Yalan !!! Kral gibi kahvaltı yap, fakir gibi akşam yemeği ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Basliktaki cumle, mantigi benim acimdan soyle acikliyor, ben soyle algiliyorum ve mantikli bulup uyguluyorum. Gune baslarken tempo var iken aksamustu yavasliyor ve biz daha az kalori harciyoruz cunki dinlenik konumda oluyoruz.

herkes kendine dogru geldigi gibi beslenir

Fakat böyle birsey de var Gece cok yiyenler nedense daha cok kas yapıp daha cok yag yakıyolar. Su mantıkda olabilir

Tas devrinde sabah sıcakdan dolayı belkide avlanmak istemeyebiliriz zaten 3 5 ogun yapma sansımızda yoktu tek ögün genellikle aksam ustu olabilir. Mantık sadece

kimse kimseye sabah kahvaltısı etmeyin demis mi ? kopyalayın oyle dedigim yazıyı görelim ?

yeni seyler insanlar tarafından kabul görmeyebilir alıskanlıklar fakat birseyleri tartısmak sizlere neden ters geliyor merak ediyorum. Begenmezseniz okumazsınız ki bu benim uydurdugum birsey degil yapılan calısmaları paylastım.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kahvalt-yapam-yorum-t49472.html?t=49472

heldic bu başlığı çok çabuk unutmuşsun...

Fakat böyle birsey de var Gece cok yiyenler nedense daha cok kas yapıp daha cok yag yakıyolar. Su mantıkda olabilir

Tas devrinde sabah sıcakdan dolayı belkide avlanmak istemeyebiliriz zaten 3 5 ogun yapma sansımızda yoktu tek ögün genellikle aksam ustu olabilir. Mantık sadece

Bilimin ilerlediği ve sürekli gelişmelerin olduğu bir dönemdeyiz. Taş devri ile günümüzü karşılaştırmak pek mantıklı değil bence.

diez iyi güzel söylüyorsunuz da, arkadaşın da haklılık payı yok değil hani...

şöyle bir etrafınıza bakın,spor ile uğraşmayan insanlara zaten insanların %80'i kahvaltı etmiyor ve en sağlam yedikleri öğün de akşam yemeği oluyor, peki bu insanların sağlık durumları ve fizikleri nasıl bir de buna bakalım, daha da birşey söylemeye gerek yok sanırım...

çok haklısınız bilimsel veriler ile tartışalım ki insanlar yağları kasa çevirmesin, fakat şunu da unutmayalım ana meselenin vücut geliştirme olduğu bir forumda sabah kahvaltısı etmeyin vs tarzı şeyler ile insanları yönlendirmek ne derece doğru?
yedikleri şeylere bakmak lazım bide 2 tabak pilav yiyip yatarsan tabi g.t gobek baglarsın ama protein ve yaglı salatalı güzel bi ögün alırsan hic bi saglık sorunun olmaz

Bilimin ilerlediği ve sürekli gelişmelerin olduğu bir dönemdeyiz. Taş devri ile günümüzü karşılaştırmak pek mantıklı değil bence.

bilim ilerliyor fakat insan vucudu aynı vucud vucudun bilim ilerledi deyip duzenini degistiremiyor ne yazık ki

speedtouch

ne var o baslıkta sabah kahvaltı yapmak zorunda degilsin obur ogunleri düzgün yedikten sonra aynen tekrarlıyorum

bu yayınladıgım calısmalar da haklı oldugumu gosteriyor.

Yada siz farklı calısmalar koyun ki bardak dolsun

Mesela sabah kahvaltı yapanların daha saglıklı kaslı daha az yaglı oldukları ile iliskili

Kendi dusunceleriniz ile degil yapılan calısmalarla konusalım Ne dersiniz ? Kaynak belirtin ekleyin

Siz ne avliyorsunuz merak ettim, ben migrosta avlaniyorum!.

Siz ne avliyorsunuz merak ettim, ben migrosta avlaniyorum!.

Tas devrinde mi yasıyorsun ?

Birseyi anlamamak icin bu kadar caba sarfedilebilir sadece

Vucudumuz aynı vucud

Aksam cok yemis olmak ile Sabah cok yemis olmak arasında bir fark yok

Önemli olan neyi ne kadar yedigimiz.

Anlatılmak ama anlamamaya calıstıgınız sey bu

bilim ilerliyor fakat insan vucudu aynı vucud vucudun bilim ilerledi deyip duzenini degistiremiyor ne yazık ki

speedtouch

ne var o baslıkta sabah kahvaltı yapmak zorunda degilsin obur ogunleri düzgün yedikten sonra aynen tekrarlıyorum

bu yayınladıgım calısmalar da haklı oldugumu gosteriyor.

Yada siz farklı calısmalar koyun ki bardak dolsun

Mesela sabah kahvaltı yapanların daha saglıklı kaslı daha az yaglı oldukları ile iliskili

Kendi dusunceleriniz ile degil yapılan calısmalarla konusalım Ne dersiniz ? Kaynak belirtin ekleyin

heldic bir takım düşünceleri savunuyorsun ama tekrarlıyorum bu savunduğun deneylerin hiçbirisi ağır spor yapan sporcular veyahut vücut geliştirme ile uğraşan sporcular için uygulanmış deneyler değil, bunu sen de çok iyi biliyorsun...
Benim savunduğum şeye kaynak göstermeye ihtiyacım yok, çünkü gerek sen, gerekse herkez klasik sporcu beslenmesinin komplex karbonhidratlara ve proteinlere dayalı olduğunu biliyorsun...

tekrar söylüyorum, sen insanların sağlıklı şekilde kilo verebilmesi için tezler sunuyorsun(sabah kahvaltısı meselesine kesinlikle katılmıyorum a ayrı ) buna saygı duyuyorum fakat kişinin günlük aktivitelerinden bağımsız olarak bu tezlerini savunuyorsun, ağır spor yapıyor bu kişiler lütfen bunu anla artık, hiçbir ağır sporcu bu dediğin şartlarda beslenemez, beslenmiyor, beslenmemeli de...

zaten agır spor yapan birisi ne yicegini nasıl yiyecegini iyi bilir

konuyu carptıra carptıra bir hal oldunuz ?

sanki konunun basında agır spor yapan birileri kahvaltı yapmasın yazıyor ?

Klasik ama yanlıs sporcu beslenmesi diyelim :)

zaten agır spor yapan birisi ne yicegini nasıl yiyecegini iyi bilir

konuyu carptıra carptıra bir hal oldunuz ?

sanki konunun basında agır spor yapan birileri kahvaltı yapmasın yazıyor ?

Klasik ama yanlıs sporcu beslenmesi diyelim :)

heldic söylediğin şeyler birbiriyle çelişiyor ilk 3 satırda seninle aynı paydada buluşuyoruz ,fakat yazdığın hiçbirşey şu an yazdığın ilk 3 satırı desteklemiyor ve diyorsun ki klasik ama yanlış sporcu beslenmesi diyorsun, bir düşün lütfen;komplex karb almasın bir futbolcu senin dediğin şekilde beslensin ve ardından maça çıksın ya da normal bir idman da olur, sence o futbolcunun 5 km bile koşabilme ihtimali var mı?Mümkün mü?
Futbol sadece bir örnek,basket olsun, box olsun vücut geliştirmeyi zaten saymıyorum artık, eminim bunları sen de iyi biliyorsun fakat bu kadar zıtlaşma niye?

Adam 3 tane çalışma koymuş

Üstelik başkalarının çalışmaları

Araştırıp önünüze koymuş

Siz daha mantığınızı çalıştırmaya çalışın.

Adam 3 tane çalışma koymuş

Üstelik başkalarının çalışmaları

Araştırıp önünüze koymuş

Siz daha mantığınızı çalıştırmaya çalışın.
Ben yabanci dil bilmiyorum. En kil oldugum cumle girisidir. Bilmem kac denek uzerinde yapilan bilmem ne arastirmasi vs vs. Soru net niye kahvalti yapan yaglansinki?

İşin açıkçası kendi vücudumun verdiği tepkilerden ve çevrendeki insanlarında beslenme şekillerine dikkat edince inanasım gelmiyor. Belki normal insanlar için doğru olabilir ama vücut geliştirmeciler için alakası olmayan bir durum. Şuanda bu şekilde yapmaya başlasam vücudum tahminen 2-3 hafta dayanacaktır. Birde merak ettiğim bir konuda şu oldu, bilimsel bir makale için verilen örnekler ve atıflar bakımından çok kısa ve az örnekli geldi.(aynı okulda olduğumuzdan speedtouch gayet iyi bilir bu konuyu) Biz bile en ufak yazı yazarken bundan çok ama çok fazlası isteniliyor.

Ben yabanci dil bilmiyorum. En kil oldugum cumle girisidir. Bilmem kac denek uzerinde yapilan bilmem ne arastirmasi vs vs. Soru net niye kahvalti yapan yaglansinki?

bir cevirmen tutun o zaman size acıklasın.

speedtouch ben haftalardır bunu diyorum ama takan yok, bu forum eskisi gibi değil ve çoğu tartışma konusu vgcilere hitap etmiyor, obez insanların, sıradan hareketsiz insanların, ev hanımlarının üzerinde yapılan araştırmalar paylaşılıp sürekli vgci beslenmesine karşı tavır takınılıyor, vg forumunda sürekli karbonhidratlar kötüleniyor artık bu da yetmedi sıra kahvaltıya geldi, bu makaleleri paylaşanların da vg ile alakaları yok, jogging aerobik takınan vatandaşlar, tepki gösteriyoruz hemen kaynak koy, araştırma koy, ya bu sporu yapan milyon tane adam var ,hoca var, yazdıkları kitaplar var,sporcular üzerinde yapılan araştırmalar var, bizi bunlar ilgilendiriyor, uygulamada kim neyi nasıl yapmış o ilgilendiriyor, obez adamın, hayatında dumbel görmemiş adamın, günde 1000 kaloriyle beslenen adamın araştırmasından, deneyinden bize ne ?

Heldic bu araştırmada muazzam doğrusu, günde 684 kalori, denekler obez, spor desen yok, tam bize kaynak olabilecek bir araştırma

speedtouch ben haftalardır bunu diyorum ama takan yok, bu forum eskisi gibi değil ve çoğu tartışma konusu vgcilere hitap etmiyor, obez insanların, sıradan hareketsiz insanların, ev hanımlarının üzerinde yapılan araştırmalar paylaşılıp sürekli vgci beslenmesine karşı tavır takınılıyor, vg forumunda sürekli karbonhidratlar kötüleniyor artık bu da yetmedi sıra kahvaltıya geldi, bu makaleleri paylaşanların da vg ile alakaları yok, jogging aerobik takınan vatandaşlar, tepki gösteriyoruz hemen kaynak koy, araştırma koy, ya bu sporu yapan milyon tane adam var ,hoca var, yazdıkları kitaplar var,sporcular üzerinde yapılan araştırmalar var, bizi bunlar ilgilendiriyor, uygulamada kim neyi nasıl yapmış o ilgilendiriyor, obez adamın, hayatında dumbel görmemiş adamın, günde 1000 kaloriyle beslenen adamın araştırmasından, deneyinden bize ne ?

Heldic bu araştırmada muazzam doğrusu, günde 684 kalori, denekler obez, spor desen yok, tam bize kaynak olabilecek bir araştırma
Adam sirf tahrik, boyle orgazm oluyor. Ozet mantigi ne niye kahvalti yaglandirir diye soruyorum cevap cevirmen tut. Orda paylastigi kaynaklarda ozet yok niye yaglanildigina dair. Ben goremedim en azindan!!!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:17 ----------

Obez forumu bilen paylassinda bu zul den kurtulalim artik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı