Yazlıkçılar geliyorrr

bizim salona bugun itibariyle dadandı yazlıkçılar
bütün salon doluydu valla allahtan benim idman bitene yakın geldiler :D

• Like
Reactions: Azi
BUGÜN salona gittim. ne göreyim yazlıkçılar dolmuş. bu konu aklıma geldi.

smith machinede 2 kanka var. bunlar makineye yaıpşıp kaldılar. biri düz biri üst göğüs çalışıyor ikiside 20 set giriyor adeta. bekle bekle vücut soğudu.

allah bildiği gibi yapsın bunları

• Like
valla bugun bızde de durum vahımdı ılk defa kadıoda sıra bekledım :)) acayıp kalabalıktı bıde sabah gıdeyım kımse gıtmeden dedım ama nerdeee :)) plates baslayınca dokuldulerde rahat ettık :)
hepsını yolladım öle çıktım salondan :)))

• Like
bizim orda amino asiti elinde saatlerce tutarak inceleyenler vardı.
Salona ben bakıyordum bir ara 2 tane çocuk gelmiş neyse gösteriyom ben 3 set girmem yoramam kendimi 2 set yapıcam diğeride bende 2 set yapıcam ben en*yimiyim dedi.
Teki şöyle bir şey demişti daha sonra spor yorulmadan ter atılmadan yapılır zevk almak için ben hiç terleyen sporcu görmedim dedi. Sen nasıl antrenman yapılcağını bilmiyorsun eve gidiyorum ter içinde üşütüp hasta olcam annem bana kızcak senin yüzünden bu şekil dedi aynen. Sövecektim şimdi bana emanet edildi salon adamın müşterisi şöyle dedim pardon çok ama çok özür diliyorum sizden. verdim 2 tane 2 kg lik dumbellları plates için olanları 10 dakikada bitti antrenman 2 sininde.
bir kaç gün sonra gene geldiler ben zor tutuyom dövücem artık tam sopalıktı bunlar hapları sordu söyledim fiyatını ama önermedim nitrofull dü ve erkendi daha
1 tane içsek kas yapar mı bu dedi oo yapmaz mı hemde ne biçim jay cutler fotosunu gösterdim bak bu bunları 1 ayda yaptı of falan dediler 1 kere içsem vücudum fit olur mu dedi he olur olur dedim.
Neyse bunlar içerken bile elleri tir tir titriyodu gene o çocuk ya ölürsem dedi.
Ölmezsin.
Sen doktormusun dedi burda sinirlerim tepeme çıktı en fazla ayağın sakat kalır dedim hemen attılar ellerinden hapları antrenman yaptırdım 1 ay geldiler gidince amma sevindim bi daha gelmeyecekler diye.

ufak bir ketegori bilgisi ;

prof yazlıkcılar 2 ye ayrılır

1.aminocular : Bunlar pompalamasyon yapanlar 2 ayda elverdince şişmek ıstıyen abiler
2.El karnitinacılar : Bunlar ise tamamen sağlıklı yaşam için buradalar fazla kilolarından arınıp fit bir vöcutt uğraşları ıcersındeler.

diğer klassmanlar amator yazlıkcılara gırmektedir

Danny hangi üye o iyi güldüm :) kesin yenilerdendir...

• Like
bugun ecobolic nereden temin edilir diye özel mesaj aldım.

eco sen devam et. söz sende.

Abi şöyle de
Şuan stoklarımız tükenmiştir. Beklediğimizden daha büyük bir satış patlaması yaşadık en kısa sürede stoklara girecektir. Çok seri bir şekilde üretime geçtik şuanda ama topluca stoklara koymayı düşünüyoruz. Lütfen siparişlerinizi web sitemizden veriniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Kısa mı kessem ilk kez bir şaka yapam dedim mesaj dolmasın konu açmasınlar yazın Ec0Bolik nereden temin edilir ? Siteye giremiyorum :D

• Like
Bizim salonda kayıtlar dolduğu için sorun yok :) Salon değiştirecektim ama bizim burdaki salonlar kalabalık olduğu için ve böyle yazlıkçı tipler olduğu için değiştirmedim. Tek sorun yaşıtlarım(-18) olmaması :)

Son düzenleme:
  • Like
Bizim salonda kayıtlar dolduğu için sorun yok :) Salon değiştirecektim ama bizim burdaki salonlar kalabalık olduğu için ve böyle yazlıkçı tipler olduğu için değiştirmedim. Tek sorun yaşıtlarım(-18) olmaması :)

salon sahibini tebrik etmek lazım.adam bu işi sadece para olarak görmüyor.benim salonumun kapasitesi budur deyip kayıtları kapatıyor.

diğer yanda adamın salonunda yeterli aleti bırak yeterli dolap yoktur ama her geleni alır.

ve inan bana yaşıtlarının olmaması çok iyi.çünkü senden daha iyilerini görüp motive olursun.ve salonda yaşıtların olmadığı için sadece spor yaparsın thums:

Back
Yukarı