz diye sormalar, bana çok ağır bir kol idmanı yaz demeler ondan sonra 2 ayda benim fitleşmek için ne kullanmam lazım diye sormalar,offf offf çekilmez bunlar, yine salonda olunca bu tipleri bir şekilde ignore edebiliyorsunuz ama birde foruma üye olup laf kalabalığı yapmaları yok mu allaaaahh, sonra aklı sıra body yapan adama meydan okuyacak ya :) kavgaya çağırmalar ama kendi gelmemeler falan filan, vallahi delirtirler adamı :)

Yaz geldi artık ve yazlıkçılar da sonunda azaldı hatta tükendi salonda...
En azından benim gittiğim salonda böyle ;)

Allahtan 2 ay ömürleri yoksa daha uzun çekilmezler ;)

• Like
yakın bir arkadaşım daha yazlıkçılar arasına katıldı. 1 ay düzensiz gelişinden sonra baklavalarının belirginleştiğini söylüyor herkese. millet de inanıp sen yapamadın adam 1 ayda yaptı diyor. bu arada yağ oranı %22. susuyorum sadece sinirimden.

• Like
siz asıl bilkentteki yazlıkçıları görüceksinizi :):)

böyle tişörtleri sıvamalar 30 cm kollar ile böyle hindi gibi kabara kabara yürümeler aman bir havalar görseniz...

sonra kardeş omuzların "şu" bölgesini hangi hareketle geliştiririz diye sormalar, bana çok ağır bir kol idmanı yaz demeler ondan sonra 2 ayda benim fitleşmek için ne kullanmam lazım diye sormalar,offf offf çekilmez bunlar, yine salonda olunca bu tipleri bir şekilde ignore edebiliyorsunuz ama birde foruma üye olup laf kalabalığı yapmaları yok mu allaaaahh, sonra aklı sıra body yapan adama meydan okuyacak ya :) kavgaya çağırmalar ama kendi gelmemeler falan filan, vallahi delirtirler adamı :)

cardiocuları unutma yer bulunmaz oldu :D birde ağır giripte ezilme tehlikesi geçirenlerde arttı bu ara :D

• Like
yinede beni çok güldüren şu yazlıkçılarda salona girip Ronnie Colemanın fotoğrafını gösterip bu adam gibi olmak istemiyorum demeleri sanki istese olacakta:D

Evet evet şişiriciye karşıyız bizde , bu colemanlar falanlar şişiricilerle şişiolarmış sora artizlik yapıolar podyumlarda :)

Bide lekarnitin die bişi mi ne varmış oyle parçalıyolarmış kasları bu ka basit olay anlıcan cok kafa yormaya gerek yok :)

Not:Yazlıkçılar ASLA boş kas yapmazlar , onlarınki doğal naturel kaslardır..!

Back
Yukarı